Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

coffeeheaven

Kategoria: Kawiarnie, lodziarnie

Wynik dla całej firmy:

Opinii:410

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (410)

Pokaż opinie

10 z 410 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Opinii

lokalizacja
Aleje Jerozolimskie 148, Warszawa
Data 02.05.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Magdalena

Warszawa

Opinii 2

lokalizacja
ul. Jana Pawła II, CH ARKADIA 82, Warszawa
Data 23.04.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Magdalena

Warszawa

Opinii 2

lokalizacja
KEN 20, Warszawa
Data 23.04.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Edyta

Poręba Wielka

Opinii 23

lokalizacja
Karmelicka 8, Kraków
Data 18.03.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Małgorzata

Bydgoszcz

Opinii 3

lokalizacja
Jagiellońska 1, Bydgoszcz
Data 02.03.2015

Moja ulubiona kawiarnia, panie (i panowie, chociaż rzadziej obecni) są przemiłe, obsługa na najwyższym poziomie. Lokal zawsze schludny oraz czysty, zamówienia można dokonać na odpowiednią godzinę i tylko przyjść odebrać. Kawa przygotowywana na miejscu, świeża tak samo jak ciasta. Cena adekwatna do jakości. Uwielbiam przychodzić zarówno dla smaku i zadowolenia podniebienia, jak i w celach relaksacyjnych. Atmosfera bardzo domowa, nigdy nie spotkałam się z pracownikiem "bez humoru", a bywam dosyć...

Moja ulubiona kawiarnia, panie (i panowie, chociaż rzadziej obecni) są przemiłe, obsługa na najwyższym poziomie. Lokal zawsze schludny oraz czysty, zamówienia można dokonać na odpowiednią godzinę i tylko przyjść odebrać. Kawa przygotowywana na miejscu, świeża tak samo jak ciasta. Cena adekwatna do jakości. Uwielbiam przychodzić zarówno dla smaku i zadowolenia podniebienia, jak i w celach relaksacyjnych. Atmosfera bardzo domowa, nigdy nie spotkałam się z pracownikiem "bez humoru", a bywam dosyć często. Nie mam tutaj nic do zarzucenia.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Paulina

Katowice

Opinii 73

lokalizacja
Uniwersytecka 13, Katowice
Data 04.02.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Łukasz

Katowice

Opinii 24

lokalizacja
Mickiewicza Katowice
Data 21.01.2015

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Sebastian

Szprotawa

Opinii 28


Data 03.12.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Luszek

Baniocha

Opinii 25

lokalizacja
Złota 59, Warszawa
Data 01.12.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Luszek

Baniocha

Opinii 25

lokalizacja
al. Jerozolimskie 123a, Warszawa
Data 01.12.2014

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 41

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.