oponeo.pl

(3.68)

Dodaj opinię

Firma nie otrzymała jeszcze żadnego certyfikatu jakości obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (22 z 52)

Ok
Ok

Klient_LkuO

07.06.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Strona oponeo.pl nie...
Strona oponeo.pl nie do końca zdaje egzamin przy modelach aut, które fabrycznie mają inne rozmiary opon na przód i tył. Powinna podpowiadać cały komplet opon z tej samej serii, a tego nie robi i dopasowanie przodu i tyłu zajmuje sporo czasu. Łatwo też o pomyłkę. Wybranie tego samego modelu opony na przód i na tył nie jest proste - poszczególne modele opon danego producenta mają podobne nazwy i trzeba mocno uważać na symbole. Szkoda że strona w tym nie pomaga. Ale ogólnie strona ma sporo przydatnych narzędzi i widać że mocno myślą o jej funkcjonalności, dlatego może uda się wprowadzić usprawnienie o którym napisałem.

Marcin_236

23.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Forma kontaktu bardzo...
Forma kontaktu bardzo profesjonalna.

Szymon_400

15.10.2020

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
W dniu 21...
W dniu 21 04 2020 odwiedziłem stronę internetową oponeo w celu zamówienia opon samochodowych. Strona daje szerokie możliwości wyboru rozmiaru opon. Można bezpośrednio podać rozmiary lub wybrać wg posiadanego auta. Po zatwierdzeniu tego wyboru ukazuje nam się wiele opon. Widzimy kształt /zdjęcia/, cenę, inne podstawowe dane. Mamy możliwość posortowania tych wyników wg różnych kryteriów aby łatwiej można wybrać określony rodzaj. Mamy możliwość wyboru adresu dostawy lub możemy wskazać warsztat i dokonać rezerwacji dnia i godziny montażu. Dalej jest szereg możliwości opłacenia. Po opłaceniu otrzymujemy informacje e-mail o poszczególnych etapach realizacji zamówienia. Jedne z ostatnich wskazują i przypominają o terminie rezerwacji warsztatu. Wszystkie czynności są czytelne i proste w realizacji

Roman_1

25.04.2020

Placówka

Bydgoszcz, Podleśna 17

Nie zgadzam się (0)
Rzetelna i fachowa...
Rzetelna i fachowa pomoc związana z doborem opon i felg, dużo modeli dostępnych, bardzo szybka dostawa i gwarancja najniższej ceny na rynku.

Klient_ssAq

18.01.2020

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Zakupiłem już kolejny...
Zakupiłem już kolejny raz opony w oponeo.pl. Duży wybór i przystępne ceny to atut tego sprzedawcy. Każdy rodzaj opony ma swój opis techniczny co niewątpliwie ułatwia wybór. Polecam!!!!! ten !!!! serwis!!!

Bartosz_728

12.04.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Sklep internetowy na...
Sklep internetowy na najwyższym poziomie. Zamówienia są realizowane bardzo szybko (natychmiastowe zaksięgowanie przelewu oraz szybka wysyłka) a ceny konkurencyjne. Widać że pracownicy od razu zajmują się każdym zamówieniem. Strona bardzo przejrzysta. Szeroki wybór marek i rozmiarów opon. Dodatkowo łatwość w dopasowaniu produktów (po rozmiarze lub po modelu auta) Firma oferuje też wiele promocji i zniżek. Darmowa wysyłka jest też wielkim atutem. Dwa razy korzystałem z usług tej firmy i nigdy się nie zawiodłem. Jednak jest jeden duży minus. Nie można dokonać zakupu na miejscu. Po przyjeździe klient zostaje odesłany przez portiera do internetu. Mimo że siedziba firmy prezentuje się okazale i powinien być tam punkt sprzedaży dla klientów chcących dokonać zakupu od razu, bez czekania na wysyłkę lub chcących obejrzeć towar na żywo.

Kamil_1012

15.07.2016

Placówka

Bydgoszcz, Podleśna 17

Nie zgadzam się (0)
Strona bardzo przejrzysta,...
Strona bardzo przejrzysta, duży wybór opon w różnych cenach, większość asortymentu dostępna od ręki. Dostawa gratis w ciągu 24 h. Dużym plusem jest możliwość umówienia usługi montażu równolegle z zakupem opon oraz opcja dostawy do serwisu wymiany. Duża ilość współpracujących punktów - każdy ma załączony cennik oraz widoczne opinie użytkowników. Serdecznie polecam

Dana_7

30.10.2015

Placówka

Bydgoszcz, Podleśna 17

Nie zgadzam się (0)
Drugiego takiego profesjonalnego...
Drugiego takiego profesjonalnego sklepu , nie ma na polskim rynku.Chcesz kupić opony, felgi lub inne akcesoria samochodowe , tutaj ci doradzą nie tylko profesjonaliści , tutaj poznasz opinie zwykłych użytkowników polskich dróg , czyli nas kierowców. !!!!

zalogowany_użytkownik

07.09.2014

Placówka

Bydgoszcz, Podleśna 17

Nie zgadzam się (0)
Szukając opon na...
Szukając opon na zimę interesowała mnie dobra cena i jakość opony. Strona jest bardzo przejrzysta , ceny opon bardzo konkurencyjne a wybór duży. Bez problemu zakupiłem opony, transport gratis. Można zamówić opony do domu lub do współpracującego warsztatu. Do opon można zakupić ubezpieczenie i worki do przechowywania opon. Sklep umożliwia różne formy płatności jak przelew, karta kredytowa.

zalogowany_użytkownik

10.11.2013

Placówka

Bydgoszcz, Podleśna 17

Nie zgadzam się (0)
Ponieważ zbliża się...
Ponieważ zbliża się okres zimowy postanowiłem zakupić nowe opony. Z firmą oponeo.pl mam do czynienie już drugi raz. Mój pierwszy kontakt miał miejsce miesiąc wcześniej. W trakcie rozmów miałem do czynienia z 3 pracownikami call center. Obsługa zamówienia przebiegała zamówienia przebiegała szybko i sprawnie. Już chwilę po przyjęciu zamówienia miałem na swojej poczcie e-mail odpowiednie potwierdzenie. Po kilku godzinach poinformowano mnie o terminie realizacji. Niestety mimo, że rozmowy były krótkie to w dwóch na trzech konsultantów wykazywało znudzenie. Poza tym spodziewałem się, że któryś z konsultantów doradzi mimo, mojego wyboru inne alternatywne opony. Żaden z konsultantów nie zrobił tego, więc zostało tylko zapoznać się z opinia forumowiczów w internecie.

Piotr_1899

22.11.2012

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Szukałem w miarę...
Szukałem w miarę dobrych opon całorocznych do SUV'a. Oczywiście w dobrej cenie. Przejrzałem oferty kilku sklepów internetowych. Szukałem opinii. Wybrałem oponeo.pl Kupiłem komplet opon. Cena umiarkowana - porównywalna w innych sklepach, ale dostawa bez zarzutu i co warto podkreślić - dostawa gratis. Jeżdżę...

tetryk

08.10.2012

Placówka

Bydgoszcz, Podleśna 17

Nie zgadzam się (0)
oponeo.pl to polski...
oponeo.pl to polski sklep internetowy prowadzący sprzedaż produktów motoryzacyjnych. Są to głównie opony i felgi. Sklep sprzedaje swoje towary m.in przez: Internet (oponeo.pl) oraz telefon (call center). Ciekawy w tej firmie jest Scentralizowany system Oponeo.pl ControlCenter, który skupia funkcjonalność wszystkich obszarów firmy. Strona sklepu jest bardzo ładna i zadbana. Posiada wszystkie cechy, które powinien posiadać portal handlu online. Nie mam zastrzeżeń.

Yankess

23.08.2012

Placówka

Bydgoszcz, Podleśna 17

Nie zgadzam się (0)
Poszukując opon do...
Poszukując opon do samochodu wielosezonowych w internecie natknęłam się na sklep oponeo. Ceny mają na prawdę niższe niż w innych sklepach internetowych i wiele niższe niż w sklepach w moim mieście. Zadzwoniłam do sklepu internetowego oponeo w celu zasięgnięcia informacji. Pan na infolinii szybko i sprawnie mi doradził odpowiedni opony do mojego samochodu. Kontakt rewelacyjny, dodzwoniłam się za pierwszym razem. Sprzedawca bardzo miły, rozmowa była przeprowadzona bardzo profesjonalnie i sympatycznie. Zamówienie zrealizowane expresowo. Na drugi dzień opony były już u mnie! Wysyłka kurierem w cenie opon! Rewelacja!

zarejestrowany-uzytkownik

08.08.2012

Placówka

Bydgoszcz, Podleśna 17

Nie zgadzam się (0)
Ostanio potrzebując nowego...
Ostanio potrzebując nowego kompletu opon, wybrałem się, wcześniej sprawdziwszy ich ofertę, do firmy, hurtowni opon oponeo.pl, prowadzącej także sprzedaż detaliczną. Wszelkie wskazówki na temat postępowania przy zakupie uzyskałem przez internet lub sprawnie działającą infolinię. Wystarczyło kilka chwil by zamówić odpowiadający mi komplet, ustalić cenę, a dzięki kwalifikacjom pracowników, zdobyć także informację na temat użytkowania i wskazówki konserwacji opon.Odbiór osobisty, taki bowiem prowadzi firma w przypadku sprzedarzy detalicznej, był bardzo prosty i przyjemny. Serdecznie mnie przywitano i obsłużono. Trwało to nie więcej niż 15 min., pomimo natłoku pracy jaki mieli magazynierzy i pracownicy biura.Magazyn czysty i zadbany, utrzymany w ładzie, podobnie jak i biuro. Przed firmą stojące samochody wysokiej klasy z dodatkową reklamą firmy na sobie, robiły dodatkowe wrażenie.Firmę oceniam pozytywnie.

rypkarz

30.07.2012

Placówka

Bydgoszcz, Podleśna 17

Nie zgadzam się (0)
Bardzo przyjaźnie skonstruowana...
Bardzo przyjaźnie skonstruowana strona dla użytkownika . Odwiedziłem ją ponieważ potrzebowałem jednej opony do samochodu ( bąbel wyszedł od w jechania w dziurę ) . Nie było , żadnego problemu , żeby zakupić tylko jedną sztukę bo nie które sklepy sprzedają tylko po 2 szt. lub wielokrotność czyli 4 sztuki a mi 2 były niepotrzebne . Kontakt ze strony sklepu internetowego był konkretny i szybki . W ciągu 3 dni dostałem zamówiony towar . Polecam osobą które potrzebują jedną sztukę jak i tym co chcą kupić komplet opon mają na prawdę bardzo dobre ceny .

Aligq

18.05.2012

Placówka

Bydgoszcz, Podleśna 17

Nie zgadzam się (0)
Byłem zdecydowany na...
Byłem zdecydowany na zakup opon wielosezonowych przez internet. Dnia 13 października 2011 roku była informacja na stronie internetowej - zapytaj o dostępność. Zadzwoniłem do firmy, gdzie dowiedziałem się że opony należy zamówić a czas realizacji zamówienia to 4 dni. Pan odbierający telefon przyjął złożone zamówienie. W dniu 17 października otrzymałem mail że zamówienie jest w trakcie realizacji, a dostawa nastąpi na następny dzień. W dniu 18 października kurier przed doręczeniem zadzwonił do mnie i spytał czy jest ktoś w domu. Z racji tego że byłem w pracy zamówienie odebrała moja matka. Kurier sprawdził zgodność zamówionego towaru i ustawił opony we wskazane miejsce.

mrx

25.02.2012

Placówka

Bydgoszcz, Podleśna 17

Nie zgadzam się (0)
Polecam tą stronę....
Polecam tą stronę. Bardzo uprzejma i kompetentna obsługa; informacja o towarze na bieżąco; dostawa zgodnie z zamówieniem od razu bezpośrednio do domu; cała transakcja bardzo profesjonalna. Wysyłka zgodnie z opisem w 24h, bezproblemowa płatność przy instalacji opon w warsztacie. Polecam wszystkim kupującym!

zarejestrowany-uzytkownik

19.08.2011

Placówka

Nie zgadzam się (1)
Sklep internetowy, który...
Sklep internetowy, który ma w swojej ofercie bardzo szeroki asortyment opon chyba wszystkich producentów na świecie. Wyszukiwanie opon jest bardzo proste i intuicyjne a ceny są konkurencyjne. Firma stosuje dość dziwną strategie segmentacji rynku, otóż na allegro ta sama opona jest sprzedawana za inną cenę niż w sklepie internetowym. Ponad to minus za brak możliwości odbioru w siedzibie firmy pomimo tego że codziennie przejeżdżam obok.

Marcin_1182

13.02.2011

Placówka

Nie zgadzam się (4)
ZAKUPIŁAM 30-11-2009 W...
ZAKUPIŁAM 30-11-2009 W SKLEPIE INTERNETOWYM OPONEO.PL KOMPLET OPON ZIMOWYCH DO MOJEGO AUTA. SUGEROWAŁAM SIĘ CENĄ, BYŁA NAJNIŻSZA W PORÓWNANIU Z INNYMI SKLEPAMI INTERNETOWYMI. KOSZT DOSTAWY POKRYWAŁ SKLEP. PO ZŁOŻENIU ZAMÓWIENIA W PRZECIĄGU 5 MINUT DOWIEDZIAŁAM SIĘ WSZELKICH SZCZEGÓŁÓW DOTYCZĄCYCH ZAKUPU, DOSTAWY, REKLAMACJI ITP. DOSTAWA DOJECHAŁA W WYZNACZONE MIEJSCE NA CZAS. JAKOŚĆ PRODUKTU TEŻ MNIE ZADOWALAŁA W 100%. ZAKUP W TYM SKLEPIE UWAŻAM ZA UDANY I GODNY POLECENIA.

Joanna_349

04.12.2009

Placówka

Nie zgadzam się (17)

oponeo.pl

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż oponeo.pl?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Dobrze.
Dobrze.