Opinie wystawione przez użytkownika: Szymon_400

kontakt dobry

Jak na powszechną opinie kontakt dobry.

Ocena z dnia: 19.10.2020
Poczta Polska Infolinia

Bardzo dobra informacja zwrotna

Otrzymaliśmy informację zwrotną w sposób szybki.

Ocena z dnia: 19.10.2020
betsafe.com Infolinia

bardzo przyjazna forma kontaktu

W bardzo przystępny i konkretny sposób uzyskaliśmy odpowiedź.

Ocena z dnia: 19.10.2020
Polska Chata Kontakt online

Bardzo sprawny kontakt

Uzyskaliśmy bardzo szybka i pełna wiadomość w sprawie o którą pytaliśmy.

Ocena z dnia: 19.10.2020
kuchnialidla.pl Kontakt online

Obsługa przez kuriera obniża loty

Firma do pewnego czasu działa ale to tylko moje doświadczanie przyzwoicie bo i dostawa do domu i do paczkomatów była przyzwoita a często dobra. Chodzi o rejon Katowic. Ostatnio jednak pojawił się brak informacji o np. braku możliwości zapłaty karta, nie każdy ma czas iśc do bankmatu w chwlię ka kurier sobie tego życzy.... czy dość aroganckie podejście kuriera. Czas pandemii i moc pracy , ale przecież człowiek zamawia paczkę i może liczyć na jakąś informację. Może czas na udogodnienia w systemie powiadomień klientów o zamówieniach? Organizacja pracy coraz słabsza, ktoś kurierów przecież wysyła w różne rejony ale tez podwykonawstwo i zwykła, słaba postawa kurierów która nie wynika przecież ze ,,zmęczenia"...dostawa do paczkomatów w mojej opinii trzyma jakiś poziom. Przecież po to dostarcza się do niego po to by móc odebrać paczkę w dogodnym terminie a nie jak czasem kurier chce....szanujmy się nawzajem bo przez takie opinie i gorsze wizerunkowo Inpost traci nie tylko wizerunkowo czy branżowo.. tylko czy jeden z liderów branży robi coś sobie z tym ... pytam retorycznie? Poczta Polska bywa dokładniejsza.....ten pól oceny podnosi bliskość paczkomatu w mojej dzielnicy.

Ocena z dnia: 16.10.2020
InPost Inna forma kontaktu

Szybki kontakt telefoniczny

Kontakt szybki i bardzo precyzyjny.

Ocena z dnia: 16.10.2020
Uber Infolinia

Super kontakt online

Ekstra obsługa.

Ocena z dnia: 15.10.2020
Jakama Kontakt online

Bardzo szybka i prfesjonlana forma kontaktu

Forma kontaktu bardzo profesjonalna.

Ocena z dnia: 15.10.2020
oponeo.pl Kontakt online

bardzo profesjonlanie

Kontakt online bardzo profesjonalny.

Ocena z dnia: 15.10.2020
avstore.pl Kontakt online

Dobra obsługa na tej stacji

Stacja położona przy tzw. drodze przelotowej. Miła i kompetentna obsługa. Solidnie. Opinia dotycząca obsługi już jakiś czas temu.

Informacja uzyskana sprawnie

Uzyskałem informacje w sposób szybki i była ona pełna.

Ocena z dnia: 15.10.2020
Kitle.pl Kontakt online

Standard kontaktu dobry

Informacje otrzymaliśmy w sposób zgodny ze standardami. Forma dobra.

Ocena z dnia: 15.10.2020

Bardzo miły i rzetelny kontakt

Kontakt z infolinią sprostał naszym oczekiwaniom. Był prawidłowy. Pełna informacja została przekazana.

Ocena z dnia: 14.10.2020
Vs Via Style Infolinia

Dobra forma kontaktu i dogodna.

Forma kontaktu jest bardzo dogodna.

Ocena z dnia: 14.10.2020
Tradycja i Jakość Kontakt online

Super kontakt i jakość obsługi telefonicznej

Super i sprawnie zostaliśmy poinformowani na infolinii.

Ocena z dnia: 14.10.2020
Lotto Infolinia

Kontakt przez formularza bardzo dobry

Szybko i celnie przyjęto uwagi oraz informację zwrotną w firmie .

Ocena z dnia: 13.10.2020
Lipton Inna forma kontaktu

Kontakt z pełną informacją zwrotną

W odpowiedzi na maila otrzymaliśmy szybką i wyczerpującą odpowiedź o jednego z liderów branży syropów ,soków czy herbat w naszym kraju.

Ocena z dnia: 13.10.2020
Herbapol Kontakt online

Jasne komunikaty na infolinii

Obsługa na infolinii miła i kompetentna, czas oczekiwania na rozmowę nie jest krótki.

Ocena z dnia: 13.10.2020
RTV EURO AGD Infolinia

Extra kontakt

Bardzo profesjonalna wiadmość na nasze zapytanie w sprawie dań.

Ocena z dnia: 12.10.2020
OBIADKOWO Kontakt online

Sprawna i czytelna informacja

Otrzymaliśmy informację zwrotną szybko. Była ona również kompletna.

Ocena z dnia: 12.10.2020
Uber Kontakt online

Strona korzysta z plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Szczegóły znajdziesz w Polityce prywatności

Zrozumiałem