Naleśniki i zupy odgrzewane w mikrofali ale to napewno nie jest wszystko co jest odgrzewane, barszcz z proszku, jeżeli coś się przypali to to skrobią aż nie będzie widać, pracownicy nie mają badań, umowy wgl nie są traktowani z szacunkiem nie mają nawet przerwy a jedzenie dostaną jeżeli właścicielą się przypomni więc nie codziennie, a no i pracownicy trzymani są na siłę jeżeli chcą odejść nie zostanie im zapłacone za przepracowane dni.
Mimo, że w Gdańsku sezon turystyczny dawno się zakończył, miejsce to zlokalizowane w bezpośrednim sąsiedztwie deptaka nadmorskiego w Gdańsku oferuje świeżą rybę, a w tym trudnego stosunkowo do zdobycia Turbota. Ryba jest świeża na pewno, bo pokazywano mi miskę z oczyszczoną rybą, bym mógł wybrać odpowiednie sztuki. Dodatkowo, ryba i frytki robione w tym miejscu ani razu (a byłem tam już kilka razy) nie śmierdzą starym olejem.
Jakkolwiek stan taki powinno uznać się za normalny, to biorąc pod uwagę ogólnie obowiązujące standardy naszej gastronomii ocena przekroczy średnią, by podkreślić, że do tego miejsca warto wstąpić. Ale oczywiście, nie zmienia to faktu, że uważam, że tak powinno być wszędzie.
Naleśniki i zupy odgrzewane w mikrofali ale to napewno nie jest wszystko co jest odgrzewane, barszcz z proszku, jeżeli coś się przypali to to skrobią aż nie będzie widać, pracownicy nie mają badań, umowy wgl nie są traktowani z szacunkiem nie mają nawet przerwy a jedzenie dostaną jeżeli właścicielą się przypomni więc nie codziennie, a no i pracownicy trzymani są na siłę jeżeli chcą odejść nie zostanie im zapłacone za przepracowane dni.
W celu zapewnienia wyższej jakości usług używamy plików cookies. Kontynuując korzystanie z naszej strony internetowej bez zmiany ustawień prywatności przeglądarki, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie ich.