Lewiatan

(3.78)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1564 z 2735)

Świetnie zaopatrzony sklep,...
Świetnie zaopatrzony sklep, ceny konkurencyjne, miła obsługa.

Niezweryfikowany Klient_sOwfN

08.11.2022

Placówka

Kielce, orkana 11

Nie zgadzam się (0)
To jest mój...
To jest mój ulubiony sklep w okolicach miejsca zamieszkania. Bardzo lubię tam chodzić na zakupy gdyż pracownicy są bardzo uprzejmi, pomocni i czuję się zawsze mile widziana. Atmosfera w sklepie jest bardzo przyjemna.

xkaro

08.11.2022

Placówka

Olsztyn, Srebrna 2/1l

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dobrze wyposażony...
Bardzo dobrze wyposażony sklep. Szeroki asortyment, dobra jakość produktów

mateusz98

02.11.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Ceny zbyt wysokie...
Ceny zbyt wysokie w stosunku do produktów, często można trafić na produkty przed terminem ważności lub przeterminowane, obsługa sklepu na plus, panie służą pomocą

Klient_RDtDR

02.11.2022

Placówka

Nysa, Słowiańska 21

Nie zgadzam się (0)
W dniu dzisiejszym...
W dniu dzisiejszym odwiedziłem sklep Lewiatan w Białymstoku przy Al. Tysiąclecia PP. Wybór asortymentu jest zadowalający, niestety w wielu miejscach towar stoi bezpośrednio na podłodze, lub poupychany na siłę, co sprawia wrażenie nieporządku. Pani kasjerka bardzo miła i uśmiechnięta, obsługa przebiegła sprawnie. Generalnie oprócz wyglądu wszystko super.

Klient_Jjg4g

04.10.2022

Placówka

Białystok, Aleja Tysiąclecia Państwa Polskiego 52

Nie zgadzam się (0)
ok
ok

Klient_vrSd

15.09.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Nie miła obsługa.
Nie miła obsługa.

Klient_tCew

15.09.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Mam dobre doświadczenia...
Mam dobre doświadczenia z tą marką. Sklep ma duży wybór produktów i znajduje się w małych miejscowościach, w których brak innych sklepów, co nie raz mnie uratowało, ponieważ sporo podróżuję.

DatiM

15.09.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Dobry asortyment, smaczne...
Dobry asortyment, smaczne wędliny i mięso, dobrze zaopatrzony sklep.

Magdalena_3685

14.09.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
wysokie ceny
wysokie ceny

Krzysztof_99

14.09.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
nie przemawia do...
nie przemawia do mnie ta marka

Klient_Qi4G

14.09.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Zdecydowanie polecam wszystkim...
Zdecydowanie polecam wszystkim którzy oczekują dobrej jakości produktów spożywczych w przystępnej cenie.

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Placówka nieco przestarzała,...
Placówka nieco przestarzała, ale z bardzo szerokim asortymentem oraz świeżymi wędlinami i mięsami w stoisku mięsnym. Ceny przystępne oraz wysoka jakość produktów spożywczych.

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Brak wielu cen...
Brak wielu cen ba produktach , na Polce z jajkami , w lodowce z nabiałem oraz na dziale w alkoholami , obsługa mila o całkiem pomocna , sklep w miarę dobrze zaopatrzony

Crazy

09.08.2022

Placówka

Gdańsk, Dywizjonu 303 25

Nie zgadzam się (0)
Przekochane panie, schludnie...
Przekochane panie, schludnie w sklepie. Szeroki asortyment. Idealny sklep osiedlowy.

Klientka_JXfQd

03.08.2022

Placówka

Tczew, Chełmońskiego 1a

Nie zgadzam się (0)
Polecam sklep sieci...
Polecam sklep sieci Lewiatan mieszczący się przy ulicy Trojańskiej 1 w Radomiu.Sklep ten wyróżnia przede wszystkim bardzo miła obsługa.Szeroka gama produktów zadowoli każdego klienta.Zawsze świeże wędliny i mięso,duży wybór pieczywa.

Klient_HcUR2

29.07.2022

Placówka

Radom, Trojańska 1

Nie zgadzam się (0)
Całkiem fajny sklep...
Całkiem fajny sklep Zawsze miła i pomocna obsługa , duży wybór asortymentu , promocje , krótki czas obsługi , zawsze świeże wędliny i mięso , sklep przyjazny dla osób starszych

Crazy

27.07.2022

Placówka

Białystok, 27-go Lipca 13a

Nie zgadzam się (0)
Zawsze miła i...
Zawsze miła i pomocna obsługa , duży wybór asortymentu , promocje , krótki czas obsługi , zawsze świeże wędliny i mięso , sklep przyjazny dla osób starszych

Crazy

27.07.2022

Placówka

Baboszewo, ul. Odrodzenia 6

Nie zgadzam się (0)
Asortyment i porządek...
Asortyment i porządek super, brakuje uśmiechu na twarzy obsługi

Dariusz_792

17.07.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
miła obsługa ,centy...
miła obsługa ,centy takie sobie ale przy towarach przynajmniej sa aktualne ceny

Bożena_123

05.07.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)

Lewiatan

Lewiatan jest polską siecią handlową, która zrzesza kupców prowadzących działalność handlową. Powstała ona w 1994 roku. Celem marki jest stworzenie zintegrowanej, detalicznej sieci handlowej w Polsce, dzięki czemu możliwa będzie ochrona jej uczestników przed konkurencją. Lewiatan posiada ponad 3 200 placówek i dąży do dalszego rozwoju. Sieć handlowa Lewiatan zrzesza kupców na sadzie franszyzy udostępniając swoim partnerom znaki towarowe, pomoc techniczną oraz niezbędną wiedzę.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Lewiatan?

Ktoś 3 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Dobrze.
Dobrze.
Zgadzasz się?