Zalukaj.tv

(0.67)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (2361 z 3474)

Czytałem w internecie...
Czytałem w internecie że zalukaj.tv to oszustwo i według mnie rzeczywiście tak jest. Zwykły phishing po prostu. Płacisz 30 zł za WYSZUKANIE filmu a nie jego oglądanie. Ale spoko właśnie zgłosiłem stronę do CERT-u także za kilka dni myślę strona powinna już przestać istnieć na dobre.

Klient_mLqnt

25.08.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam
Nie polecam

Niezweryfikowany Klient_V0uS

15.05.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Tragedia. Pieniadze wplacone...
Tragedia. Pieniadze wplacone i nic nie mozna ogladac.

Niezweryfikowany Klient_plpq

15.05.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (1)
Dno. Mam nadzieje...
Dno. Mam nadzieje ze będą siedzieli we więzieniach wystarczająco długo. (opinia zmoderowana z uwagi na treść)

niezalogowany-uzytkownik

15.05.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Zaplacilam 10 .99...
Zaplacilam 10 .99 i nic nie mogę obejrzeć!!! (opinia zmoderowana z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_AbgL

03.05.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Zgłaszam sprawę do...
Zgłaszam sprawę do Biura Konsumenta zapłaciłam za możliwość oglądania filmów a tu nic.

Niezweryfikowany Klient_UVWO

01.05.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Wydalam 40zl wykupiłam...
Wydalam 40zl wykupiłam dostęp na vip i vod i nigdzie nie da się obejrzeć (opinia zmoderowana z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_ojGQ

22.04.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Chciałam obejrzeć film...
Chciałam obejrzeć film i przekierowano mnie na stronę zalukaj-vod ukończyłam rejestracje i dokonałam płatności, ponieważ sądziłam że uzyskam dostęp do filmów, a nie tylko do linków innych stron filmowych nigdzie wprost nie było napisane, że to jakaś wyszukiwarka filmowa. Uważam że zostałam naciągnięta. Nie polecam, nie ma żadnego kontaktu do nich. (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_6nRH

19.04.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Zapłaciłam i nic...
Zapłaciłam i nic nie da się oglądać. Zaden film się nie wyświetla

Niezweryfikowany Klient_t8ue

17.04.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
zalukaj.cc to tylko...
zalukaj.cc to tylko scam, które udaje prawdziwe zalukaj które nie istnieje

Niezweryfikowany Klient_DBXu

16.04.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Zapłaciłem 10,99 i...
Zapłaciłem 10,99 i nic nie mogę oglądać, tak jak inni.

Niezweryfikowany Klient_UIv4

14.04.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Krętacze i nic...
Krętacze i nic więcej (opinia zmoderowana z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_a3eq

12.04.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Zapłaciłam 11 zł...
Zapłaciłam 11 zł a nie można obejrzeć , pisze żeby zapłacić a człowiek zapłaci a nic nie można

Niezweryfikowany Klient_fiSh

03.04.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Fatalnie.
Fatalnie.

niezalogowany-uzytkownik

29.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
nic nie można...
nic nie można oglądać za darmo pieniądze tylko to co za darmo gdzie indziej

Niezweryfikowany Klient_BUVq

29.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Zarejestrowałem konto opłaciłem...
Zarejestrowałem konto opłaciłem i żadnego filmu nie można obejrzeć. Filmu który chciałem obejrzeć w ogóle nie ma.

Klient_H7v4

28.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Straciłam 10 zl...
Straciłam 10 zl , pokazywało że film jest jak oplacilam rejestrację okazalo sie ze filmu nie ma

Niezweryfikowany Klient_eGtu

27.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Mam nadzieję że...
Mam nadzieję że w końcu ktoś się tym zajmie! Jeśli 34 zł płaci choć milion użytkowników na miesiąc właściciel pływa w kasie ! ale w końcu ktoś zauważy, ze coś jest nie tak z tą stroną!!!!!!

Niezweryfikowany Klient_osLI

20.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Straciłam dyszkę.... płatna...
Straciłam dyszkę.... płatna wyszukiwarka filmów, ciekawe ile zarobili na takich jak ja...

Niezweryfikowany Klient_aeT1

13.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
beznadzieja nie idzie...
beznadzieja nie idzie obejrzeć filmu jaki się chce!!!! MASAKRA

Niezweryfikowany Klient_v9Wk

12.03.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)

Zalukaj.tv

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Zalukaj.tv?

Ktoś 2 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Bardzo źle.
Bardzo źle.
Zgadzasz się?