Oberża U Hochoła

(4.25)

Dodaj opinię

Firma nie otrzymała jeszcze żadnego certyfikatu jakości obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (2 z 2)

1.Obsługa sprawna i...
1.Obsługa sprawna i dbająca o potrzeby klienta.2.Karta dań za duża. Ciężko przebrnąć przez wszystkie strony.3.Dania podane szybko i ciepłe. Pstrąg, oraz placek po zbójecku - duże porcje, b.smaczne i domowe. Kucharz ma wyczucie smaku , na pięć.4.Salę restauracji należy natychmiast odświeżyć, oraz dbać o ogólny porządek.

Krzysztof_1918

26.11.2017

Placówka

Szklarska Poręba, 1 Maja 11

Nie zgadzam się (0)
Szukaliśmy jakiegoś ciekawego...
Szukaliśmy jakiegoś ciekawego miejsca na zjedzenie obiadu. Podczas przechadzki wzdłuż 1 maja największą uwagę przyciągnęła właśnie oberża. Bez większego namysłu weszliśmy do środka. Restauracja jest stylizowana na średniowieczną karczmę. W udany sposób zachowano balans pomiędzy kiczem a klimatem. Liczne bibeloty - aniołki, kute świeczniki, wazony, sztuczne maki itp., nie rażą, ale dobrze wpisują się w karczmiany wystrój, którego głównym punktem jest wielkie palenisko pośrodku knajpy. Obsługa przemiła, po bliższym zapoznaniu - udzielająca wielu praktycznych wskazówek (co, gdzie, jak, za ile:)) Jedzenie nie jest tanie, ale ceny do zaakceptowania, chociażby ze względu na wielkość porcji. Każdemu kto tu przejeżdża polecam odwiedzić.

zalogowany_użytkownik

03.01.2013

Placówka

Szklarska Poręba, 1 Maja 11

Nie zgadzam się (0)

Oberża U Hochoła

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Oberża U Hochoła?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

1.Obsługa sprawna i...
1.Obsługa sprawna i dbająca o potrzeby klienta.2.Karta dań za duża. Ciężko przebrnąć przez wszystkie strony.3.Dania podane szybko i ciepłe. Pstrąg, oraz placek po zbójecku - duże porcje, b.smaczne i domowe. Kucharz ma wyczucie smaku , na pięć.4.Salę restauracji należy natychmiast odświeżyć, oraz dbać o ogólny porządek.