U fotografa

(4.75)

Dodaj opinię

Firma nie otrzymała jeszcze żadnego certyfikatu jakości obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (2 z 2)

Prawdopodobnie najlepsze miejsce...
Prawdopodobnie najlepsze miejsce w Lublinie, jeśli ktoś ma ochotę spróbować niszowych, craftowych piw. Panuje miła atmosfera, nowo przybyli są serdecznie przyjmowani. Personel posiada kompetentną wiedzę, którą chętnie się dzielą. Nie ma żadnego problemu gdy przyszło się do lokalu bez nawet podstawowej wiedzy o piwie. Osoba za barem zawsze doradzi i dostosuje produkt pod oczekiwania klienta.

Daniel_538

03.11.2015

Placówka

Lublin, Rybna 11

Nie zgadzam się (0)
u Fotografa to...
u Fotografa to bardzo ciekawy pub/restauracja położony na placu Rybnym w Lublinie. Dysponują tam szeroką paletą piw sezonowych i nie tylko z nalewaka, oraz gamą piw butelkowanych dla prawdziwych smakoszy. Spokojnie, jeśli nie wiesz, co może Ci smakować, wykwalifikowana obsługa na pewno dobrze doradzi co będzie pasować Twoim kubkom smakowym. Tam dostaniesz również do każdego zamówionego trunku przekąskę w postaci słynnych lubelskich cebularzy (czasem trzeba zapytać, jeśli obsługa nie zaproponuje od razu).Poza wymienionymi wyżej smakami w ofercie można znaleźć inne napoje gorące/zimne oraz przekąski i pizze.Istnieje również możliwość wynajęcia różnego rodzaju gier towarzyskich.Polecam

Piotr_2265

24.12.2014

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

U fotografa

Dane firmy

Lublin

Lublin, ul. Rybna 13

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż U fotografa?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Prawdopodobnie najlepsze miejsce...
Prawdopodobnie najlepsze miejsce w Lublinie, jeśli ktoś ma ochotę spróbować niszowych, craftowych piw. Panuje miła atmosfera, nowo przybyli są serdecznie przyjmowani. Personel posiada kompetentną wiedzę, którą chętnie się dzielą. Nie ma żadnego problemu gdy przyszło się do lokalu bez nawet podstawowej wiedzy o piwie. Osoba za barem zawsze doradzi i dostosuje produkt pod oczekiwania klienta.