Agata

(4.15)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP10 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (706 z 1413)

wszystko ok tylko...
wszystko ok tylko dluga kolejka do kuchni

Michal_40

12.07.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Najlepszy sklep.
Najlepszy sklep.

Krzysztof_1339

12.07.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Interesująca gama produktów,...
Interesująca gama produktów, całkiem miła obsługa bez dużej ofensywy wobec klienta. Obecnie niestety mój sklep został zamknięty ze względu na zagrożenie katastrofy budowlanej.

Klient_Czmp1

29.06.2022

Placówka

Słupsk, Wspólna 1

Nie zgadzam się (0)
Podczas mojego ostatniego...
Podczas mojego ostatniego pobytu w salonie agata, byłam mile zaskoczona jak pracownicy chętnie i z własnej inicjatywy oferują swoją pomoc w zakresie doradztwa oraz demonstrowania jak ułożyc podgłówki w sofach, pokazywali skrytki na pilot i wyciagane z boków pufy. Sklep czysty, uporządkowany. Doradcy ubrani w obowiązujący w sklepie strój. Pan ochroniaż bardzo uprzejmy. samą wizytę w salonie uważam za udaną.

EwelaEwela

05.05.2022

Placówka

Rumia, ul. Grunwaldzka 112

Nie zgadzam się (0)
Miła pomocna obsługa...
Miła pomocna obsługa zawsze doradzi wytłumaczy

Niezweryfikowany Klient_mIQn

11.01.2022

Placówka

Łódź, ul. Św. Teresy od Dzieciątka Jezus 94

Nie zgadzam się (0)
Zakup kuchni. Pracownik...
Zakup kuchni. Pracownik podszedł do mnie i zaoferował pomoc, jednak był dosyć bierny w czasie obsługi. Nie zaproponował pomiaru oraz możliwości zrobienia projektu. Nie zaproponował dodatkowych usług transportu i montażu.

Klient_BSsb

11.01.2022

Placówka

Gdańsk, Przywidzka 8

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła i...
Bardzo miła i pomocna obsługa.

Klient_Bg3V

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo lubię ten...
Bardzo lubię ten sklep.Panie chętne aby udzielić porady i doradzić.

Niezweryfikowany Klient_cpSe

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Słaba jakość produktów...
Słaba jakość produktów w stosunku do ceny.

doska

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Obsługa i towar...
Obsługa i towar super, Panowie monterzy trochę gorzej ...

zarejestrowany-uzytkownik

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Duży wybór artykułów,...
Duży wybór artykułów, czysto schludnie, obsługa na najwyższym poziomie

zarejestrowany-uzytkownik

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Tu jest dno....
Tu jest dno. Najgorsza firma w Polsce.

patyk

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Wzrosły bardzo ceny...
Wzrosły bardzo ceny ,pracownicę mało uśmiechnięte .

Bożena_262

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Częste promocje. Obsługa...
Częste promocje. Obsługa pomocna w kwestii ratalnej.

Klient_Ek2f

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Ogólnie pomocni ludzie,...
Ogólnie pomocni ludzie, ale często ich informacje nie pokrywały się z informacjami ogólnodostępnymi w Internecie na stronie sklepu.

coconut

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Promocje w tych...
Promocje w tych sklepach się rotują, jak ktoś chce kupić mebel to może poczekać i albo natrafi na 20rat 0% albo na 40 rat %0 lub jakieś promocje z obniżką ceny. Dostawa mebla pierwsza klasa - agata meble wynajmuje solidną firmę w tej kwestii. Żetelne i ostrożne chłopaki, które wniosły mi na 2 piętro wąską klatkąschodową szafę z przesuwanymi drzwiami, które to drzwi są dwoma ogromnymi, 2metrowymi lustrami - żadnego uszkodzenia. Wszyskto ultra ostrożnie wniesione - o co sie najbardizej obawiałem i jestem pozytywnie zaskoczony. Polecam serdecznie.

Mateusz_1227

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Jestem bardzo zadowolona...
Jestem bardzo zadowolona z obsługi w tym salonie. Pan, który projektował dla nas kuchnie, miał niezwykle trudne zadanie. Malutka, niewymiarowa kuchnia w bloku, dla starszej pani. Pan poradził sobie znakomicie, projektując idealną przestrzeń, z bardzo praktycznymi rozwiązaniami dla starszej osoby. Poukrywał wszelkie rury gazowe, maksymalnie wykorzystał przestrzeń. Był przy tym niezwykle uprzejmy, kontaktowy i zabawny, wprowadził świetną atmosferę. Serdecznie polecam profesjonalne usługi w Agata Meble!

Placówka

Wrocław, Al. Karkonoska 83a

Nie zgadzam się (0)
Obsługa w sklepie...
Obsługa w sklepie wręcz fatalna, jak na prestiżowy sklep na bardzo niskim poziomie. Trzeba prosić się aby doradca w czym doradził. Daje tylko pół gwiazdki tylko za to ze jest duży wybór asortymentu . Dwa razy kupowałam tam meble i dwa razy przyjechały uszkodzone . Bardzo utrudniony proces reklamacji. Jeżeli chodzi o czystość sklepu bez zastrzeżeń. Panie pracujące na kasie również siedzą tam jak za kare.

Niezweryfikowany Klient_sUE3

06.10.2021

Placówka

Warszawa, ul. Toruńska 118

Nie zgadzam się (0)
Strona bardzo przejrzysta,...
Strona bardzo przejrzysta, łatwość realizacji transakcji i zamówienia transportu.

Niezweryfikowany Klient_StSd

18.08.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Nie zostałam zauważona...
Nie zostałam zauważona od samego początku brak dopasowania produktu do potrzeb

Niezweryfikowany Klient_cb6V

06.04.2021

Placówka

Warszawa, Aleja Krakowska 61

Nie zgadzam się (0)

Agata

Agata swoje początki miała w 1952 roku, kiedy powstało państwowe przedsiębiorstwo produkcyjne o nazwie "Bytomskie Fabryki Mebli". Po sprywatyzowaniu marka zaczęła prężnie się rozwijać, co ma miejsce po dzień dzisiejszy. Obecnie Agata posiada 29 wielkopowierzchniowych salonów oferujących meble i dodatki do aranżacji wnętrz. W salonach znajdują się artykuły od ponad 250 producentów krajowych i zagranicznych, można także skorzystać z profesjonalnych usług doradców, projektantów i ekspertów.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Agata?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Dobrze.
Dobrze.