AlleKurier.pl

(2.54)

Dodaj opinię

Firma nie otrzymała jeszcze żadnego certyfikatu jakości obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (9 z 33)

Firma nieuczciwa, wyłudzanie...
Firma nieuczciwa, wyłudzanie dopłat po ponad dwóch tygodniach, bo podobno paczka przekroczyła wymiary. Jedna wielka porażka. Zobaczymy co będzie po reklamacji... W każdym razie nie polecam. Wysyłajcie gdziekolwiek byle nie allekurier...no chyba że lubicie płacić za nic

Monika_857

10.03.2021

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Uwaga na nieuczciwą...
Uwaga na nieuczciwą firmę. Doliczają dodatkowe kwoty po dostarczeniu przesyłki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zapłaciłam w sumie 320zł za paczke 1kg (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

Klient_SRcA

21.09.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Najgorsze możliwe doświadczenie,...
Najgorsze możliwe doświadczenie, nieuczciwość , zero obsługi klienta i brak kultury! (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

zarejestrowany-uzytkownik

17.06.2019

Placówka

Kraków, ul. Prof. Myczkowskiego 45

Nie zgadzam się (1)
Dawno nie spotkałem...
Dawno nie spotkałem się z tak niemiłą i niepomocną "obsługą klienta". Treść mojej rozmowy z ich infolinią powinna być materiałem szkoleniowym w temacie "jak nie obsługiwać klienta".Firma odmawia wystawienia faktury na przesłane do nich dane zasłaniając się regulaminem. Żaden regulamin nie stoi ponad obowiązkiem wystawienia faktury na dane zgodne z żądaniem klienta. Żadne prawo nie mówi też o obowiązku wystawienia faktury na dane zapisane gdzieś w systemie i że nie da się ich zmienić. Ale to już rozsądzi ich urząd skarbowy gdzie zgłosiłem tą sprawę.Nawet pal licho już tą fakturę, dawno nie spotkałem się z takim zabetonowanym podejściem "nie da się" i całkowitą niechęcią do rozwiązania problemu. W normalnej, dbającej o klienta firmie byłyby trzy kliknięcia i faktura by była i klient był by zadowolony, ale nie my mamy "procedury".Dobrze, miejcie. Konkurencja skorzysta

zarejestrowany-uzytkownik

08.05.2018

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Obsługa fatalna, arogancja,...
Obsługa fatalna, arogancja, nie odpowiadanie na pisma. Wyludzanie pieniedzy poprzez doplaty za przesylki ( prosby o udeokumentowanie sa ignorowane). Kombinowanie, proby oszustwa. Prosze trzymajcie sie z daleka, szkoda nerwow i pieniedzy.

DXB

06.11.2017

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
W przeciągu tygodnia...
W przeciągu tygodnia korzystałem ze trzy razy z tego portalu i za każdym razem jestem zdziwiony jakością obsługi. Dość szybko kuriera zamówiłem i nawet w godzinach popołudniowych, chociaż na stronie firmowej firmy kurierskiej nie było już takiej możliwości. Fakturę zbiorczą otrzymałem w poniedziałek, więc nie muszę bawić się w większą ich ilość. Ceny także dość atrakcyjne. Polecam wszystkim.

zarejestrowany-uzytkownik

24.10.2012

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Rewelacyjna strona, która...
Rewelacyjna strona, która oferuje wybór kuriera w dość atrakcyjnych cenach. Cena oferowana przez portal jest mniejsza niż na stronie firmowej firmy kurierskiej. Samo zamówienie kuriera jest dość łatwe i szybkie. Wystaczy podać wymiary przesyłki i już po krótkiej chwili otrzymuje się wycenę. Kuriera można także zamówić po 13, gdzie nie ma takiej możliwości na stronie firmy kurierskiej. Polecam.

zarejestrowany-uzytkownik

13.10.2012

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Firma rzeczywiście dobra,...
Firma rzeczywiście dobra, nie wiem jak to wygląda dla zawodowych sprzedających, którzy wysyłają kilkanaście paczek dziennie, ale ja skorzystałem już dwa razy i jestem bardzo usatysfakcjonowany. Po pierwsze cena za paczkę przykładowo 15kg (takie wysyłałem) wynosi tyle samo co za list polecony priorytetowy na naszej ukochanej Poczcie Polskiej więc to już chyba mówi wszystko, po drugie jest o 50% taniej niż gdybyśmy sami zamawiali kuriera, po trzecie, nawet nie trzeba nigdzie dzwonić, wypełniasz formularz, wpłacasz pieniądze i kurier przyjeżdża albo następnego dnia, albo nawet tego samego jak mi się zdarzyło z dzisiejszą paczką. Ogólnie dla osób, które sprzedają coś od czasu do czasu i nie chcą odstraszać kupujących przesyłkami za 50zł lub po prostu chcą coś szybko wysłać rodzinie czy znajomym bardzo polecam, nie będziecie się nawet musieli fatygować na pocztę :) Tak jak pisałem wcześniej, co do częstych przesyłek i współpracy na stałe z tą firmą nie mam doświadczeń, ale jak na razie jestem pozytywnie zaskoczony i na pewno nie są to ostatnie paczki wysłane za pośrednictwem Allekuriera!

Rasoir

05.05.2011

Placówka

Kraków, ul. Prof. Myczkowskiego 45

Nie zgadzam się (23)
W poczcie e-mail...
W poczcie e-mail znalazłam e-maila z informacja o tej stronie. Zajrzałam i byłam mile zaskoczona. Przejrzysta i czytelna szata graficzna. Informacje sformułowane w prosty i czytelny sposób. Co więcej na stronie sa pełne dane do kontaktu: adres, telefon i email. Najważniejszym atutem strony według mnie jest możliwość skalkulowania kosztu wysyłki paczki, jaką chcemy nadać za pośrednictwem tej formy. Widoczna jest tez informacja o tym, że aby nadać przesyłkę za pośrednictwem tej firmy to nie musimy podpisywać umowy i zobowiązywać się do określonej ilości przesyłek w ciągu miesiąca. Moim zdaniem strona WWW zawiera wszystkie niezbędna informacje a do tego, aby w przypadku, gdy będę potrzebowała nadać przesyłkę, aby skorzystać z usług tej firmy. A jak już działa w praktyce to okaże się po skorzystaniu. Mam nadzieję, że tak samo atrakcyjnie i bezproblemowo jak wygląda i działa strona WWW.

Magika

31.01.2011

Placówka

Nie zgadzam się (13)

AlleKurier.pl

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż AlleKurier.pl?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Firma nieuczciwa, wyłudzanie...
Firma nieuczciwa, wyłudzanie dopłat po ponad dwóch tygodniach, bo podobno paczka przekroczyła wymiary. Jedna wielka porażka. Zobaczymy co będzie po reklamacji... W każdym razie nie polecam. Wysyłajcie gdziekolwiek byle nie allekurier...no chyba że lubicie płacić za nic