LUX MED

(3.15)

Dodaj opinię

Firma otrzymała Godło Gwiazdy Jakości Obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1237 z 1845)

To czego byłem...
To czego byłem w dniu dzisiejszym świadkiem w placówce w Białymstoku przy ul. Mickiewicza nie da się już "odzobaczyć"! Zachowanie pracownika recepcji w stosunku do pacjenta przechodzi ludzkie wyobrażenie. Po wyrażeniu przez pacjenta niezadowolenia z jakości i sposobu obsługi Pani była bardzo niemiła, wręcz ordynarna, nie można nawet powiedzieć, że krzyczała na pacjenta, a wręcz wrzeszczała na cały korytarz. Nie sposób było się porozumieć innym pacjentom z personelem bo Pani zakrzykiwała wszelkie rozmowy.

Klient_GzcS

12.07.2022

Placówka

Białystok, Adama Mickiewicza 39

Nie zgadzam się (0)
Wizytę w medycynie...
Wizytę w medycynie pracy kilka lat wstecz, a obecnie można porównać do meczu MŚ U20 2019 Polska vs Tahiti - dla przypomnienia wynik 5:0 :) Jeszcze kilka lat temu medycyna pracy w LuxMed'zie to było młode, niedoświadczone Tahiti. Po wprowadzonych zmianach (rejestracja, wykaz gabinetów etc.) LuxMed jest jak drużyna Polski z w/w meczu. Nie jest jeszcze ideałem zasługującym na sławiące komentarze, ale rozgromili swój pierwowzór i zasługują na pochwałę!

Nela_7

06.07.2022

Placówka

Bielsko-Biała, ul. broniewskiego 48

Nie zgadzam się (0)
Pracownicy infolinii są...
Pracownicy infolinii są kompetentni i uprzejmi. Sprawna obsługa to atut tej firmy. Pracownicy szczegółowo są w stanie przekazać wszelkie informacje i rozwiać niejasności. Czas oczekiwania na połączenie jest dosyć krótki więc jest to dodatkowy atut.

Kient_mmf5

06.07.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Bardzo kiepska dostępność...
Bardzo kiepska dostępność wybranych usług pomimo wykupionego ubezpieczenia. Brak zarezerwowania wizyty w terminie dłuższym niż 2 tygodnie. Aplikacja mobilna bardzo intuicyjna i wygodna do obsługi.

Niezweryfikowany Klient_fGyJQ

01.06.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Brak kompetencji.
Brak kompetencji.

Niezweryfikowany Klient_EEdF

06.05.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Zdecydowanie nie polecam.
Zdecydowanie nie polecam.

Niezweryfikowany Klient_K8lR

06.05.2022

Placówka

Warszawa, ul. Cegłowska

Nie zgadzam się (0)
Distałam maila od...
Distałam maila od tej firmy za podziękowanie za założenie konta . Nigdy nie zakładałam tu konta , nie mieszkam w Polsce . Użyto mego imienia i nazwiska i stary polski e-mail !

Niezweryfikowany Klient_tuUH

03.05.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
W ostatnim czasie...
W ostatnim czasie zobligowana byłam umówić wizytę w medycynie pracy. Ogromny plus szybkość połączenia już dawno nie dodzwoniłam się tak szybko do jakiejkolwiek instytucji medycznej. Pani udzieliła mi wszelkich informacji podała numery telefonów i adresy do placówek współpracujących w zakresie medycyny pracy w moim mieście. Cała rozmowa przebiegła szybko, sprawnie i w przyjemnej atmosferze. Pół gwiazdki mniej za to, że nie są w stanie zweryfikować czy dana placówka realizuje konkretne badania. W efekcie do kilku poradni dzwoniłam niepotrzebnie, ponieważ nie wykonują badań psychotechnicznych.

Klient_6UAk

20.03.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Miła i sprawna...
Miła i sprawna obsługa. Czas oczekiwania na termin jest dosyć krótki. Zaletą jest mnogość placówek, gdzie można skorzystać z wizyty.

Kient_mmf5

12.03.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam. Personel...
Nie polecam. Personel niekompetentny. Płatne, drogie badanie diagnostyczne opisuje rezydent ! Czyli lekarz bez specjalizacji, który dopiero się uczy. Ma się uczyć za moje 700 pln wydane na TK ???

Niezweryfikowany Klient_K8lR

15.01.2022

Placówka

Warszawa, ul. Cegłowska

Nie zgadzam się (0)
Niby największa sieć,...
Niby największa sieć, niby ma najlepsze opinie, niby ma najbardziej profesjonalny personel. Niby. trudno cokolwiek ustalić, trudno skorzystać z usługi, drogo i na dodatek lekarze wykazują się brakiem elementarnej wiedzy z zakresu swojej specjalizacji.

Niezweryfikowany Klient_EEdF

15.01.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Porażka. Niekompetentny personel.
Porażka. Niekompetentny personel.

Niezweryfikowany Klient_EEdF

15.01.2022

Placówka

Warszawa, ul. Cegłowska

Nie zgadzam się (0)
bardzo sobie ceniłam!...
bardzo sobie ceniłam! abonament mam od kilku ładnych lat jednak widzę spadek jakości usług. Dostęp do lekarzy coraz słabszy, coraz trudniej się zapisać a w dobie pandemii to już istna żenada! Żeby umówić się po ugryzieniu kleszcza i dostać antybiotyk spędziłam 4 godz na telefonie i wykonałam 7 różnych połączeń do różnych lekarzy/osob z obsługi. Obsługa z front desku - recepcja itd niezmienie bardzo dobra

Sonce

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Możliwość skorzystania z...
Możliwość skorzystania z usług w ramach NFZ.

Alicja_438

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (1)
Sympatyczna obsługa
Sympatyczna obsługa

Niezweryfikowany Klient_YN3g

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (1)
Brak wolnych terminów
Brak wolnych terminów

Niezweryfikowany Klient_OhC7

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Jestem klientem grupy...
Jestem klientem grupy luxmed. Nigdy nie korzystałam . Nie jestem zadowolona ponieważ przeważnie jest tak że danego lekarza którego potrzebuje nie ma w moim pakoecie

Maria_484

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Świetny kontakt z...
Świetny kontakt z centralą, pracownicy w placówkach uśmiechnięci, chętni do niesienia pomocy, profesjonalni i szybcy w działaniu.

Niezweryfikowany Klient_7JjN

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (1)
Profesjonalnie i miło,...
Profesjonalnie i miło, ale trudno dostać się do stomatologa.

julia1000

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Profesjonalna obsługa ale...
Profesjonalna obsługa ale coraz mniej specjalistów

zarejestrowany-uzytkownik

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

LUX MED

Grupa Lux Med to lider na rynku prywatnych usług medycznych. Sieć funkcjonuje od ponad 25 lat i uznawana jest za lidera prywatnej opieki medycznej w Polsce. Firma posiada 200 placówek własnych oraz 2600 współpracujących, opiekuje się ponad 2 000 000 pacjentów. W ofercie Lux Med znajduje się diagnostyka, kompleksowe leczenie, również szpitalne, podstawowa opieka medyczna, pomoc specjalistyczna, rehabilitacja oraz stała opiekę dla osób starszych. Lux Med Dodatkowo zajmuje się edukacją dotyczącą profilaktyki, zapobiegania powszechnie występującym chorobom i schorzeniom oraz promowania zdrowego stylu życia. Wielokrotnie nagradzany wyróżnieniem Gwiazdy Jakości Obsługi.

Czy te firmy wypadają lepiej niż LUX MED?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Fatalnie.
Fatalnie.