LUX MED

(3.31)

Dodaj opinię

Firma otrzymała Godło Gwiazdy Jakości Obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1245 z 1900)

Bardzo Przyjazna atmosfera...
Bardzo Przyjazna atmosfera czystość wokół miły personel co prawda ceny trochę gryzą za zdjęcie szwów 200 zł

Klient_ly1RR

26.10.2022

Placówka

Warszawa, Al. Stanów Zjednoczonych 72

Nie zgadzam się (0)
Jakiś czas temu...
Jakiś czas temu wykupiłam w Lux Med pakiet "Krok do zdrowia", niestety na każdym kroku spotykałam się z totalnym brakiem kompetencji pracowników, wyglądało to tak jak by pakiet został wprowadzony do sprzedaży ale pracownicy nie zostali o tym poinformowani. Za każdym razem miałam problem z zarezerwowaniem wizyty ponieważ na infolinii nie wiedzieli o istnieniu takiego pakietu lub nie umieli go obsługiwać. A w placówce na wizycie ciągle wymagali opłatę (kiedy wszystko już było opłacone), ponieważ recepcja również nie wiedziała o istnieniu tego pakietu. Próbowałam zrezygnować, ale otrzymałam telefon z przeprosinami i obiecali mi że te sytuacji więcej się nie powtórzą co oczywiście nie było prawdą, ale dali mi do zrozumienia że nie zwrócą mi kosztów. Nadal miałam problemy ale nie chciałam po prostu stracić pieniędzy, ale i tak nie skorzystałam z całego pakietu. Nigdy więcej nie skorzystam z usług Lux Med

Sofia

21.10.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Miłe zaskoczenie w...
Miłe zaskoczenie w sprawie umówienia wizyty kontrolnej na badanie mammograficzne. Pracownik przedstawił się, przypomniał termin poprzedniej wizyty, wspomniał, że badanie jest bezpłatne, nie tylko dla posiadaczy abonamentu. Wspólnie uzgodniliśmy kolejny termin oraz wybór najbliższej placówki, dostałam równie z sms przypominający i potwierdzający zapis.

LaMarija

20.10.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Każda placówka przeze...
Każda placówka przeze mnie odwiedzona była czysta u zadbana. Panie rejestratorki zawsze chętnie i uśmiechnięte zapraszały do rejestracji . Ubiór oraz czystość stanowisk zawsze na wysokim poziomie tak samo gabinety lekarskie . Lekarze tak posiadają wysoka kulturę osobista. Zawsze rejestracja oraz wizyta lekarska odbywa się szybko konkretnie oraz sprawnie bez żadnych problemów .

Klient_k1Wcn

08.10.2022

Placówka

Warszawa, Aleje Jerozolimskie 65/79

Nie zgadzam się (0)
Miła, szybka i...
Miła, szybka i fachowa obsługa pacjentów.

Jolanta_631

20.09.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Super
Super

Klient_vrSd

20.09.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Udało mi się...
Udało mi się znaleźć szybki termin badania. Obsługa w gabinecie pielęgniarskim bardzo miła.

Katarzyna_5010

19.09.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Wizyta w placówce...
Wizyta w placówce przebiegła bardzo sprawnie. Oznaczenia gabinetów bardzo czytelne i pomocne. Placówka czysta, jasna i zadbana. Panie w recepcji bardzo uprzejme i pomocne na każdym etapie.

Klient_kErh2

03.09.2022

Placówka

Katowice, Karłowicza 11-13

Nie zgadzam się (0)
To czego byłem...
To czego byłem w dniu dzisiejszym świadkiem w placówce w Białymstoku przy ul. Mickiewicza nie da się już "odzobaczyć"! Zachowanie pracownika recepcji w stosunku do pacjenta przechodzi ludzkie wyobrażenie. Po wyrażeniu przez pacjenta niezadowolenia z jakości i sposobu obsługi Pani była bardzo niemiła, wręcz ordynarna, nie można nawet powiedzieć, że krzyczała na pacjenta, a wręcz wrzeszczała na cały korytarz. Nie sposób było się porozumieć innym pacjentom z personelem bo Pani zakrzykiwała wszelkie rozmowy.

Klient_GzcS

12.07.2022

Placówka

Białystok, Adama Mickiewicza 39

Nie zgadzam się (0)
Wizytę w medycynie...
Wizytę w medycynie pracy kilka lat wstecz, a obecnie można porównać do meczu MŚ U20 2019 Polska vs Tahiti - dla przypomnienia wynik 5:0 :) Jeszcze kilka lat temu medycyna pracy w LuxMed'zie to było młode, niedoświadczone Tahiti. Po wprowadzonych zmianach (rejestracja, wykaz gabinetów etc.) LuxMed jest jak drużyna Polski z w/w meczu. Nie jest jeszcze ideałem zasługującym na sławiące komentarze, ale rozgromili swój pierwowzór i zasługują na pochwałę!

Nela_7

06.07.2022

Placówka

Bielsko-Biała, ul. broniewskiego 48

Nie zgadzam się (0)
Pracownicy infolinii są...
Pracownicy infolinii są kompetentni i uprzejmi. Sprawna obsługa to atut tej firmy. Pracownicy szczegółowo są w stanie przekazać wszelkie informacje i rozwiać niejasności. Czas oczekiwania na połączenie jest dosyć krótki więc jest to dodatkowy atut.

Kient_mmf5

06.07.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Bardzo kiepska dostępność...
Bardzo kiepska dostępność wybranych usług pomimo wykupionego ubezpieczenia. Brak zarezerwowania wizyty w terminie dłuższym niż 2 tygodnie. Aplikacja mobilna bardzo intuicyjna i wygodna do obsługi.

Niezweryfikowany Klient_fGyJQ

01.06.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Brak kompetencji.
Brak kompetencji.

Niezweryfikowany Klient_EEdF

06.05.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Zdecydowanie nie polecam.
Zdecydowanie nie polecam.

Niezweryfikowany Klient_K8lR

06.05.2022

Placówka

Warszawa, ul. Cegłowska

Nie zgadzam się (0)
Distałam maila od...
Distałam maila od tej firmy za podziękowanie za założenie konta . Nigdy nie zakładałam tu konta , nie mieszkam w Polsce . Użyto mego imienia i nazwiska i stary polski e-mail !

Niezweryfikowany Klient_tuUH

03.05.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
W ostatnim czasie...
W ostatnim czasie zobligowana byłam umówić wizytę w medycynie pracy. Ogromny plus szybkość połączenia już dawno nie dodzwoniłam się tak szybko do jakiejkolwiek instytucji medycznej. Pani udzieliła mi wszelkich informacji podała numery telefonów i adresy do placówek współpracujących w zakresie medycyny pracy w moim mieście. Cała rozmowa przebiegła szybko, sprawnie i w przyjemnej atmosferze. Pół gwiazdki mniej za to, że nie są w stanie zweryfikować czy dana placówka realizuje konkretne badania. W efekcie do kilku poradni dzwoniłam niepotrzebnie, ponieważ nie wykonują badań psychotechnicznych.

Klient_6UAk

20.03.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Miła i sprawna...
Miła i sprawna obsługa. Czas oczekiwania na termin jest dosyć krótki. Zaletą jest mnogość placówek, gdzie można skorzystać z wizyty.

Kient_mmf5

12.03.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam. Personel...
Nie polecam. Personel niekompetentny. Płatne, drogie badanie diagnostyczne opisuje rezydent ! Czyli lekarz bez specjalizacji, który dopiero się uczy. Ma się uczyć za moje 700 pln wydane na TK ???

Niezweryfikowany Klient_K8lR

15.01.2022

Placówka

Warszawa, ul. Cegłowska

Nie zgadzam się (0)
Niby największa sieć,...
Niby największa sieć, niby ma najlepsze opinie, niby ma najbardziej profesjonalny personel. Niby. trudno cokolwiek ustalić, trudno skorzystać z usługi, drogo i na dodatek lekarze wykazują się brakiem elementarnej wiedzy z zakresu swojej specjalizacji.

Niezweryfikowany Klient_EEdF

15.01.2022

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Porażka. Niekompetentny personel.
Porażka. Niekompetentny personel.

Niezweryfikowany Klient_EEdF

15.01.2022

Placówka

Warszawa, ul. Cegłowska

Nie zgadzam się (0)

LUX MED

Grupa Lux Med to lider na rynku prywatnych usług medycznych. Sieć funkcjonuje od ponad 25 lat i uznawana jest za lidera prywatnej opieki medycznej w Polsce. Firma posiada 200 placówek własnych oraz 2600 współpracujących, opiekuje się ponad 2 000 000 pacjentów. W ofercie Lux Med znajduje się diagnostyka, kompleksowe leczenie, również szpitalne, podstawowa opieka medyczna, pomoc specjalistyczna, rehabilitacja oraz stała opiekę dla osób starszych. Lux Med Dodatkowo zajmuje się edukacją dotyczącą profilaktyki, zapobiegania powszechnie występującym chorobom i schorzeniom oraz promowania zdrowego stylu życia. Wielokrotnie nagradzany wyróżnieniem Gwiazdy Jakości Obsługi.

Czy te firmy wypadają lepiej niż LUX MED?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Bardzo Przyjazna atmosfera...
Bardzo Przyjazna atmosfera czystość wokół miły personel co prawda ceny trochę gryzą za zdjęcie szwów 200 zł