Santander Bank Polska

(3.63)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1654 z 3005)

Szybko i sprawnie...
Szybko i sprawnie uzyskałem pomoc

Klient_mW8ur

12.09.2023

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Pani w obsłudze...
Pani w obsłudze miłe wszystko wytłumaczyły dopytac można było gdy jakieś wątpliwości. Szybko sprawnie

Agnieszka1996

08.08.2023

Placówka

Leszno, ul. Słowiańska 33

Nie zgadzam się (0)
Polecam
Polecam

zarejestrowany-uzytkownik

08.08.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Moja opinia jest...
Moja opinia jest pozytywna na temat tego oddziału ponieważ głównym atutem jest dla mnie to że jako jedyny bank na rynku ma darmowe przelewy ekspresowe. W oddziale do którego uczęszczam zawsze jest porządek i bardzo kompetentna miła obsługa. Nie spotkałem się w tym banku z kolejkami, więc moja ocena zasługuje na 5 gwiazdek.

Placówka

Koszalin, ul. I Maja 12

Nie zgadzam się (0)
Taka dziwna obsługa...
Taka dziwna obsługa w tym banku pracuje, niby wszyscy mili i pomocni, ale mam wrażenie, ze traktują swoja pracę z przymusu. Ta uprzejmość wobec klientów też jakaś nienaturalna...

Poziomk@

15.07.2023

Placówka

Piotrków Trybunalski, Słowackiego 67

Nie zgadzam się (0)
Jak dla mnie...
Jak dla mnie numer 1 wśród banków. Wymagania do darmowego konta i karty w porównaniu z innymi bankami są łatwe do spełnienia, wielkim plusem są darmowe przelewy natychmiastowe na podstawowym, prostym koncie. Dodatkowo bank oferuje promocje i program poleceń.

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Miła i profesjonalna...
Miła i profesjonalna obsługa klienta

Kubabdg19

02.06.2023

Placówka

Warszawa, Modlińska 199a

Nie zgadzam się (0)
Miałem problem z...
Miałem problem z kontem na czacie poprosiłem o pomoc najpierw pan zapoznał się z moim problemem nie mógł go rozwiązać i przełączył do innego działu wyczerpująco wyjaśni dlaczego to robi pożegnał się i zaproponował zapoznanie się z ofertą banku Pani do której przekierował mnie ten Pan była tez bardzo miła zapoznała się z problemem i szybko udzieliła informacji jak rozwiązać mój problem na konie zapytała czy mam jeszcze jakieś pytania i czy może jeszcze w czymś pomóc po czy zaproponowała zapoznanie się z oferta banku i pożegnała się

Yohan

13.04.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Wizyta w placówce...
Wizyta w placówce Sandatnder Bank Polska w celu założenia konta firmowego. Na minus na pewno można zaliczyć dość długi czas oczekiwania, około 45 minut. Pomimo pojawienia się na otwarcie. Oczekiwanie również odbywało się na stojąco, z braku odpowiednio dużej poczekalni. Obsługa szła dość sprawnie, chociaż niektóre osoby spędzały przy konsultancie zdecydowanie więcej czasu. Kiedy przyszła moja kolej pojawiła się bardzo pozytywnie nastawiona konsultantka, gdy dowiedziała się o co chodzi zaprosiła mnie do osobnego biura, gdzie na spokojnie można było omówić szczegóły. Po założeniu konta konsultantka przekazała wszystkie istotne informacje, a także zaproponowała dodatkowo ubezpieczenie na życie, z którego jednak nie skorzystałem. Pomimo oczekiwania wizyta okazał się być satysfakcjonująca, a obsługa profesjonalna i pomocna.

Placówka

Przeźmierowo, ul. Rynkowa 116

Nie zgadzam się (0)
Mam konto firmowe...
Mam konto firmowe za 5 zł gdzie wcześniej płaciłem 80

zarejestrowany-uzytkownik

23.03.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Drogi bank
Drogi bank

zarejestrowany-uzytkownik

23.03.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Przyzwoity standard aplikacji...
Przyzwoity standard aplikacji i usług

zarejestrowany-uzytkownik

22.03.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Tanie pożyczki na...
Tanie pożyczki na start.

Klient_C2yyJ

22.03.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Super promki na...
Super promki na raty zero .

zarejestrowany-uzytkownik

22.03.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Mój bank, korzystam...
Mój bank, korzystam z aplikacji najczęściej i jestem zadowolona z obslugi

MartaRz

22.03.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Duże zaangażowanie pracowników...
Duże zaangażowanie pracowników w obsługę klientów. Ewentualne kontakty telefoniczne również na poziomie oczekiwań. Bardzo szeroki zakres proponowanych ofert, ceny na poziomie oczekiwań. Minusem dość długi czas oczekiwania oraz stanowiska, które nie zapewniają komfortu do rozmowy. Placówka zadbana.

daria.k

09.03.2023

Placówka

Gorzów Wielkopolski, ul. Kombatantów 2

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam! Niestety...
Nie polecam! Niestety po raz pierwszy chciałam spróbować zakupów na raty - nigdy nie korzystałam z takiej opcji i uznałam, ze w końcu trzeba zobaczyć jak to jest. Już wiem, dlaczego do tej pory wolałam płacić gotówką z góry za wszystkie produkty. Dziś miałam okazję kupić narożnik i uznałam, że skorzystam z opcji rat 0%. Wypełnienie wniosku zajęło kilka minut i po chwili zadzwoniła Pani z obsługi kredytu. Na początku wszystko OK - jednak jakie było moje zdziwienie gdy usłyszałam raty kredytu niezgodne z założeniami (kredyt 0% a ja słyszę raty nieco wyższe niż oczekiwane). Okazało się że Pani delikatnie "przemyca" dodatkowe koszty jakiś SMSów, potwierdzeń itp. Na szczęście zauważyłam, że rata jest wyższa od tej, która powinna być i nie zgodziłam się na dodatkowe usługi o których Pani nie mówiła wprost tylko po to, by nikt się nie zorientował. Teraz wiem, że nigdy więcej nie skorzystam z usług tego banku.

KarolinaBe

23.02.2023

Infolinia

Nie zgadzam się (1)
Szybka obsługa, na...
Szybka obsługa, na powitanie Pani od razu pokierowała mnie do odpowiedniego stanowiska. Pan który mnie obsługiwał był bardzo zaangażowany w moja sprawę.

Wiolaola

02.02.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Ostatnio podczas wizyty...
Ostatnio podczas wizyty w jednej z placówek banku, zauważyłam bardzo złą organizację. Osoba na stanowisku "gospodarza oddziału" nie interesowała się klientami w kolejce, bardzo duże zamieszanie - nikt nie wiedział do którego stanowiska musi czekać. Po długim oczekiwaniu samo spotkanie nie było według mnie udane - Pani w moim odczuciu wyszła z założenia "że wszystko powinnam już wiedzieć", nic nie wytłumaczyła (rozmawiałyśmy o kredycie), tylko siedziała i wpisywała moje dane w system - nie tłumacząc przy tym co robi. Większość czasu siedziałyśmy w ciszy.

Klient_QqVWS

30.01.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Obsługa przeciętna. Chyba...
Obsługa przeciętna. Chyba zależy od dnia i aktualnego personelu.

Agata_1101

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

Santander Bank Polska

Grupa Santander to wiodący, uniwersalny bank komercyjny z siedzibą w Hiszpanii, założony w 1857 r. Santander Bank Polska oferuje rozwiązania finansowe dla osób indywidualnych, mikro, małych i średnich przedsiębiorstw oraz polskich i międzynarodowych korporacji. Jego celem jest pomaganie ludziom w spełnianiu marzeń, realizacji planów i osiąganiu założonych celów, dlatego we wszystkim co robi kieruje się swoimi podstawowymi wartościami: bezpieczeństwo, innowacyjność, zaangażowanie i satysfakcja klienta. W skład grupy Santander wchodzą również spółki świadczące usługi leasingowe, ubezpieczeniowe oraz faktoringowe.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Santander Bank Polska?

Ktoś 6 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Źle.
Źle.
Zgadzasz się?