Tre Colori - Pizzeria & Trattoria

(5.00)

Dodaj opinię

Firma nie otrzymała jeszcze żadnego certyfikatu jakości obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1 z 1)

Jako fan prawdziwej...
Jako fan prawdziwej włoskiej pizzy mogę z pewnością polecić pizzerię Tre Colori w Radomiu. Włosi mówią, że dobrą pizzę można poznać po marghericie, bo jest z podstawowych składników i bardzo łatwo można ją popsuć przez stosowanie składników niskiej jakości. Tre Colori używa dobrej ilości składników. Pizza wygląda tak jak powinna - cienkie chrupiące ciasto z przypalonymi "bąbelkami" na brzegach, smaczny sos pomidorowy, widoczne kawałki mozzarelli i świeża bazylia. Dodatkowym plusem jest to, że pizza dostarczana jest z oliwą a nie, tak powszechnym w Polsce sosem czosnkowym. Jedyny minus w dostawie to to, że pizza robi się trochę nasiąknięta sosem, ale to normalne, gdy nie jest serwowana bezpośrednio z pieca, dlatego oceniam usługę na 5 gwiazdek. Z pewnością będę częstym gościem restauracji i już planuję spróbowanie kolejnych dań.

Remigiusz_2

20.04.2020

Placówka

Radom, ul. Żwirki i Wigury 33

Nie zgadzam się (0)

Tre Colori - Pizzeria & Trattoria

Dane firmy

Radom

Radom, ul. ul. Żwirki i Wigury 33

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Tre Colori - Pizzeria & Trattoria?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Jako fan prawdziwej...
Jako fan prawdziwej włoskiej pizzy mogę z pewnością polecić pizzerię Tre Colori w Radomiu. Włosi mówią, że dobrą pizzę można poznać po marghericie, bo jest z podstawowych składników i bardzo łatwo można ją popsuć przez stosowanie składników niskiej jakości. Tre Colori używa dobrej ilości składników. Pizza wygląda tak jak powinna - cienkie chrupiące ciasto z przypalonymi "bąbelkami" na brzegach, smaczny sos pomidorowy, widoczne kawałki mozzarelli i świeża bazylia. Dodatkowym plusem jest to, że pizza dostarczana jest z oliwą a nie, tak powszechnym w Polsce sosem czosnkowym. Jedyny minus w dostawie to to, że pizza robi się trochę nasiąknięta sosem, ale to normalne, gdy nie jest serwowana bezpośrednio z pieca, dlatego oceniam usługę na 5 gwiazdek. Z pewnością będę częstym gościem restauracji i już planuję spróbowanie kolejnych dań.