Piekarnia HERT

(4.75)

Dodaj opinię

Firma otrzymała Godło Gwiazdy Jakości Obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (470 z 744)

Bardzo duży asortyment,...
Bardzo duży asortyment, zwłaszcza w punktach gdzie jest też Hercik, czyli cukiernia. Pieczywo świeże, różnorodne.

Klientka_wro

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Schabus najlepszy.
Schabus najlepszy.

nocny_klient

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Miła obsługa, świeże...
Miła obsługa, świeże i smaczne produkty.

Klient_lLRHq

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
dobry towar, miła...
dobry towar, miła obsługa, tylko kawa fatalna.....

DD

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dobra jakość...
Bardzo dobra jakość pieczywa,super obsługa,zawsze swiezo

Izabela_903

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Przepyszne bułeczki z...
Przepyszne bułeczki z pastą jajeczną i jeszcze smaczniejszej cenie. Mniam

Paśmionka

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
załoga - oni...
załoga - oni dbają o klienta

Klient_3PRd

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Złośliwa obsługa (dwie...
Złośliwa obsługa (dwie starsze blondynki). Opinia edytowana przez administratora z uwagi na niepożądaną frazę.

niezalogowany-uzytkownik

09.01.2024

Placówka

Wrocław, Pomorska 57

Nie zgadzam się (0)
polecam
polecam

Klient_qusSc

03.10.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
polecam
polecam

Klient_qusSc

03.10.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Swietne wypieki w...
Swietne wypieki w dobrych cena h

AdamAp

16.08.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Najlepsza piekarnia, zawsze...
Najlepsza piekarnia, zawsze świeże pieczywo, nie drogie. Dobre kanapki oraz Kawa. Obsługa zawsze przyjemna

Placówka

Jelcz Laskowice, Polna 43

Nie zgadzam się (0)
Pyszne pieczywo
Pyszne pieczywo

Klient_Svtxk

07.07.2023

Placówka

Dzierżoniów, Piłsudzkiego

Nie zgadzam się (0)
Zawsze lubię robić...
Zawsze lubię robić zakupy w tej piekarni, miła obsługa, miła atmosfera i pyszna kawa

Klient_xtPXI

12.06.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Zawsze lubię robić...
Zawsze lubię robić zakupy w tej piekarni, miła obsługa, miła atmosfera i pyszna kawa

Klient_xtPXI

12.06.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Jako wieloletni zjadacz...
Jako wieloletni zjadacz chleba z różnych piekarni stwierdzam, że piekarnie HERT klasują się w połowie rankingu. Jakość ich produktów jest wyższa niż średnia, mają również konkurencyjne ceny i szeroki wybór z oferty. Osobiście zrezygnowałem z zakupu u nich od kilku lat, ponieważ w moim mniemaniu ich produkty pogorszyły się jakościowo. Plusem jest, że wprowadzili wyciskane soki do swojej oferty. Dla studenta, czy osoby z ograniczonym zdolnościami finansowymi jest to dobry wybór. Dla osób poszukujących prawdziwych, rewelacyjnych wrażeń smakowych radzę szukać mniejszych, lokalnych piekarni z tradycją. Pozdrawiam

MaciejP

02.06.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Hert-ul. Kopernika, Świdnica. W...
Hert-ul. Kopernika, Świdnica. W piekarni pracuje przemiła obsługa, która chętnie podpowie i doradzi. W sklepie panuje porządek, co zachęca do kolejnych zakupów. .

Klient_lLRHq

09.05.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła i...
Bardzo miła i wesoła obsługa klienta A co do złych zamiarów wobec że dziewczyny nie polecają coś na słodko to wprowadzenie w błąd jest byłem w hercie Opolu i w Prudniku niema Tak wesołej i miłej obsługi

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Dobrej jakości pieczywo....
Dobrej jakości pieczywo. Bardzo uprzejma i doświadczona obsługa.

Weronika_321

31.03.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dobre pieczywo....
Bardzo dobre pieczywo. Uprzejma i doświadczona obsługa

Weronika_321

31.03.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)

Piekarnia HERT

Piekarnia Hert posiada swoje placówki na terenie Wrocławia oraz wielu miastach na dolnym śląsku i województwie opolskim. Oferta piekarni składa się z pieczywa (produkty pszenno – żytnie znanego wszystkim chleba staropolskiego czy chleba zwykłego oraz chlebów typowo żytnich wzbogaconych ziarnami słonecznika, otrąb pszennych czy siemieniem lnianym) oraz wyrobów słodkich (pączków, ciast, czy też drożdżówek).

Czy te firmy wypadają lepiej niż Piekarnia HERT?

Ktoś 14 godzin temu dodał opinię na temat tej firmy

Fatalnie.
Fatalnie.
Zgadzasz się?