POLOmarket

(3.72)

Dodaj opinię

Firma otrzymała Godło Gwiazdy Jakości Obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (3234 z 4538)

Świeże pieczywo oraz...
Świeże pieczywo oraz smaczne bułki słodkie.

Klient_vnFTl

28.02.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Wszystko super, ale...
Wszystko super, ale brakuje szerszej oferty nabiału bez laktozy. Zainteresowanie staje się coraz bardziej popularne, a oferta uboga.

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Kiedyś ten sklep...
Kiedyś ten sklep był w mojej miejscowości ale już od kilku lat nir ma a szkoda bardzo dobry był

Niutektakmimow

15.02.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Sklep ze względu...
Sklep ze względu na bliskość i ofertę jest opcja po konkurencji nr 2

ZweryfikowanyKlient

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
POLO market jest...
POLO market jest sklepem zawsze pełnym klientów a mimo tego kasjerki są pomocne i miłe. Nigdy nie brakuje świeżych bułeczek a na półkach jest zawsze porządek.

Klient_vnFTl

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Chyba przysłany się...
Chyba przysłany się jakiś remont i unowocześnienie sklepu.

Poziomk@

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Świetny sklep na...
Świetny sklep na szybkie zakupy, ponieważ jest tu niemal wszystko. Co prawda nie ma takiego wyboru jak w hipermarketach (kwestia powierzchni), ale ceny bardzo konkurencyjne!

Marta_86pl

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Dużo fajnego i...
Dużo fajnego i taniego asortymentu

Klient_GbjVm

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Czyściutko,zawsze świeżo, dużo,...
Czyściutko,zawsze świeżo, dużo, jakość pierwsza klasa

Izabela_903

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Często bałagan i...
Często bałagan i mało pracowników. Do przyjęcia jedynie nabiał i alkohol, choć poprawiło się na mięsnym od ostatniego razu. Obsługa raczej stroni od klienta. Trzeba czekać, aby ktoś pojawił się w kasie.

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Nie otwierają dodatkowych...
Nie otwierają dodatkowych kas gdy są duże kolejki.

Krzysztof_1942

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Super sklep i...
Super sklep i panie sprzedające jedyny minus przy promocjach np. Na mięso sklep narzuca limity zakupu na 1 kartę

Klient_aHUha

06.02.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Zepsute żółte, śmierdzące...
Zepsute żółte, śmierdzące kwasem mięso na promocjach (np. ćwiartki za 4,99/kg). Ziemniaki przemysłowe jak dla świń. Polo Wołczyn!

Klient_IVWTQ

05.02.2024

Placówka

Wołczyn, Opolska 1

Nie zgadzam się (0)
Bardzo uprzejmi pracownicy...
Bardzo uprzejmi pracownicy i zaangazowani w obsługę klienta. Dobry sklep na szybkie zakupy, dzięki wprowadzeniu kas samoobsługowych.

Klient_Y4aVd

19.01.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (1)
N
N

zarejestrowany-uzytkownik

19.01.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Polo market w...
Polo market w Pruszczu Gdańskim to bardzo dobry punkt zakupowy. Należy w nim tylko wymienić starsza zrzędliwa wiecznie szukająca problemów struta życiem zadufaną i kapryśna panią na kasie. Starsza w okularach krótko obcięta blondi szefowa wszystkich szefów. Jak ja widzę to odkładam zakupy na półkę i idę jak najdalej bo zawsze jej coś nie pasuje

niezalogowany-uzytkownik

12.01.2024

Placówka

Pruszcz Gdański, Wita Stwosza 10a

Nie zgadzam się (0)
Chcialabym zwrocic uwagę...
Chcialabym zwrocic uwagę na zachowanie pracownic dzialu mięsnego. Polo Market ul. Traugutta Starogard Gd. w dniu 04.01.2024 godzina ok 12 tej. Traktowanie klientów w sposob niedopuszczalny, tj. odburkiwanie, prychanie, wywracanie oczami. Na prośbę o podanie wędliny sprzedawca mowi: nie ma, po wskazaniu jej przeze mnie w witrynie następuje głośne sapnięcie sprzedawcy i kolejny raz przewracanie oczami. Zwracanie się do klienta stojąc do niego tylem. Do kolejnej klientki w kolejce tekst: co ma byc? Klientka: jeszcze patrzę... Sprzedawca: tu się nie patrzy, tu się kupuje. Dodam, że jako klient zachowywalam się grzecznie, wizytę rozpoczęłam od zwrotu: dzień dobry, poproszę...wskazałam co chcę zakupic. Kupując 4 rzecz uslyszalam: ile pani jeszcze będzie tego kupowac!? Obie ekspedientki w obecnosci klientów obmawialy/wyśmiewaly poprzednie klientki krytykując ich wygląd. Nadmieniam, że nie jest to pierwsze tego typu zdarzenie z udziałem tych osób na dziale mięsnym. Całkowicie zniechęca klienta, psuje mu humor na wiele godzin, rodzi złość i pytania: dlaczego?? Nie jestem odosobniona w moich odczuciach, rozmawialam z innymi klientami Polo na Traugutta w Stg, niestety też nie mają dobrych doświadczeń. Chcialabym nadal robić tam zakupy, ale jestem kompletnie zniechęcona. Chyba przydałoby się szkolenie z obsługi klienta i relacji międzyludzkich, a przede wszystkim szacunku do drugiego człowieka.

Luna789

05.01.2024

Kontakt online

Starogard Gdański, Traugutta

Nie zgadzam się (0)
Polski dyskont, który...
Polski dyskont, który potrafi pozytywnie zaskoczyć promocjami. Oferuje całą gamę artykułów, prz czym wydaje się, że jest większy porządek niż w Biedronkach. Personel pomocny. Nie zawsze ceny przy artykułach są zgodne z rzeczywistymi, co zaskakuje in minus.

Andrzej_834

03.01.2024

Placówka

Choczewo, Pucka 24

Nie zgadzam się (0)
Trochę mało warzyw...
Trochę mało warzyw na stoisku w niedziele rano, ale reszta asortymentu ok. Obsługa miła i szybka, brak kolejek.

Poziomk@

17.12.2023

Placówka

Piotrków Trybunalski, Belzacka 67

Nie zgadzam się (0)
Długa kolejka do...
Długa kolejka do jedynej otwartej kasy, naprawdę przydałyby się kasy samoobsługowe. Dobrze, że chociaż cały towar z gazetki promocyjnej dostępny na półkach.

Poziomk@

14.12.2023

Placówka

Piotrków Trybunalski, Belzacka 67

Nie zgadzam się (0)

POLOmarket

Polo Market to zbudowana wyłącznie na Polskim kapitale sieć supermarketów. Pierwsze sklepy pojawiły się w 1997 roku, gdy sieć rozpoczynała swoją działalności było zaledwie 27 sklepów, dzisiaj jest ich 280 i znajdują się na terenie całego kraju. Sklepy Polo Market odwiedza miesięcznie prawie 9 mln konsumentów. Firma dąży do osiągnięcia statusu ulubionego polskiego supermarketu oraz aby ich pracownicy byli najbardziej lubianym personelem, pragnie również dostarczać przyjemności poprzez zawsze świeże produkty oraz komfortowe zakupy.

Czy te firmy wypadają lepiej niż POLOmarket?

Ktoś 2 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Świeże pieczywo oraz...
Świeże pieczywo oraz smaczne bułki słodkie.
Zgadzasz się?