UNIQA

(4.62)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP3 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (479 z 678)

Strona firmy Uniqa...
Strona firmy Uniqa przeznaczona dla ubezpieczeń mieszkań sprawia wrażenie w budowie. Lepiej prezentuje się w podstronie poświęconej produktowi Ubezpieczenie Dom Plus. Znajdziemy tam zakres i wyjaśnienie samego ubezpieczenia. W kolejnych zakładkach są informacje bardziej uszczegółowione, zalety oraz dokumenty do pobrania. Informacje o kontakcie z firmą są mało widoczne, choć sama wyszukiwarka kiedy do niej dotrzeć działa sprawnie.

zarejestrowany-uzytkownik

19.08.2012

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Zakupiłem motor i...
Zakupiłem motor i szukałem taniego ubezpieczyciela OC. Niestety w tym towarzystwie na ul. Sikorskiego 4 w Międzychodzie, na tak dużą liczbę ubezpieczycieli nie znalazłem interesujących mnie ofert. Wszystkie kosztowały ponad 600zł, jak na motor to według mnie trochę za dużo nawet na 250, jeśli za samochód płacę 790zł. Nie powiem pani była bardzo miła i schludnie ubrana, i proponowała przyjść w czasie promocji.

zarejestrowany-uzytkownik

17.07.2012

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Dzisiaj miałam zalanie...
Dzisiaj miałam zalanie przez odpowietrznik w kaloryferze. Chciałam zgłosić szkodę telefonicznie do siedziby w Katowicach. oczywiście nie dodzwoniłam się w ogóle, najpierw należało wybrać numer potem sekretarka z powrotem wracało do listy początkowej numerów. w sumie po 20 minutach nie dodzwoniłam się i straciłam większą sumę pieniędzy na telefonie.

LADY

04.10.2011

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (1)
Rozmowa telefoniczna z...
Rozmowa telefoniczna z pracownikiem z biura likwidacji szkód przebiegła w profesjonalny sposób. Po podaniu przeze mnie danych związanych z likwidowaną szkodą i wysłuchaniu zadanych pytań, pracownik wyjaśnił mi w sposób akceptowalny dla laika zasady dalszego postępowania, cierpliwie wysłuchał kolejnego pytania na które także konkretnie i na temat odpowiedział. Z jakości obsługi jestem zadowolona.

Kupon

27.09.2011

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (4)
To najgroszy ubezpieczyciel...
To najgroszy ubezpieczyciel z jakiego zdarzyło mi się korzystać. Ubezpieczenie zdrowotne "Zdrowie i Harmonia" - oferta bardzo dobra, duża lista placówek itp. I to koniec pozytywów. A teraz negatywy: - odpowiedzi na zapytania mailowe po 2-3 tygodniach, albo wcale - dyspozycja zmiany w ubezpieczeniu mimo tego, że oparta na OWU odrzucona bez podania przyczyny, po prostu przedstawiono tylko informację, że "złożona dyspozycja nie została zrealizowana" - lista placówek na stronie www nieaktualna (są placówki sieci medycznej, która od 2 lat nie istnieje) - wydali mi kartę ubezpieczeniową z takim samym numerem co innemu klientowi, przez co w przychodni miałem problem (pewnie ten drugi klient również), po reklamacji na nową kartę czekałem ponad miesiąc - nieprofesjonalnie przygotowane pisma wysyłane do klientów, niektóre informacje w nich już nieaktualne, albo wręcz sprzeczne z informacjami z OWU, ale pewnie oszczędzają na papierze i wykorzystują nieaktualny do wyczerpania zapasów - jest tylko jedna infolinia do wielu rodzajów ubezpieczeń, przez co dodzwonienie się do właściwego konsultanta graniczy z cudem, a jeśli nie trafiliśmy na odpowiedniego, to ten, który odebrał nie przełącza do tego prawidłowego (zupełnie jakby pracował w innej firmie)

zarejestrowany-uzytkownik

25.08.2011

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (2)
Nagle zachorował mój...
Nagle zachorował mój syn i musiałem skorzystać z infolinii, aby wezwać lekarza pierwszego kontaktu do mojego domu. Moje ubezpieczenie obsługuje Uniqa, z którą połączyłem się telefonicznie. Zostałem miło przywitany przez kompetentną i znającą się na rzeczy osobę. Połączono mnie z działem medycznym, gdzie konsultant rozeznał moje potrzeby i wciągu 5 minut wysłał do mnie lekarza pierwszego kontaktu. Po krótkiej chwili powiadomił mnie, że lekarz będzie u mnie w ciągu godziny. Uważam, że mają w tej firmie bardzo dobrą organizację pracy oraz, że zależy im na kliencie. W tej sytuacji bardzo mi pomogli i cieszę się, że trafiłem na profesjonalistów. Lekarz stawił się punktualnie i zbadał mojego syna. Był bardzo dobrze przygotowany i życzliwy. Jego rady pomogły nam w bardzo trudnej sytuacji. Polecam towarzystwo ubezpieczeniowe Uniqa.

PeZU

26.06.2011

Placówka

Nie zgadzam się (6)
Zadzwoniłam do firmy...
Zadzwoniłam do firmy ubezpieczeniowej UNIQA TU SA celem umówienia mnie z agentem. Przekierowano mnie do kierownika zespołu agentów i zaczęła się rozmowa. Zapytałam o ubezpieczenie życiowe dla mojej mamy. Obecnie ma ubezpieczenie w innej firmie, jednak moim zdaniem płaci tam zbyt wysokie składki. Pan K.Z.A. powiedział, że może ona zmienić ubezpieczenie na życiowe właśnie w UNIQA TU SA -tzn przenieś się z poprzedniej firmy, dzięki czemu nie będzie ją obowiązywała żadna karencja. Przekazałam panu kierownikowi, że mama ma 69 lat, a on na to, że do 70 lat jest ok i może z tego skorzystać, dlatego też tak zrobiłam i zmieniłam umowę. Okazało się, że jednak takie przeniesienie jest możliwe do 60 roku życia!!!Dowiedziałam się tego sama jak zadzwoniłam do centrali firmy celem dowiedzenia się co dzieje się z polisą mojej mamy. Niezłe wprowadzanie klienta w kanał.Nie polecam!

Beti

06.12.2010

Placówka

Łódź, Milionowa

Nie zgadzam się (2)
Uszkodzony system obliczania...
Uszkodzony system obliczania składki przez internet (możliwe, że kalkulator nie działał tylko w chwili pisania tej recenzji); -Podstawowy pakiet AC nie chroni przed kradzieżą; -Dla naprawdę pełnej ochrony assistance, w tym np. zorganizowania hotelu czy pojazdu zastępczego, trzeba wykupić dodatkowe pakiety komfort; -NNW nie obejmuje swoim ubezpieczeniem epileptyków; -Długi czas oczekiwania na wypłatę odszkodowania; Wysoka franszyzna integralna (500 zł); -W ubezpieczeniu autocasco wyłączone z odpowiedzialności są uszkodzenia radioodtwarzacza; -Wolno rosnące zniżki za ubezpieczenie (4 lata bezszkodowej jazdy to dopiero 30% zniżki); -Nieco rygorystyczne ograniczenia co do zawierania umów - np. brak możliwości wykupu ubezpieczenia AC czy assistance dla aut powyżej 10 lat, czy pakietu minicasco dla samochodów o wartości niższej niż 3000 złotych

Marta_863

23.11.2010

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Dzisiaj mając chwilkę...
Dzisiaj mając chwilkę wolnego czasu postanowiłam załatwić sprawę ubezpieczenia mieszkanie. Zadzwoniłam do Towarzystwa Ubezpieczeniowego UNIOa z zapytaniem o warunki ubepieczenia,wysokość składki itp. Pani odpowiedziała mi, że najlepiej to przyjść do biura i wtedy o wszystkich zagadnieniach zostanę poinformowana jak również otrzymam umowę do wypełnienia. Zdziwiło mnie takie załatwienie sprawy gdyż uważałam,że przedstawiciel Towarzystwa Ubezpieczeniowego przyjdzie do mnie do domu.Sama kiedyś pracowałam w ubezpieczeniach i każdy klient był "na wagę złot".Musiałam obejrzeć stan mieszkania i przedmioty podlegające ubezpieczeniu jak również stan drzwi wejściowych z ich zabezpieczeniem.Chyba się do nich wybiorę, bo ubezpieczenie mieszkania w tym Towarzystwie jest bardzo prostą sprawą a drzwi wejściowe mogą być nawet kołkiem podparte bo ubezpieczyciela nie interesują takie dobiazgi.

zarejestrowany-uzytkownik

29.06.2010

Placówka

Giżycko, Jagiełły

Nie zgadzam się (28)
Jako, że od...
Jako, że od jakiegoś czasu zdecydowany jestem na zakup pewnego rodzaju ubezpieczenia, polecono mi firmę Uniqa.. Ponieważ najbardziej interesuje mnie opcja z zakupem on-line, postanowiłem otworzyć główną stronę firmy.. Szata graficzna i układ strony są przejrzyste i sprawiają wrażenie miłe dla oka.. Porządek na stronie wprowadzają zakładki, które kierują nas do odpowiednich produktów w zależności od rodzaju klienta. Ponieważ mnie interesowała opcja dla klienta indywidualnego, niezwłocznie wybrałem właśnie tę zakładkę.. Po wykonaniu tej czynności moim oczom ukazały się odnośniki do poszczególnych grup ubezpieczeń.. Po kliknięciu każdej z nich otrzymamy szersze informację o tym produkcie: dla kogo jest przeznaczony, na czym polega, itp. Są tu również tzw. OWU, czyli ogólne warunki ubezpieczenia którego lektura dostarczy nam naprawdę kompletu informacji o produkcie, co niewątpliwie działa pozytywnie w kwestii wyboru właśnie tego.. W tej jakże bogatej palecie znalazłem to, co interesowało właśnie mnie.. Lektura na temat ubezpieczenia rzeczywiście potwierdziła, że firma ma to, czego ja potrzebuję, ale.. jakże wielkie było moje zdziwienie gdy odkryłem, że niestety nigdzie nie ma możliwości zakupu on-line! Szukałem długo, ale znalazłem tę opcję tylko przy jednym ubezpieczeniu, które akurat mnie nie interesowało.. Być może ubezpieczyciel stwierdził, że właśnie to jedno jest z jakichś względów takim, które wymaga dodania opcji zakupu w sieci.. Niestety bez wizyty w firmie się nie obejdzie, wobec tego nie wystawiam oceny najwyższej, mimo, że do całej reszty zarzutu nie mam.

zarejestrowany-uzytkownik

08.05.2010

Placówka

Nie zgadzam się (25)
Dość dobra obsługa...
Dość dobra obsługa klientów na stanowiskach obsługi, ale pracujące tam osoby niestety nie są dość dobrze zorientowane w aspektach prawnych związanych z nietypowymi ale obowiązkowymi ubezpieczeniami. Zdaję sobie sprawę, że nawet praktykanci czy osoby nowo zatrudnione muszą nauczyć się pewnych zasad ale nie powinno się pozostawiać takich osób do samodzielnej obsługi klienta.

zarejestrowany-uzytkownik

10.04.2010

Placówka

Lublin, Leonarda

Nie zgadzam się (29)
Tego dnia byłem...
Tego dnia byłem zapłacić składkę ubezpieczeniową w agencji UNIQA. To było siostry ubezpieczenie i niestety nie powiedziała mi do którego agenta mam się udać. Niestety nie trafiłem do odpowiedniej osoby. Na moje szczęście udało mi się zapłacić tą składkę, a agenci dogadali się między sobą, nie spierając się o prowizje.

DYMEK

04.02.2010

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (24)
Mam wykupione Assistance...
Mam wykupione Assistance razem z ubezpieczeniem Auto Casco w UNIQA TU SA, jednak do tej pory nie miałam okazji z tego skorzystać. Okazało się, ze jadąc kiedyś do znajomych na środku ulicy nagle zgasł mi samochód. Po kolejnych próbach odpalania zauważyłam, że coś nie tak jest z chłodnicą. Stojąc na środku ulicy włączyłam światła awaryjne i zadzwoniłam pod numer infolinii UNIQA, który podany był na polisie ubezpieczenia Auto Casco i Assistance. Pani z Call Center odebrała telefon, spisała wszystkie dane, po czym po ok 15 minutach rozmowy powiedziała, że niestety znajduję się za blisko miejsca zamieszkania(14km) i taka usługa mi nie przysługuje. Jedynie mogą mi pomóc odholować pojazd odpłatnie czyli 250 zł za lawetę. Podziękowałam uprzejmie Pani i zadzwoniłam po pomoc drogową i zapłaciłam 150 zł.

Beti

28.01.2010

Placówka

Łódź, Gdańska 132

Nie zgadzam się (25)
Pod koniec pażdziernika...
Pod koniec pażdziernika miałam stłuczke nie z mojej winy więc ubezpieczenie było załatwiane z winy sprawcy.Miałam wszystkie dane sprawcy izadzwoniam do jego ubezpieczyciela.Rzeczoznawca z Uniqi zjawił się dosyć szybko,porobił zdjęcia wypełnił dokumenty i kazał tylko dosłać 2 xera dokumentów których w danej chwili nie posiadałam.Powiedział,że w ciągu 4 dni powinno to być załatwione.Cała sprawa ciągnęła się ok.miesiąca.Do osoby,która prowadziła sprawe nie sposób było dodzwonić się godzinami,nie było decyzji,ciągle brakowało jakiegoś dokumentu.Dopiero po kilku telefonach i po przypominaniu pani,że ja czekam coś się ruszyło.Ogólnie trudno,powoli i czasochłonnie.

Elżbieta_211

16.12.2009

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (25)
Od 3 lat...
Od 3 lat posiadam ubezpieczenie w Uniqa TU S.A. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do tego ubezpieczenia. Jest to ubezpieczenie OC, AC, NW w pakiecie. Co roku tendencja spadkowa. Inny ubezpieczyciel nie był w stanie zaproponować mi niższego ubezpieczenia na ten samochód, a wręcz nie prowadzą ubezpieczeń w pakiecie dla samochodów starszych niż 6 lat. Jestem zadowolona. Nie miałam stłuczki, więc trudno jest mi powiedzieć jak odbywała wypłata odszkodowania.

Małgorzata_601

16.12.2009

Placówka

Lublin, Wallenroda 2f

Nie zgadzam się (27)
W firmie Uniqa...
W firmie Uniqa mam od 2 lat ubezpieczone auto. Jestem współwłaścicielem ze swoim ojcem. Osoba która ubezpieczała auto nie wpisała mnie do polisy, w związku z tym nie były kontynuowane moje zniżki, które już posiadam. Ja oczywiście nie miałam o tym pojęcia, szczególnie że tym autem w ogóle nie jeżdżę. Niedawno zakupiłam swoje własne auto i chciałam je ubezpieczyć. Wiedząc że powinnam mieć już około 60 % zniżek śmiało idę do Uniqa po zaświadczenie o zniżkach. A tam Agent mówi ze mnie nie ma w systemie. Więc dzwonię do tej pani, która ubezpieczała moje auto przez ostatnie 2 lata i pytam co z tym można zrobić. A ona na to że juz nic nie można zrobić, że niestety już mi WSZYSTKIE zniżki przepadły i się wyzerowały ponieważ od dwóch lat nie mam ciągłości OC. Pytam się więc, dlaczego ona tak zrobiła i jaki jest sens mojego bycia współwłaścicielem skoro nie nabywam zniżek w OC a jedynie figuruję jak słup w dowodzie. Na co Pani zaczęła na mnie krzyczeć, ze to z pewnością wina moja i mojego ojca, z którym mam auto, bo to on powinien jej powiedzieć, ze ma mnie wpisać w polisę....Opadły mi ręce. Pojechała więc (80 km)do tej pani wyjaśnić sprawę. Na miejscu zobaczyłam małe, brudne i śmierdzące papierosami pomieszczenie, w którym siedziały dwie kobiety i piły kawę. Na mnie nawet nie zareagowały. Dopiero kiedy zapytałam się czy zostanę obsłużona, pani ze zdziwieniem zapytała czy nie widzę że ona ma przerwę teraz i żebym przyszła za kilka minut. Zagotowało się we mnie ale starałam się nie krzyczeć i nadal być uprzejmym człowiekiem. Powiedziałam, że chcę teraz zostać obsłużoną a ona na przerwę powinna zamykać biuro. pani coś odfuknęła mi ale usiadła za biurkiem i usłyszałam okropne "słucham!". Zaczęłam więc opowiadać jej czego potrzebuję, co można z tym zrobić itd. Na co ona z wielkim krzykiem do mnie że ona mi tłumaczyła że nie da się nic zrobić z tym i co ja sobie myślę!! Uspokoiła się dopiero jak powiedziałam że tego nie zostawię i że pójdę z tym do sądu bo to jest jej niedopilnowanie i jej wina ze ja teraz nie mam żadnych zniżek. Nie ukrywam że ubezpieczenia to dla mnie temat tabu i kompletnie nie moja działka. Ale wiem, ze to jej wina. Pani na moje słowa troszkę złagodniała. powiedziała ze ona postara się sprawę wyjaśnić i mnie poinformować. Oczywiście dzwonię do niej od 4 dni non stop ale ona wciąż nic nie wie. obawiam się ze ten sąd będzie jedynym wyjściem. Ale auto będę musiała ubezpieczyć na 100% gdyż przez niekompetencję i niedopilnowanie straciłam wszystkie zniżki. Poza tym zawsze myślałam, ze w ubezpieczalni komputer to podstawa, myliłam się. U tej Pani jest jedynie kalkulator i cała masa papierów na biurku, które walają się wszędzie między szklankami z kawą a popielniczkami. Poza tym strój tej pani pozostawia wiele do życzenia - plamy i nieświeżość biją po oczach i nosie. Za paznokciami też żałoba. Nie wiem, ze jej nikt nie kontroluje, w końcu jest przedstawicielką tej Uniqi. Sporo petentów przyszło do niej ubezpieczać coś w czasie mojej wizyty. Nie wiem dlaczego ludzie jej wciąż ufają, bo z tego co słyszałam to nie jestem pierwszą osoba która ma z tą panią jakieś problemy.

zarejestrowany-uzytkownik

23.10.2009

Placówka

Góra Śląska, pl. Chrobrego

Nie zgadzam się (23)
Bardzo zadowoleni jesteśmy...
Bardzo zadowoleni jesteśmy z usług firmy Uniqa-ubezpieczamy tam nasze samochody-Pani która nas obsługuje jest bardzo miła, wszystkie problemy z ubezpieczeniem załatwia bardzo szybko i sprawnie-sama rezygnowała nam z poprzednich ubezpieczycieli po zakupie samochodu, wszystko jasno i klarownie wyjasniła. Zawsze jest bardzo miła i uśmiechnieta-telefony odbierane sa zawsze w godzinach pracy-wystarczy jedno połaczenie aby wiedziec co zrobic w danej chwili np. ze szkoda auta. Ceny ubezpieczenia są bardzo konkurencyjne jest mozliwosć rozłożenia na dwie raty i bez problemowa pomoc przy "dołku finansowym".Biuro znajduje sie w budynku na 1 pietrze-nie ma problemu z wejściem wózkiem dziecięcym poniewaz jest podjazd.Biuro jest zadbane, dywan poodkurzany ulotki we właściwym miejscu, w naszym mieście znajdują sie bilbordy z reklamą firmy-ale mysle ze najlepsza reklama są zadowoleni klienci.

Joanna_404

04.07.2009

Placówka

Kędzierzyn-Koźle, Aleja Jana Pawła II

Nie zgadzam się (33)
Ubezpieczałem mieszkanie.Obsługa bardzo...
Ubezpieczałem mieszkanie.Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Pane kokieteryjnie podchodzące do klienta:) Jednak sam musiałem wyciągać informacje o ofercie firmy i jej pochodzeniu, opis. Wczesniej przygotowałem sie co do oferty na rynku i miałem porównanie, Panie tylko potwierdzały moje informacje nie dodając nic nowego od siebie.Chcialem ubezpieczenie na sume 170tys.zł jednak Pani bez wyjaśnien i przeliczeń oznajmiła ze lepiej zrobić na 200tysiecy bo składka jest niewile wyższa - bez pokazania tej róznicy!!! Mam wrazenie,że mógłbym sam wypełnić ten wniosek i przeliczyć wszystko, bez pomocy mało fachowej obsługi.

Marcin_42

22.02.2009

Placówka

Wrocław, Strzegomska

Nie zgadzam się (24)
Chiałam uzyskać informację...
Chiałam uzyskać informację na temat ubezpieczenia na wypadek śmierci słyszałam, że jest ciekawa oferta! Wybrałam się do najliższego agenta, niestety z całej wizyty nic nie zapamiętałam bo agentka zaczęła szukać w stosach papierów informacji; poprosiłam ją o nr tel żeby sobie poszukała informacji, a ja potem zadzwonie bo mi sie śpieszy, ale uwaga Pani agentka nie znała tel i zaczęła poszukiwać pieczątki i tak dostałam nr ale zniechęciło mnie to na tyle, że już tam nie wróciłam tylko poszłam do innego punktu Uniqa!!Poza tym estetycznie też nie najlepiej brudna podłoga i w powietrzu czuć było fekalia, bardzo nie miła wizyta!!

Sława

06.02.2009

Placówka

Wąbrzeźno, 1 Maja 63

Nie zgadzam się (15)

UNIQA

UNIQA działa na polskim rynku od 30 lat. Grupa jest wiodącym ubezpieczycielem w Austrii, działa także w krajach Europy Środkowo-Wschodniej. W Polsce jest liderem w ubezpieczaniu majątku spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych oraz ich mieszkańców. Nie jest to jednak jedyny obszar w jakim działa UNIQA, ponieważ posiada pełną ofertę ubezpieczeń majątkowych, komunikacyjnych i życiowych. Firma zabezpiecza majątek swoich klientów, ale przede wszystkim dba o to, by mogli śmiało korzystać z wiedzy i doświadczenia pracowników UNIQA i czuli ich zainteresowanie.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż UNIQA?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Rozmowa przebiegła sprawnie....
Rozmowa przebiegła sprawnie. Konsultantka wykazała się ogromną życzliwością i cierpliwością. Minusem kontaktu z UNIQA jest długi czas oczekiwania na połączenie (od 3 do 10min).