Strusinianka

(3.66)

Dodaj opinię

Firma nie otrzymała jeszcze żadnego certyfikatu jakości obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (15 z 29)

Pyszne wypieki -...
Pyszne wypieki - jak domowe

Klient_8OvP

06.10.2023

Placówka

Tarnów, kaufland lwowska

Nie zgadzam się (0)
Sklep zlokalizowany wygodnie,...
Sklep zlokalizowany wygodnie, z dużym parkingiem. Pracownicy sprawnie obsługują klientów, będąc zawsze miłymi. Pomimo dyskontu w pobliżu, bardzo duża ilość klientów m, ze względu na wysoką jakość produktów. Dodatkowo niskie ceny są atutem sklepu.

Anna_Testuje

02.04.2022

Placówka

Tarnów, kaufland lwowska

Nie zgadzam się (0)
Szeroki wybór produktów...
Szeroki wybór produktów wysokiej jakości. Pieczywo jest zawsze świeże i chrupiące. Podoba mi się fakt, że pracownicy na miejscu robią swoją pizzę, tak że klient widzi cały proces. Obsługa jest miła i sprawna. Pomimo wzmożonego ruchu, czas oczekiwania na kolejkę jest dosyć niski. Ceny są odpowiednie, a czystość w sklepie jest zawsze zachowywana.

Anna_Testuje

02.04.2022

Placówka

Tarnów, ul. Wałowa

Nie zgadzam się (0)
Strusinianka zalewa Tarnow...
Strusinianka zalewa Tarnow w geminii nastepny punkt,w jednym budynku,dziwne ale ja akurat lubie te firme wiec mi bardzo nie przeszkadza.

Klient_BJJo

24.02.2021

Placówka

Tarnów, ul. Nowodąbrowska

Nie zgadzam się (0)
Cos sie stalo,centrum...
Cos sie stalo,centrum miasta a strusinianka zamyka sie o 16 zart,ludzie z pracy wychodza mozna byloby cos kupic a tu zamkniete.zenada

Klient_BJJo

24.02.2021

Placówka

Tarnów, ul. Wałowa

Nie zgadzam się (0)
Siec szybko powieksza...
Siec szybko powieksza ilosc punktów, widocznie dobrze się sprzedaje, ciasteczka pyszne,no i czasami pizza .

Klient_BJJo

26.01.2021

Placówka

Tarnów, ul. Nowodąbrowska

Nie zgadzam się (0)
Stosunkowo niedawno powstały...
Stosunkowo niedawno powstały punkt,bardzo dobrze się przyjol,dobra lokalizacja, fajny asortyment,kawalki pizzy,kanapki, koktajle,ciastka,pieczywo. Dla uczniów i pedzacych do pracy fajna alternatywa. Obsługa sprawna.

Klient_BJJo

09.01.2021

Placówka

Tarnów, ul. Wałowa

Nie zgadzam się (0)
Lubię ciasteczka robione...
Lubię ciasteczka robione recznie sa dla mnie uzalezniajace, moge je jesc bez końca. Babeczki z owocami tez pyszne.Nie mogę wyjść bez zakupienia czegoś. Personel zorganizowany idzie to sprawnie.

Klient_BJJo

09.01.2021

Placówka

Tarnów, ul. Nowodąbrowska

Nie zgadzam się (0)
Najlepsza piekarnia w...
Najlepsza piekarnia w Tarnowie

Niezweryfikowany Klient_jL0S

30.09.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Robię zakupy na...
Robię zakupy na lwowskiej codziennie, niepokoi mnie to że pewne dziewczyny pracują tam 3 dni bez przerwy po 13 godzin tak po 13 GODZIN! OBSŁUGA TRWA 12 LECZ PIECZYWO TRZEBA WYŁOŻYĆ PRZED OTWARCIEM A PO ZAMKNIĘCIU POSPRZĄTAĆ! ZADUCH W ŚRODKU ŻE GODZINY NIE DAŁA BYM RADY USTAC JAKO STARSZA OSOBA A CO DOPIERO PRACOWAĆ W TAKICH WARUNKACH!! AŻ NIEPRZYJEMNIE W ŚRODKU ZJESC KAWAŁEK PIZZY, A KLIMATYZACJA WYŁĄCZONA.. BĘDĘ OBSERWOWAŁA SYTUACJĘ NA BIERZĄCO, NIE JEDEN TAKI ZAKŁAD PRZYWROCILAM DO NORMALNOŚCI I TEN PRZYWROCE.. JAK NIE PP DOBROCI TO PO PAPROCI POZDRAWIA EMERYTOWANA PAŃSTWOWA INSPEKCJA PRACY.

zalogowany_użytkownik

31.05.2019

Placówka

Tarnów, kaufland lwowska

Nie zgadzam się (0)
Cóż zakupy w...
Cóż zakupy w Kauflandzie robię od zawsze. Na początku Panie były jedne i te same, zgrałam się z nimi, najbardziej polecam P. Grażynę bo jest to osoba, która podpowie, doradzi, nowości również pokaże.Lubię tam chodzić bo nigdy nie sprzedano mi nic co mogłoby być nieświeże.Teraz zmienił się wygląd sklepu do tego mnóstwo kamer, dziewczyny inne, tylko ta Pani Grażynka została, no zrobiło się nie ciekawie. Niegdyś nie musiałam mówić, że lubię ciemny chleb, mocno spieczony, teraz Panie zmieniają się cały czas widzę kogoś innego.Kiedyś lubiłam ten sklep teraz idę tylko gdy jest ta Pani Grażynka bo po pierwsze kolejka nie trwa paręnaście minut, tylko idzie szybko a po drugie ma jakieś pojęcie.Niech firma wie, że zmiana personelu cały czas to nie jest dobry wybór bo tracicie klientów mnóstwo.Doceniajcie tych starszych bo za niedługo uciekną wszyscy jeśli będą tak latać cały czas jak latają teraz.

zarejestrowany-uzytkownik

23.09.2014

Placówka

Tarnów, kaufland lwowska

Nie zgadzam się (3)
Stoisko z chlebem...
Stoisko z chlebem i ciastem znajduje się w centrum handlowym.Jest tam zawsze czysto, miło i przyjemnie robi się zakupy.Są zawsze świeże ,pyszne ciasta i pyszne bułeczki .Najbardziej smakują mi z żurawiną.Trochę jest tam drogo,ale jak jest coś dobrego ,to trzeba za to zapłacić. panie ,które tam pracują są bardzo grzeczne ,miłe i uśmiechnięte.

nick_3

26.10.2012

Placówka

Dąbrowa Tarnowska, Sucharskiego 7

Nie zgadzam się (1)
Bardzo cenie sobie...
Bardzo cenie sobie smak pieczywa z Piekarni Strusinianka, ale zakupy w firmowym sklepie w Centrum Handlowym "Raj" do najbardziej udanych nie należą. W godzinach południowych wybór pieczywa był już bardzo niewielki (raptem kilka gatunków chleba i trzy rodzaje bułek. Znacznie większy był wybór ciast i ciastek oraz tortów. Obsługa (tylko jedna osoba) była bardzo sprawna, ale raczej niesympatyczna, słowa dzień dobry i do widzenia Pani sprzedawczyni uznała chyba za zbyt czasochłonne. Na duży plus natomiast zasługuje czystość panująca na tym stoisku i schludny wygląd personelu.

zalogowany_użytkownik

19.05.2012

Placówka

Dębica, Rzeszowska 114

Nie zgadzam się (2)
Piekarnia Strusinianka znajdująca...
Piekarnia Strusinianka znajdująca się w Tarnowie przy ul.Krakowskiej oferuje nam codziennie świeże i smaczne pieczywo.Można tu nabyć również wszelkiego rodzaju bułki,drożdżówki,ciasta i ciasteczka.Pomieszczenie piekarni jest małe ale utrzymane w czystości.Pieczywo ułożone jest na drewnianym regale.Pozostały asortyment piekarni ułożony jest w dwuch przeszklonych gablotach.Ceny dobże widoczne.Obsługa miła lecz z rutyną podchodzi do klienta.Panie pracujące w tej piekarni ubrane są w białe podkoszulki,czerwone fartuchy z logo firmy i czerwone beretki.Pomimo znudzenia pracownicy witają i żegnają się z klientem.

Agnieszka_2475

27.07.2011

Placówka

Tarnów, Krakowska 23

Nie zgadzam się (9)
Bardzo chciałabym ocenić...
Bardzo chciałabym ocenić jakość obsługi w tej piekarni, niestety nie było mi dane. Wedle tabliczki znajdującej się przy stoisku jest ona czynna do 21:00. Byłam tam 5 minut wcześniej z zamiarem kupienia chleba. Zauważyłam, że krzątająca się za ladą młoda dziewczyna zdążyła już pozbierać wszystkie bochenki z półek do jakiegoś koszyka leżącego na ziemi. Zapytałam, czy jest możliwość kupienia chleba. Usłyszałam jedynie udzieloną niechętnym tonem odpowiedź „nie, bo już jest zamknięte”. Zauważyłam, że inne rodzaje pieczywa, bułki, bułki słodkie itp też już są posprzątane i kasa jest rozliczona i wyłączona. Wygląda na to, że sprzedająca zaczęła się pakować jakieś 10 minut przed końcem sprzedaży. Samo stoisko wygląda ładnie, półeczki i szafeczki są z materiału imitującego drewno, pojemniki na ciasteczka i lody od klientów oddziela szyba. W szyldzie piekarnia odwołuje się do swojej ponad 150 letniej historii.

Astrum

05.07.2010

Placówka

Kraków, Kombatantów 16 a

Nie zgadzam się (23)

Strusinianka

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Strusinianka?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Fatalnie.
Fatalnie.