Stokrotka

(3.82)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1539 z 2431)

Sklep Stokrotka w...
Sklep Stokrotka w Bielsku Białej przy ul . Jesionowej 13 jest typowym przykładem jak jedna osoba potrafi zrujnować opinię całej załodze. Kobieta na stoisku mięsnym agresywna,bezczelna z jakąś absurdalną niechęcią do osób w wieku 50+ ,krzyczy,zwraca się do takich osób w sposób lekceważący, poniżający. Nie potrafi obsłużyć klienta bez komentarza np. : " a gazetkę 50+ to już się przeczytało?" Byłam świadkiem jak po kilkunastu minutach oczekiwania aż raczy wrócić na stoisko krzyczała na klienta że:na nią się nie woła,bo można "dostać ". Choć to koleżanka z kasy poprosiła aby wróciła stoisko. Wrzeszczała tak z kilkanaście minut rzucając na ladę zakupy, wymachując cały czas w kierunku klienta palcem. Zbiegła się resztą załogi i miała niezły ubaw. Klient stał pokornie zawstydzony,zmieszany, poniżony. Nie mam nic przeciwko temu aby pracodawca zapewnił ekspedientki takie warunki aby mogły pracować 5 min ,a przez resztę dnia przechadzać się między regałami z plakietką " Prezes", ale na krzyki,poniżanie,lekceważące traktowanie się nie godzę. Ta jednak pracownica stosuje to ,bo zdaje sobie sprawę,że tylko starszy człowiek będzie pokornie stał i znosił poniżanie. Nigdy nie widziałam aby ta pracownica w ten sposób odniosła się do kogoś młodego,natomiast do starszych nagminnie przy rechocie i z pełnym poparciem reszty pracowników .

Klient_zc6qK

26.11.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Obsługa przemiła i...
Obsługa przemiła i kompetentna jednak czasem nie wie, dlaczego promocja obowiązująca nie istnieje w tym miejscu mimo aktywacji kodów w aplikacji. Świetny asortyment, polecam.

asiulkad

18.11.2022

Placówka

Sarnaki, Kolejowa 47A

Nie zgadzam się (0)
Obsługa fatalna .Pani...
Obsługa fatalna .Pani z kasy powiedziała mi " bo się nie roztroję" Rozumiem że ktoś jest zapracowany ale to samo można powiedzieć w inny sposób. Kiedy w Polsce będzie obowiązywać japońska zasada że klient jest bogiem.

Zorrro

24.10.2022

Placówka

Poznań, Os. Dębina 105

Nie zgadzam się (0)
Sklep zadbany i...
Sklep zadbany i czysty. Towar na półkach równomiernie rozłożony. Duża dostępność świeżych owoców i warzyw. Obsługa miła zawsze uśmiechnięta i chętna do pomocy

Klient_4A02T

07.10.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Sklepu nie polecam,...
Sklepu nie polecam, sklep brudny, nie zatwarowany, personel zdezorientowany, kasjer nie miły, brak cen na produktach.

KLIENT0610

04.10.2022

Placówka

Gliwice, Kopernika 16

Nie zgadzam się (0)
Moim zdaniem jedna...
Moim zdaniem jedna z lepszych sieci sklepów w Polsce. Od dłuższego czasu robię zakupy w różnych Stokrotkach w Gliwicach i jestem zadowolona. Obsługa jest miła i pomocna, sklepy dobrze zaopatrzone i czyste.

Agnieszka134

25.09.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Sklep czysty i...
Sklep czysty i towar poukładany. Mily personel

Klient_HcUR2

20.09.2022

Placówka

Radom, ul. Królowej Jadwigi 16d

Nie zgadzam się (0)
Ceny przystępne obsługa...
Ceny przystępne obsługa do poprawy

Klient_HcUR2

20.09.2022

Placówka

Radom, Al. Grzecznarowskiego 17

Nie zgadzam się (0)
Sklepy stokrotka to...
Sklepy stokrotka to nie to samo co kiedyś. Pracownicy mało się uśmiechają, obsługa na mięsnym pracuje jak za karę. Ogólnie sklep zadbany, czysty.

Annas

29.08.2022

Placówka

Maków Mazowiecki, 1 go maja 12

Nie zgadzam się (0)
Dobry sklep ,...
Dobry sklep , widać , ze robi obroty , zawsze coś sie dzieje , świeży towar na warzywach oraz ladzie mięsnej , miła załoga , choć zawsze w dużych brakach

Crazy

26.08.2022

Placówka

Borkowo, Klasyczna 2

Nie zgadzam się (0)
Zawsze miła obsługa,...
Zawsze miła obsługa, dobrze zatowarowany, brak kolejek, przystępne ceny. Dobra jakość wędlin i mięsa w dobrej cenie.

Crazy

18.07.2022

Placówka

Gdańsk, Jagiellońska 34

Nie zgadzam się (0)
Personel przyjazny i...
Personel przyjazny i zawsze uśmiechnięty - duży plus! Sklep dość mały, ale produktów tyle, że mamy swobodny wybór pomiędzy różnymi markami. Ceny przystępne. Polecam!

Klient_Ek2f

17.07.2022

Placówka

Bielsko-Biała, Jesionowa 13

Nie zgadzam się (1)
Mają ciekawe i...
Mają ciekawe i fajne promocje. Z domu rodzinnego mam blisko ja oraz moi rodzice. Wszystko można dostać i nie trzeba daleko jeździć.

markopeja96

10.07.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Super woda do...
Super woda do picia i profesjonalna obsługa

Klient_numo

09.07.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Sklep przeznaczonych dla...
Sklep przeznaczonych dla klientów którzy nie mogą zrobić zakupów w dużych dyskontach.

Jolanta_631

09.07.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Duży asortyment na...
Duży asortyment na małej powierzchni, brak 5 gwiazdek za ceny

Klient_vkQlI

08.07.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Porządek, ceny ok,...
Porządek, ceny ok, duża dostępność produktów , uprzejma obsługa , małe kolejki

Crazy

01.07.2022

Placówka

Gdańsk, Jagiellońska 34

Nie zgadzam się (0)
Sklep dobrze zatowarowany...
Sklep dobrze zatowarowany można znaleźć wszystko bez problemu ceny również wyeksponowane bardzo czytelnie, stoisko mięsne czyste przejrzyste aż chce się jeść, kasjerki mile pomocne i kompetentne przy kasie pytają o aplikacje oferując pomoc w jej założeniu dla dużych korzyści jakie daje klientowi aplikacja wszystko na plus.

Monika.P

28.06.2022

Placówka

Wolbrom, Szosa Olkuska 1

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła i...
Bardzo miła i pomocna obsługa, słaby wybór asortymentu - nie było masła i mleka tj. produktów podstawowych

Klient_vkQlI

14.06.2022

Placówka

Warszawa, Jurajska 4

Nie zgadzam się (0)
Miła sprawa obsługa....
Miła sprawa obsługa. Ceny przystępne jak na taki market. Strój personelu czysty

Klient_a9fjJ

01.06.2022

Placówka

Maków Mazowiecki, 1 go maja 12

Nie zgadzam się (0)

Stokrotka

Sklepy Stokrotka zostały oparte na polskim kapitale. W 1994 roku w Lublinie powstała firma EDEN, która po 6 latach zmieniła nazwę na Stokrotka. Od czasu otwarcia pieszego sklepu firma sukcesywnie się rozwija. Obecnie w Polsce znajduje się ok. 600 sklepów oraz trzy centra dystrybucyjne pod szyldem marki. Firma posiada własną sieć logistyczną. W sklepach można zaopatrzyć się zarówno w produkty spożywcze jak i chemii gospodarczej.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Stokrotka?

Ktoś 4 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Dobrze.
Dobrze.
Zgadzasz się?