Stokrotka

(3.76)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1673 z 2706)

Niestety, opinia nie...
Niestety, opinia nie będzie przychylna ze względu na to, że wielokrotnie natrafiłam na nie świeży towar. Sklep mam od blokiem, więc chcąc nie chcąc, bardzo często robię w nim zakupy.. ale wzbraniam się przed wędlinami, mięsem i owocami/warzywami. Niezliczoną ilość razy trafiłam na zgnite owoce, warzywa, śmierdzące mięso, śliską już wędlinę. Produkty suche bez zastrzeżeń. Obsługa zależnie od punktu. Czasem dobrze przeszkolona, miła a czasem gburowata, nie znająca się na produktach.

A.W

15.07.2024

Placówka

Jastrzębie-Zdrój, Wrzosowa 4B

Nie zgadzam się (0)
Ze względu na...
Ze względu na lokalizację wykonuje zakupy w Stokrotce jest dobry wybór artykuł spożywczych czasami może nie ma produktów które konkretnie są mi potrzebne. Panie pracujące na kasie są bardzo miłe i pomocne , natomiast jeżeli chodzi o obsługę na dziale mięsnym niestety muszę powiedzieć, że jest to bardzo niski poziom obsługi który zaniża poziom tego sklepu . Panie pracujące w dziale mięsnym sprawiają wrażenie jakby za karę musiały pracować, opryskliwie odnoszą się do klientów i bardzo wolno obsługują . Gołym okiem widać, że klient nie jest dla nich priorytetem.

WiktoriaRygiel

01.07.2024

Placówka

Jastrzębie-Zdrój, Piłsudskiego 2a

Nie zgadzam się (0)
Miła obsługa, dodatkowy...
Miła obsługa, dodatkowy plus za stoisko mięsne. Sklep dobrze zatowarowany

Klient_yZxIx

01.06.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Większość pracowników miła...
Większość pracowników miła i pomocna, jednak słyszałem kilka przekleństw, co prawda kierowanych do siebie, ale myślę, że wciąż nie jest to odpowiednie zachowanie, i jednak rzuca się w pamięć. Czystość sklepu zależy od pory w której się pójdzie. Rano - do południa, ładnie czysto schludnie, jednak po południu pozostawia wiele do życzenia. Brudną podłoga, towar na półkach jak po tornadzie. Jest to jednak wina przełożonych, bo nieraz widać po pracownikach że jest ich po prostu za mało, są przemęczeni.

Klient2310

30.05.2024

Placówka

Janów Lubelski, ul. Wiejska 14

Nie zgadzam się (0)
Długi czas oczekiwania...
Długi czas oczekiwania na kasjerkę mimo, że kierowniczka stoi nie daleko i rozkłada towar.

Klient_5nMl0

27.05.2024

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Bardzo długo trzeba...
Bardzo długo trzeba stać w kolejce za nim kasjer podejdzie do kasy. Mimo że kierowniczka stoi nie daleko i rozkłada towar.

Klient_5nMl0

27.05.2024

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Dobre sklepy na...
Dobre sklepy na szybkie zakupy

Klient_Jvnm

04.05.2024

Placówka

Kędzierzyn-Koźle, Królowej Jadwigi 12

Nie zgadzam się (0)
Dobre sklepy na...
Dobre sklepy na szybkie zakupy

Klient_Jvnm

04.05.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Przyjazny sklep, dużo...
Przyjazny sklep, dużo placówke, szeroki wybór dobre ceny

Klient_3jJqr

06.04.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Dobre zakupy i...
Dobre zakupy i miła obsługa.

DOROTA_1341

06.04.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Lubię zakupy w...
Lubię zakupy w tej sieci, znajduje się blisko mojej pracy. Świetnie stoisko grillowanymi kuraczakami.

Piotr Piela

06.04.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
sklep bardzo niezadbany...
sklep bardzo niezadbany sprawia wrażenie brudnego łomża piłsudskiego

Marcin889

05.04.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Ok
Ok

Klient_vrSd

05.04.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Lubię ten sklep...
Lubię ten sklep w okolicy

MartaRz

05.04.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Różnorodny wybór produktów...
Różnorodny wybór produktów i świetne promocje

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (1)
Niższa jakość wędlin,...
Niższa jakość wędlin, nie zawsze świeże, mały wybór warzyw i owoców.

zarejestrowany-uzytkownik

05.04.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Zawsze świeże mięso....
Zawsze świeże mięso. I obsługa przyjazna

Konsument.

29.03.2024

Placówka

Szczecin, Potrzebowskiego Edmunda 1

Nie zgadzam się (0)
Wybór duży, wszystko...
Wybór duży, wszystko na swoim miejscu, ale ceny wygórowane, oraz mało otwartych kas, które powodują ciągłe kolejki

PawelStaroniek

05.03.2024

Placówka

Warszawa, Kondratowicza 25

Nie zgadzam się (0)
Dość spory asortyment...
Dość spory asortyment z dobrymi cenami , niektóre z nich dużo bardziej atrakcyjne niż w większych marketach. Polecam

Przemek89

29.02.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Dobrze zaopatrzony sklep...
Dobrze zaopatrzony sklep polecam!

krzysiaaa12

17.02.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)

Stokrotka

Sklepy Stokrotka zostały oparte na polskim kapitale. W 1994 roku w Lublinie powstała firma EDEN, która po 6 latach zmieniła nazwę na Stokrotka. Od czasu otwarcia pieszego sklepu firma sukcesywnie się rozwija. Obecnie w Polsce znajduje się ok. 600 sklepów oraz trzy centra dystrybucyjne pod szyldem marki. Firma posiada własną sieć logistyczną. W sklepach można zaopatrzyć się zarówno w produkty spożywcze jak i chemii gospodarczej.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Stokrotka?

Ktoś 4 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Tak sobie.
Tak sobie.
Zgadzasz się?