CCC

(4.10)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (5929 z 8659)

Fajnie Opinia edytowana przez...
Fajnie Opinia edytowana przez administratora.

Niezweryfikowany Klient_5DyCz

10.06.2024

Placówka

Drawsko Pomorskie, Złocieniecka 1

Nie zgadzam się (0)
Po wejściu do...
Po wejściu do sklepu zostałam powitana przez obsługę oraz poinformowana o aktualnie obowiązujących promocjach. Sklep był czysty oraz estetyczny. Wszystkie produkty znajdowały się w swoich działach. Przy siedziskach były dostępne skarpetki do przymierzania oraz łyżki do obuwia. Półki zapełnione asortymentem, bez wolnych przestrzeni. Po chwili spędzonej w sklepie zostałam zapytana o pomoc w doborze obuwia. Pani zdecydowanym krokiem zaprowadziła mnie do odpowiedniego działu oraz zaproponowała kilka dostępnych modeli oraz opowiedziała o możliwości zamówienia danego modelu poprzez zamówienie online. Obsługa kasy fiskalnej bardzo płynna oraz życzliwa. Padło pytanie o aplikację sklepu oraz o dodatkowy produkt do ochrony bądź czyszczenia butów.

Dominika2502

13.05.2024

Placówka

Bydgoszcz, Jagiellońska 39

Nie zgadzam się (0)
Buty zostały zamówione...
Buty zostały zamówione online ze zniżką 30%. Zgodnie z regulaminem sklepu w przypadku wymiany modelu na inny rozmiar, zniżka powinna być zachowana. Podczas chęci wymiany tego samego modelu w sklepie stacjonarnym (rozmiar był dostępny od ręki, nie trzeba było zamawiać), Pani nie potrafiła wymienić towaru, tylko zrobiła zwrot i naliczyła nową, wyższą cenę, likwidując zniżkę. Jak widać, regulamin sklepu chyba jednak nie obowiązuje.

Klient_isaz

22.04.2024

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Pomocna obsługa, Panie...
Pomocna obsługa, Panie bardzo miłe i sympatyczne, buciki bardzo wygodne ;)

Placówka

Jarosław, Sikorskiego 2A

Nie zgadzam się (0)
Buty marki "Lasocki"...
Buty marki "Lasocki" z piekła rodem! Od strony podbicia była wada konstrukcyjna (stwierdzona przez szewca), która nie zauważona przy kupnie spowodowała poważną ranę palca, której leczenie trwało parę miesięcy. Oddałam buty do reklamacji w CCC, gdzie dokonałam zakupu, po czym reklamacja została odrzucona na piśmie bez podpisu i bez pieczątki rzeczoznawcy. Odwołanie nic nie dało, poinformowano mnie, że to moja wina, bo takie buty wybrałam. Jeszcze nie spotkałam się z podobną bezczelnością! Nigdy więcej Lasocki, nigdy więcej CCC.

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Od jakiegoś czasu...
Od jakiegoś czasu bardzo mały wybór produktów w sklepach stacjonarnych, w porównaniu do online. Bałagan, brak wszystkich dostępnych rozmiarów na salonie . Obsługa kiedyś była w zasięgu wzroku teraz brak uwagi na klientów . Zajęci układaniem pudełek lub rozmowami . Mała pomoc .

Klient_TgPue

14.03.2024

Placówka

Kłodzko, Noworudzka 2

Nie zgadzam się (0)
Pani obsługująca nie...
Pani obsługująca nie miła,opryskliwa.Dlugi czas obsługiwania.Wyłączone kasy samoobsługowe,mimo dużej kolejki.

Klient_iXXrF

10.03.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Miła obsługa oraz...
Miła obsługa oraz doradztwo. Duży i wygodny sklep. Szeroki wybór markowych butów i nie tylko, dodatkowo ciągłe promocje. Jakość obuwia na przestrzeni lat niestety w dół.

Klient_SLS5M

08.03.2024

Placówka

Płońsk, Młodzieżowa 28

Nie zgadzam się (0)
Obsługa naprawdę na...
Obsługa naprawdę na wysokim poziomie, nigdy nie spotkałem się z odmową ze strony sprzedawczyni odnośnie porady na temat danego obuwia i środków dla danego obuwia przeznaczonych. Polecam!!!

Patryk348

01.03.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Jestem zadowolona z...
Jestem zadowolona z wykonanej dla mnie strony internetowej i współpracy

olgierdmaslo209.@

24.02.2024

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Korzystam z oferty...
Korzystam z oferty tego sklepu, zarówno stacjonarnie jak i online, do tej pory jestem zadowolony. Oferowane promocje oraz kody rabatowe, sprawiają że chętniej korzystam z zakupów u tego sprzedawcy niż u konkurencji. Ekspozycja sklepowa jest estetyczna, obsługa chętnie pomaga klientom. Polecam.

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Buty są dobrej...
Buty są dobrej jakości Kolejka jest mała

Niutektakmimow

19.02.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Ja nie przepadam...
Ja nie przepadam za tą sieciówką. Szczególnie w moim mieście. Są dwa sklepy i oba wyglądają jakby miały się zamykać. Wybrakowany asortyment, dosłownie puste półki. Nie ma z czego wybrać czegoś dla siebie. Jeżeli chodzi o personel to też Panie nie są pomocne, wręcz niemiłe dla klienta.

katarzynaawia

19.02.2024

Placówka

Skarżysko Kamienna, Krasińskiego 18

Nie zgadzam się (0)
śmierdzi butami, nie...
śmierdzi butami, nie miłaobsługa

krzysiaaa12

14.02.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Sklep bardzo duży...
Sklep bardzo duży i bardzo dobrze wyposażony. Ma wszystko co potrzebuje. Czysto i przyjemnie. Plus za kasy samoobsługowe. Polecam

Niutektakmimow

14.02.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Duży wybór obuwia...
Duży wybór obuwia oraz torebek w dobrych cenach i dobrej jakości.Mila obsługa,zawsze przypomni o aplikacji.Czysty i przejrzysty sklep.Polecam

Klient_iXXrF

12.02.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Panie nie wiedzą...
Panie nie wiedzą czym jest rękojmia i na próbę wyjaśnienia stwierdzają, że takie coś na pewno nie istnieje.

Joanna_111

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Obsługa klienta zawsze...
Obsługa klienta zawsze jest w pobliżu i z chęcią pomaga w dobraniu obuwia.

Klient_vnFTl

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Często kupuje tam...
Często kupuje tam buty. Ostatnio dwie pary z czego jedno wytrzymała raptem miesiąc. Widać spadek jakości.

moleszczukk

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Niestety mimo często...
Niestety mimo często kupowania butów z wyższych półek w tym sklepie uważam, że jakość obuwia jest średnia. Przy normalnym użytkowaniu często zdarza się bardzo szybkie zużycie materiału, np. wkładek, a sklep nie uznaje reklamacji.

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

CCC

CCC S.A. to jedna z największych detalicznych spółek obuwniczych w Europie środkowej oraz jeden z największych producentów obuwia w Europie. Firma posiada obecnie ponad 1219 sklepów. Początki firmy miały miejsce w latach 90. kiedy powstała Firma Handlowa „Małek”. W następnych latach firma rozwijała swoje sklepy pod nazwą „Żółta stopa”. W 1999 roku zarejestrowano firmę CCC Sp. z. o. o. natomiast w 2004 roku firma przekształciła się w Spółkę Akcyjną. Nazwę firmy można rozwinąć jako: „Cena Czyni Cuda”.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż CCC?

Ktoś 3 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Przeciętnie.
Przeciętnie.
Zgadzasz się?