ZiKO Apteka

(4.57)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP10 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (465 z 831)

Do aptek "Ziko"...
Do aptek "Ziko" chodzę poniważ są one tańsze niż inne apteki.W środku co prawda była kolejka ale panie farmacełtki szybko i sprawnie obsługiwały klijentów wiec nie stałam w niej długo.Gdy podeszłam do kasy Pani która mnie obsługiwała przywitała mnie grzecznie i bardzo szybko przyniosła mi potrzebne lekarstwa.Na koniec uprzejmie mnie pożegnała.

Kalienna

24.01.2012

Placówka

Kraków, Długa 88

Nie zgadzam się (4)
Zachęcony pozytywnymi opiniami...
Zachęcony pozytywnymi opiniami o sieci aptek Ziko, postanowiłem sam przekonać się czy faktycznie jest ona tak dobra, jak ludzie o niej mówią. Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to ogromna kolejka (moim zdaniem świadczy to na plus, skoro aż tylu ludzi chce się tam zaopatrywać, coś musi być na rzeczy). Co ciekawe, w przeciwieństwie do wielu innych aptek, wszystkie pięć kas było czynnych, więc kolejka przesuwała się niemal błyskawicznie. Czekając, zwróciłem uwagę na wystrój wnętrza - bardzo ciepły, oświetlony, ogólnie rzecz biorąc, mimo tłoku, panowała przyjemna atmosfera. Na plus można również zaliczyć kanapy do siedzenia dla osób starszych (aby nie musiały stać, czekając na swoją kolej), kącik dla malucha i darmowy aparat do mierzenia ciśnienia. Mimo początkowych obaw, dotarłem do okienka bardzo szybko. Obsługująca mnie młoda farmaceutka była bardzo miła, uśmiechnięta i sympatyczna. Kupno lekarstw przebiegło bardzo szybko, co świadczy o dobrej organizacji. Na koniec najważniejsze: ceny leków są niższe (w porównaniu do kilku innych aptek w których byłem) często nawet o ok. 30-40%! Stojąc w kolejce, podczas krótkiej pogawędki z sympatyczną starszą panią, dowiedziałem się, że właśnie ceny i rozbudowany program lojalnościowy przyciągają tu tak wielu klientów.

erigan

15.12.2011

Placówka

Kraków, Długa 88

Nie zgadzam się (4)
Miła apteka:) Przy...
Miła apteka:) Przy wejści ulotki z obecnymi promocjami. Jest też waga gdzie można się zważyć, jak nikt nie widzi:) Prócz tego darmowa możliwość pomiaru ciśnienia co dla mnie akurat jest bardzo cennym dodatkiem. Cztery stanowiska z miłym personelem, powodują że rzadko kiedy jest tłok. Jak jest kolejka to szybko idzie z uwagi na 4 okienka. Ceny są bardzo konkurencyjne dla innych aptek. Cennik jest dostępny w internecie co jest bardzo wygodne. Jest tutaj system punktowy, w którym można otrzymać różne zniżki czy też prezenty za punkty. Polecam!

Kurczak_2

11.12.2011

Placówka

Warszawa, Marszałkowska 140

Nie zgadzam się (2)
Miłe miejsce, bardzo...
Miłe miejsce, bardzo konkurencyjne ceny i promocje dobrane do pory roku. Mały minus za to, że obsługiwała tylko jedna ekspedientka, a 3 inne były zajęte układaniem towaru - przez co musiała chwilę zaczekać w kolejce. Pani która mnie obsługiwała była bardzo miła, profesjonalnie doradziła i poleciła odpowiednie produkty. Polecam.

Agnieszka_281

22.11.2011

Placówka

Kraków, Długa 88

Nie zgadzam się (3)
Wybrałam się do...
Wybrałam się do apteki ok godz. 10. Były czynne dwa stanowiska przy których stali klienci. Klientami były starsze osoby więc jak wiadomo kupowali dużo leków, pytali o wszystko, tym samym nie zanosiło się na to, że zaraz skończą się ich zakupy. Postałam sobie tak z 3-4 minuty. Powoli nabierałam ochoty aby iść do innej apteki. Zaczęło schodzić się więcej klientów i kolejka stawała się coraz większa. Wtedy dopiero kolejna farmaceutka poprosiła mnie do kasy. Lek o który poprosiłam na szczęście mieli. Zakup poszedł bardzo sprawnie. Farmaceutka była bardzo miła. Wygląd apteki też oceniam dobrze, duże przestronne pomieszczenie, zawsze czysto.

Laila

21.11.2011

Placówka

Kraków, Beskidzka 30

Nie zgadzam się (0)
Dziś po raz...
Dziś po raz drugi w tym tygodniu swoje kroki kieruję do apteki pod szyldem Ziko. Wczoraj leku który chciałam kupić nie było, ale uczynna Pani farmaceutka zaproponowała że sprawdzi w magazynie i jak tam będzie to lek sprowadzi do apteki. No więc dzisiejsza moja wizyta nie jest przypadkowa i nie jest wizytą przy okazji. Zależy mi na zakupie a lek, a bardziej suplement diety jest ciężko dostępny. Dziś mam trochę mniej szczęścia co do kolejki. Czynne są dwa stanowiska, w tym jedno obsługiwane przez stażystkę. Chwilkę trzeba poczekać trudno. Udaje mi się podejść do magistra farmacji. Pani jest uśmiechnięta i po przedstawieniu co i jak odszukuje w zeszycie choć nie od razu notatkę że było zgłoszenie na ten suplement i że jest on w aptece. Super. Bardzo pozytywnie zaskakuje mnie cena, niższa niż chociażby w Dbam o Zdrowie. Dopytuję się czy jest szansa by lek ten był w aptece dostępny bez konieczności jego osobistego zamawiania. Niestety nie. Pani tłumaczy że standardy apteki Ziko mają takie iż w aptece nie ma leków z datą ważności krótszą niż 9 miesięcy. Apteka internetowa odpada, zaporowy jest próg minimalnej kwoty zamówienia 200 zł. Pani zapytuję o kartę klienta, nie mam proszę o formularz. Farmaceutka jest ubrana w biały fartuch, ma przypięty identyfikator , srebrną z napisem nazwy apteki plakietkę z imieniem nazwiskiem i tytułem zawodowym. Czas na porządki. Pani w niebieskiej koszuli dba o to by wszystko lśniło. Na wejściowych drzwiach, jak często jest to szyba w białej na pół podzielonej ramie widać liczne odciski palców jak by klienci nie wiedzieli do czego służy klamka. Na drzwiach są godziny otwarcia . Kolejna wizyta przekonuje mnie że Ziko Apteki są aptekami oferującymi asortyment w atrakcyjnych cena, atmosfera jest życzliwa, personel fachowy, cierpliwy. Mają one swój potencjał. Czego bym sobie życzyła. Obniżenia progu kwoty zamówień internetowych, zadbania by jak są cztery stanowiska obsługi cztery miały obsadę człowieka. Po co generować kolejki i zniechęcać. Przyznać jednak muszę że Apteki bardzo mi pod pasowały. A zwróciłam na nie uwagę przez kolejkę jaka była w filii przy Puławskiej. Jak widać nie wszędzie tak gigantyczne kolejki są jak tam . Na szczęście. P. s o zmroku widać iż jedno z ramion krzyżyka przymocowanego do elewacji nad wejściem ma przepalone wszystkie żarówki bądź co innego się popsuło

zarejestrowany-uzytkownik

07.10.2011

Placówka

Warszawa, Marszałkowska 140

Nie zgadzam się (0)
Coraz bardziej podobają...
Coraz bardziej podobają mi się apteki pod szyldem Ziko. Dziś trochę przypadkiem trafiam do tej przy ulicy Marszałkowskiej, na odcinku między Świętokrzyską a Królewską. Przestronne, zadbane czyste i uporządkowane wnętrze. Zaaranżowane z pomysłem i wyczuciem. Nowoczesna automatyczna szafa z lekami już na wstępie zwraca uwagę, choć z czymś takim już się spotkałam w innej aptece z tym że należącej do Cefarmu. Kontuary bez pionowych szybki co zapewnia swobodny kontakt z farmaceutą Ten jest „przepisowo” w białym kitelku czystym uprasowanym. Prezencja be zarzutu. Zachowanie również. Kulturalny, życzliwy, uśmiechnięty z ciepłym i otwartym nastawieniem do klienta. Togo czego obecnie w aptece nie ma proponuje że sprawdzi dostępność w magazynie i jak tam będzie to medykament sprowadzą na dzień następny. Szybciutko i sprawnie dziś „lekowe” zakupy mi poszły choć pewną nie wygodą jest jeden terminal na kilka stanowisk obsługi. Pani nie zapytuje o kartę klienta, a tak owa jest przez aptekę wydawana. Ale to detale. Ogólnie można rzec że apteka świadczy usługi na wysokim poziomie przy umiarkowanych a często konkurencyjnych cenach. Wizualizacja zewnętrza, szyldy i neonowy zielony z świetlnymi efektami krzyż powala tu trafić łatwo i bez kłopotu.

zarejestrowany-uzytkownik

06.10.2011

Placówka

Warszawa, Marszałkowska 140

Nie zgadzam się (6)
Apteka znajduje się...
Apteka znajduje się w ścisłym centrum Warszawy, jednak brak w niej kilometrowych kolejek. Obsługa jest uprzejma, cierpliwa, sama oferuje pomoc w sprawdzeniu dostępności brakującego leku w innych oddziałach apteki jak i również podaje przybliżone ceny leków, tak aby pacjent był przygotowany finansowo. Ceny w aptekach Ziko są bardzo przystępne, formy płatności gotówką i kartą sprawiają, że każdy płaci tak jak mu wygodnie. Z czystym sumieniem mogę polecić apteki Ziko każdemu warszawiakowi. Znaleźć je można bez problemu dzięki wyraźnemu logo oraz lokalizacji w kilku miejscach, w tym głównie centrum stolicy.

Gosia_21

23.09.2011

Placówka

Warszawa, Koszykowa 50

Nie zgadzam się (1)
Mimo porannych godzin...
Mimo porannych godzin w aptece nie było kolejki. Myślę, że była to zasługa 3 czynnych okienek obsługi. Pani, która mnie obsługiwała była sympatyczna i uśmiechnięta. Cierpliwie komplementowała podawane przeze mnie leki mimo że znajdowały się one po przeciwnych stronach gablot. Przy jednym leku, który występuje w różnych wariantach upewniła się czy to właściwy pokazując mi go i pytając, zanim wbiła go na rachunek. Pomogła mi również odszyfrować nazwę leku bez recepty zapisanego przez lekarza w dosyć nieczytelny sposób. Ponadto nie wywierała presji na założenie karty członkowskiej apteki, jedynie grzecznie o to zapytała. Nie było też problemu z płatnością kartą płatniczą. Profesjonalna i miła obsługa.

Gosia_21

16.09.2011

Placówka

Warszawa, Marszałkowska 140

Nie zgadzam się (4)
Kolejka w aptece...
Kolejka w aptece ? I to długa ciągnąca się aż do drzwi wejściowych w cale nie małym pomieszczeniu? Doś mimo wszystko tka sytuacja zdarza się sporadycznie Albo to świadczy o kiepskiej obsłudze i organizacji pracy albo oferta jest na tyle atrakcyjna i zgodna z tym co głoszą plakaty za szybą że po prostu cieszy się ona tak wielką popularnością ze kolejki są nie uniknione. Ja z tym szyldem się nie spotkałam. Dziś ma to pierwszy raz i gdyby nie kolejka to przeszła bym obojętnie. Drzwi są otwarte, kolejkę widać. Zaglądam do środka zakupami pasuję. Na filarze zauważam dzwonek nad nim tabliczkę do czego służy. Służy mianowicie do tego by powiadomić pracownika o chęci odbioru zamówienia złożonego przez stronę www. Wirtualni klienci są obsługiwani po za kolejnością. Cenna informacja na przyszłość. Biorę foldery z postanowieniem przyjrzenia się ofercie bliżej. Pierwsze wrażenie pozytywne. Gdyby nie ta potężna kolejka. Dogodna lokalizacja. Zaraz przystanek tramwajowy, nie co dalej autobusowy. Sąsiedztwo parku pozwala na zaplanowanie spaceru i zakupów jednocześnie. Wizualizacja punktu widoczna z daleka na narożniku kaseton w formie krzyża z migającymi zielonymi diodami jako obramowaniem. Duże szyby.Za nimi estetycznie i w pełnej symetrii wiszą promocyjne plakaty. Chodnik przed apteką zamieciony. Druga ich część przedzielona drzwiami jest oklejona folią, tam czytam że w aptece obowiązują ceny hurtowe. Czyżby powrót do apteki sieci Dbam O Zdrowie (DOZ) był tylko chwilowy? I czyżby się sprawdzało polskie porzekadło „szukajcie a znajdziecie? Czas pokaże.

zarejestrowany-uzytkownik

07.09.2011

Placówka

Warszawa, Puławska 101a/21

Nie zgadzam się (2)
Do apteki wybrałem...
Do apteki wybrałem się po zwykłe tabletki na ból głowy. Ziko Apteka usytuowana jest w bardzo dogodnej lokalizacji. Otoczona jest restauracjami i małymi sklepikami. Dookoła jest czysto. Wchodząc do apteki byłem mile zaskoczony jej wielkością i niewielką kolejką jak na centrum miasta. Nie czekałem długo w kolejce, ponieważ w środku znajduje się 6 stanowisk do obsługi klienta i wszystkie 6 było otwartych więc kolejka poruszała się błyskawicznie. Kiedy nadeszła moja pora zostałem w miły sposób zaproszony do wolnego okienka. Poprosiłem o tabletki na ból głowy Miła pani farmaceutka zapytała jakich potrzebuję. Kiedy odpowiedziałem, że najlepszych, szybko zaproponowała odpowiednie (bardzo skuteczne). Mimo niewielkiej ceny mogłem zapłacić kartą debetową co mnie bardzo ucieszyło. Na zakończenie podziękowano mi za wizytę. Niespodziewana wizyta w aptece okazała się szybka i przyjemna. Przy okazji zauważyłem ogólnodostępne stanowisko do pomiaru ciśnienia oraz stanowisko z doradcą do spraw makijażu. Apteka była bardzo czysta a osoby tam pracujące miłe nie tylko dla mnie ale również dla pozostałych klientów. Z czystym sumieniem mogę polecić tą aptekę innym.

zarejestrowany-uzytkownik

20.08.2011

Placówka

Warszawa, Al. Jana Pawła II 45A

Nie zgadzam się (0)
Niewątpliwie sieć Ziko...
Niewątpliwie sieć Ziko słynie z wyjątkowo niskich cen. Możemy spodziewać się kilku procent oszczędności w przypadku większości leków. Atrakcyjnym promocjom towarzyszy doskonała obsługa. Farmaceutki sympatyczne, niosące pomoc, a przede wszystkim - kompetentne. Minusem apteki są z pewnością bardzo długie kolejki. Nie bez znaczenia pozostaje jednak fakt, że zwykle otwarte są wszystkie kasy, a panie pracujące obsługują nas wyjątkowo sprawnie, szybko. Zdecydowanie polecam jeśli chodzi o większe zakupy!

Joanna_1925

18.08.2011

Placówka

Warszawa, al. Komisji Edukacji Narodowej 105

Nie zgadzam się (2)
Apteki ZIKO to...
Apteki ZIKO to sieć aptek które często odwiedzam. To co przyciąga rzesze klientów do właśnie tych aptek to nie tylko niskie ceny i doskonały asortyment ale miła i rzetelna obsługa. Kiedy jakiś lek nie jest dostępny w aptece - jest sprowadzany na drugi dzień rano. Farmaceuci są doskonale przygotowani do swej pracy, wyczerpująco odpowiadają na wszystkie pytania, a także cechują się pogodnym usposobieniem, są uśmiechnięci i zawsze służą pomocą. Wygląd miejsca jest utrzymany w stylu nowoczesnym, jest czysto i jasno. Jedyne co może przeszkadzać to kolejki i, jak sądzę, dość wydłużony czas obsługi jednego klienta.

Anna_3152

12.03.2011

Placówka

Kraków, Bratysławska 2

Nie zgadzam się (5)
Całkiem przyjazne miejsce....
Całkiem przyjazne miejsce. Z reguły nie lubię dokonywać zakupów w aptekach, bo przypomina to niekończącą się opowieśc. Stoisz, czekasz, a kolejka ani drgnie. Do tego można paść trupem, jak usłyszy się wysokość rachunku. W Ziko zaskoczyła mnie miła, szybka obsługa, bogaty asortyment i niskie ceny. Mam nadzieję, że przy kolejnej wizycie również się nie zawiodę.

zarejestrowany-uzytkownik

02.03.2011

Placówka

Kraków, Beskidzka 30

Nie zgadzam się (5)
Rzadko mam okazje...
Rzadko mam okazje bywać w aptece Ziko w godzinach przedpołudniowych, dlatego ogromna kolejka bardzo mnie zaskoczyła – zamiast planowanych 5 spędziłem tam ponad 40 minut. Nie wynikało to jednak z opieszałości obsługi ( wszystkie stanowiska kasowe były czynne, a farmaceutki starały się szybko obsługiwać klientów ) tylko z dużej liczby nie zawsze zdecydowanych klientów. Jedynym plusem oczekiwania w kolejce była możliwość dokładnego przestudiowania plakatów z wybranymi pozycjami z oferty, które umieszczone były na sklepowej witrynie. Nie mogę mieć żadnych zastrzeżeń do jakości obsługi klienta – Pani która mnie obsługiwała wykazała się zarówno kulturą osobistą ( dzień dobry/do widzenia ), kompetencjami ( lek który chciałem kupić był niedostępny i Pani zaproponowała mi zamiennik o identycznym składzie i podobnej cenie ) oraz schludnym ubiorem ( jak z resztą wszystkie Panie ubrana była w biały fartuch z zielono-czerwonym logo firmy ). Żadnych zastrzeżeń nie mogę mieć do czystości lokalu. Moją uwagę zwrócił również kącik zabaw dla dzieci oraz kilka miejsc siedzących ( świetna sprawa, biorąc pod uwagę to że znaczną część klientów tej apteki stanowią osoby starsze ). Podsumowując, wizyta w Ziko ( choć nadspodziewanie długa ) wypadła pozytywnie. Biorąc pod uwagę politykę niskich cen leków jaką prowadzi ta sieć naprawdę opłaca się poczekać chwilę dłużej w kolejce i, zwłaszcza przy większych zakupach zaoszczędzić parę złotych.

nepomucen

14.01.2011

Placówka

Warszawa, al. Komisji Edukacji Narodowej 105

Nie zgadzam się (13)
Bardzo ciekawe urządzona...
Bardzo ciekawe urządzona apteka. Kilka stanowiski do obsługi. Widoczne informacje o propocjach. Bardzo miłe i uśmiechnięte farmaceutki. Umiejęce świetnie wysluchać klienta i doradzić do jego potrzeb. Jednocześnie udzielając wskazówek co do przechowywanie konkretnego leku czy stosowania maście sprzedawanej bez recepty. Potrzebowałam witaminę B. Pani mnie się dopytała dlakogo itp i zaproponowała witaminę B w tabletkach taką najzwyklejszą za 3, 2 zł byłam bardzo mile zaskoczona. To raczej w aptekach się nie zdarza aby farmaceuci pamiętali o tych najtańszych lekach. Tym bardziej bylammile zaskoczona, że kupowałam bardzo róźne rzezy od leków przez aqua slim po kosmetyki. Czyli nie na zasadzie aby najtaniej.

Magika

28.11.2010

Placówka

Kraków, Retoryka 23

Nie zgadzam się (1)
Znajdziesz tu prawie...
Znajdziesz tu prawie wszystko, co przydaje się wo domu, ogrodu, szkoły, pielęgnacji , prezenty i wiele innych interesujących produktów. Wystarczy na stronie zamówić wybrany towar, który w ciągu 1-2 dni zostanie dostarczony do domu. Internetowego zakupu towarów spożywczych,alkoholowych, agd mięsa,warzyw i owoców ii innych jest świetnym uzupełnieniem oferty sklepu Żico. Ilość oferowanych towarów nie jest jeszcze zadowalająca, chociaż sklep istnieje już od 8 lat ale widać że ciągłe zbyt wolno poszerza swoją ofertę. Zamówiłem w sklepie towar i zostałam niemile zaskoczony. Część towarów które chciałem zamówić była niedostępna.Towar otrzymałem na drugi dzień, bo niby to zbyt późno złożyłem zamówienie. Spokojnie obejrzałem i sprawdziłem towar. Dostawca był niezbyt miły inie potraktowała mnie jak poważnego klienta,może ze względu, że zakup był na wartość kilkunastu złotych. Należy dodać , jako minus, że przy zakupie powyżej określonej kwoty to jest 150 zł nie płacimy za dostawę w przeciwnym razie taka przyjemność kosztuje nas 20 zł.

Sławomir_165

22.11.2010

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Na aptekę tą...
Na aptekę tą trafiłem tylko dlatego, że w ostatnim czasie zdobyła ona medal "Laur konsumenta" w kategorii odkrycie.Apteka jest rzeczywiście zrobiona bardzo dobrze. Na stronie głównej prezentowane są promocje na wybrane produkty. Czasem obniżki cen są naprawdę duże.Poza tym strona apteki jest przejrzysta i łatwa w nawigacji. Do tej pory zamawiałem tam leki tylko raz. Przesyłka przyszła bardzo szybko, a wszystko było bardzo dobrze zapakowane. Przy zamówieniach powyżej 200 zł przesyłka jest darmowa.

Jakub_85

07.11.2010

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Za każdym razem,...
Za każdym razem, kiedy jestem miło obsługiwana. Dobrym pomysłem było stworzenie osobnego stanowiska do kosmetyków profesjonalnych np. La Roche, Nuxe etc. dzięki czemu nie trzeba stać w kolejce jeżeli chce się kupić tylko kosmetyki. Chociaż zwykle konieczne jest oczekiwanie w dość długiej kolejce uważam, ze liczba personelu jest wystarczająca, ponieważ kolejka sprawnie się zmniejsza i jako klient nie odczuwam zirytowania koniecznością czekania. Najbardziej jednak na na uznanie zasługują wyjątkowo niskie ceny leków i kosmetyków. Wystrój wnętrza jest ładny i nie budzi zastrzeżeń. Znajomym polecam bez zawahania tą aptekę.

zarejestrowany-uzytkownik

05.10.2010

Placówka

Kraków, Bratysławska 2

Nie zgadzam się (8)
Apteka Ziko przy...
Apteka Ziko przy metrze Ursynów nie jest trudna do zlokalizowania, przede wszystkim dzięki podświetlanemu, dobrze widocznemu z daleka neonowi z logo sieci. Kolejnym wyróżnikiem, który nie pozwala pomylić tej apteki z innymi punktami usługowymi w okolicy są tworzące się tam notorycznie na tyle długie kolejki do kasy, że klienci muszą oczekiwać na swoją kolej na zewnątrz. Tego dnia również zmuszony byłem odstać swoje w kolejce, jednak dzięki sprawnej obsłudze i otwarciu wszystkich kas czas oczekiwania nie był przesadnie długi. Wnętrze apteki, choć małe, sprawiało bardzo przyzwoite wrażenie – dla zmęczonych oczekiwaniem w kolejce klientów przewidziano kilka miejsc siedzących, a posadzka pomimo deszczowej pogody utrzymana była w dobrym stanie. Żadnych zastrzeżeń nie mam również do kompetencji oraz kultury osobistej farmaceutki która mnie obsługiwała. Pomimo dużej liczby klientów i ogólnego pośpiechu ubrana w schludny, biały fartuch Pani znalazła czas, aby wyjaśnić mi różnice pomiędzy jednym a drugim preparatem oraz była w stanie polecić mi tani środek na ból gardła. Aptekę opuściłem usatysfakcjonowany i to pomimo konieczności oczekiwania w kolejce, która nie wynikała bynajmniej z opieszałości obsługi lecz z dużej liczby kupujących zachęconych naprawdę dobrymi cenami leków.

nepomucen

28.09.2010

Placówka

Warszawa, al. Komisji Edukacji Narodowej 105

Nie zgadzam się (6)

ZiKO Apteka

ZIKO to polska sieć aptek i drogerii. Pierwsza apteka ZIKO z powstała w 2005 roku w Krakowie. W punktach ZIKO zapatrzyć się można zarówno w leki, kosmetyki jak i dermokosmetyki. W każdym z tych działów można liczyć na profesjonalne porady i dobór produktów. Według firmy prawdziwe piękno jest nierozerwalne ze zdrowiem i z tego powodu pomaga dbać o jedno i drugie.

Dane firmy

Kraków

Kraków, Legnicka 5

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż ZiKO Apteka?

Ktoś 5 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Przed wejściem do...
Przed wejściem do placówki jak i w środku było czysto. Dodatkowym atutem podczas wizyty była dezynfekcja okienek dla klientów. Dostępny płyn do dezynfekcji. Jeśli chodzi o obsługę, fachowa pomoc. Farmaceutka przedstawiła dostępne leki oraz wytłumaczyła skład i dawkowanie. Miła obsługa. Udogodnienie - duży parking.
Zgadzasz się?