LUX MED

(4.01)

Dodaj opinię

Firma otrzymała Godło Gwiazdy Jakości Obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1322 z 2118)

Wizyta była płatna...
Wizyta była płatna 177 zł uważam że bardzo droga ale tata chciał iść więc poszliśmy.Do gabinetu najpierw wszedł tata za 2 minuty do gabinetu zostałam poproszona ja czyli córka po wejściu pani doktor poprosiła żeby tata się rozebral a pani doktor na 2.5minuty wyszła do innego pacjenta nie powinna tak zrobić miała wizytę płatną i powinna się tylko na niej skupić.Najlepsze było badanie pleców mojego taty przez Panią doktor nie miała podstawowych narzędzi neurologicznych do badania pacjenta żeby sprawdzić czucie na plecach pacjenta najpierw szukała po szafkach sprzętu metalowego a jak go nie znalazła wzięła sztywną papierową ulotkę złożyła parę razy i przejechala po plecach pacjenta to dopiero był sprzęt czegoś takiego się niespodziewałam następnie nie działała drukarka żeby wydrukować skierowanie na przeswietlenie pani doktor kazała iść po skierowanie do rejestracji i jeszcze pani doktor złe wpisała receptę maść bez recepty wypisala na receptę a tabletki na receptę nie zostały wypisane wcale musiałam jeszcze raz przyjść do przychodni do rejestracji ale pani doktor już nie było mam czekać na receptę od innej pani doktor może wypisze.Uważam wizytę za te 177zł za porażkę pani doktor .Pacjent powinien w ramach przeprosin otrzymać darmową wizytę u specjalisty ale innego już.Pani doktor powinna trochę szanować pacjenta.Pozdrawiam

Niezweryfikowany Klient_b6yJ

18.03.2021

Placówka

Gdańsk, Pomorska 96

Nie zgadzam się (0)
Zdecydowanie nie polecam....
Zdecydowanie nie polecam. Obsługa i chęć pomocy klientowi kończy się w momencie podpisania przez klienta umowy. Obsługa na infolinii na dramatycznie niskim poziomie, brak kompetencji.

Niezweryfikowany Klient_Vc2s

11.03.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Na maksa opóźniają...
Na maksa opóźniają zwrot pieniędzy za badania lekarskie. Czekam 2 miesiące.. brak statusu sprawy, zero komunikacji z klientem/pacjentem. ODRADZAM !!!!

Niezweryfikowany Klient_rApq

06.03.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Genialny lekarz stomatolog...
Genialny lekarz stomatolog (dane osobowe usunięte przez administratora - RODO) - profesjonalny, miły i empatyczny.

KubaW

04.03.2021

Placówka

Kraków, ul. Opolska 110

Nie zgadzam się (0)
lekarz u którego...
lekarz u którego mialam poradę okazal się niedoucznym poniewaz nie potrafif zdiagnozowac covid .kolezanka z ktora pracuję po opowiedzeniu lekarzowi moich i swoich dolegliwosci od razu dostala diagnozę i skierowanie na testy gdzie się okazało że ma covid. w tej chwili ona bedzie miala status ozdrowienca . a ja co? moja lekarka odwaliła swoją pracę brawo pani doktor

Niezweryfikowany Klient_fj1t

28.02.2021

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Nikt ich prawie...
Nikt ich prawie nie poleca to ciekawe skąd mają złotą gwiazdę za "jakość obsługi" :-)

Niezweryfikowany Klient_ncPa

24.02.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Niekompetentni lekarze i...
Niekompetentni lekarze i bezczelne kierownictwo. NIE POLECAM !

Niezweryfikowany Klient_K8lR

24.02.2021

Placówka

Warszawa, ul. Cegłowska

Nie zgadzam się (0)
Kilkanaście prób kontaktu....
Kilkanaście prób kontaktu. Nie można się na infolinię dodzwonić. Jest na stronie informacja o możliwości umówienia się przez portal pacjenta. W portalu na liście miast do wyboru nie ma Gdyni. Bardzo chciałem zrealizować u Państwa prywatną wizytę, ale skutecznie mnie do tego zniechęciliście.

Niezweryfikowany Klient_ZWPR

24.02.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Zapomnijcie o szybkiej...
Zapomnijcie o szybkiej refundacji za usługi ambulatoryjne. Nie dość, ze brakuje umów z placówkami świadczącymi takie usługi to zwrot kosztów jest zwyczajnie drogą przez mękę trwająca miesiącami. Wyzwaniem jest kwota 310 PLN - ŻENADA!!!

zarejestrowany-uzytkownik

20.02.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Obsluga I dzial...
Obsluga I dzial finansowy to oceniam na 1.

Niezweryfikowany Klient_X9qU

17.02.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Dziś byłem u...
Dziś byłem u pani dermatolog w gabinecie nr. 5 Była to wizyta kontrolna i podobnie jak pierwsza była rewelacyjna. Leki dobrane idealnie, leczenie przyniosło niesamowity skutek. A sama pani doktor jest przemiła!!!!

Niezweryfikowany Klient_sPsw

17.02.2021

Placówka

wrocław, ul. Fabryczna 6

Nie zgadzam się (1)
Nie polecam. Pomimo...
Nie polecam. Pomimo tego, ze ma się umówiona wizytę na konkretna godzinę to czeka się pod gabinetem bardzo długo. Niemiła obsługa w placówce. Nie wspomnę już o konsultacjach telefonicznych. Umówiłam się na wizytę przez portal pacjenta i dostałam link do płatności. Wysłałam przelew a lekarz do mnie nie zadzwonił. Po godzinnym wiszeniu na infolinii dowiedziałam się, ze link został blednie wysłany i mam zadzwonić następnego dnia pod inny numer. Po długim wyjaśnianiu sprawy zapisano mnie na wizytę za miesiąc bo tylko wtedy był wolny termin. Radzę omijać szerokim łukiem.

zarejestrowany-uzytkownik

16.02.2021

Placówka

Poznań, ul. Ułańska 7

Nie zgadzam się (1)
Witam Jestem rozczarowana obsługą...
Witam Jestem rozczarowana obsługą dentystyczną Lux-med. Biora tylie pieniędzy i calkiem nie odpowiadaja za swoja prace. To co zrobili mnie to koszmar załujące Teraz nikt niechce za to odpowiadać. Jedyne weyscie to isc do sądu... Naprawdę proszę uniac obslugi dentestów Lux-med Olga Przybyla

Niezweryfikowany Klient_G4yr

15.02.2021

Placówka

Warszawa, Postępu 21 C

Nie zgadzam się (0)
Banda nieuków, powiedz...
Banda nieuków, powiedz im co i jak sami nic nie wymyśla badania bo łaskę robią 50 lat mam i ja muszę mówić jaka profilaktyka i jakie badania. (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_I2bv

08.02.2021

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam, niekompetentni...
Nie polecam, niekompetentni lekarze radiolodzy.

niezalogowany-uzytkownik

06.02.2021

Placówka

Warszawa, ul. Cegłowska

Nie zgadzam się (0)
Obsługa na najniższym...
Obsługa na najniższym poziomie. Wprowadzanie pacjentów w błąd, niedoinformowanie wśród personelu. Istny koszmar. Dodzwonienie się na infolinię wiąże się z kilkunastominutowym oczekiwaniem i wysłuchiwaniem kompletnie niepotrzebnych informacji. Brak dostępnych terminów dla pacjentów abonamentowych. Szkoda pieniędzy na usługi, z których nie można skorzystać. Porażka, jedna wielka PORAŻKA!

Niezweryfikowany Klient_jRpW

03.02.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Infolinia to droga...
Infolinia to droga nie do przejścia. Po kilku minutach wyborów odpowiedniej ścieżki i kilku informacjach, ze rozmowa jest nagrywana prośba o podanie peselu.... następuje wtedy powrót do początku.... pętla nie do przejścia.... W przypadku wyboru, ze jest się klientem..... człowiek zostaje uwięziony na instrukcji korzystania z portalu klienta.... Finalnie po kilku próbach udało się połączyć z konsultatem.... rozmowa została rozłączna po słowach "dzień dobry".... Stracone pół godziny życia i masa nerwów

Niezweryfikowany Klient_Tqur

27.01.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
jedna rysa zmienia...
jedna rysa zmienia moja opinie na 1 gwiazdke. oczekwianie na wynik z wymazu w zaleznosci od rodzaju to 10 albo 30 dni. absurd!

Niezweryfikowany Klient_UKyf

22.01.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Dzwonilem na infolinię...
Dzwonilem na infolinię i co najmniej 6 razy zostałem przełączony na inny dział, bo rzekomo za każdym razem nikt nie mógł mnie obsłużyć. W końcu nie zostałem umówiony, bo cierpliwość się skończyła a niesmak pozostał.

niezalogowany-uzytkownik

22.01.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Generalnie LUX med...
Generalnie LUX med to nie klinika dla choruch potrzebujacych pomocy. Dzwonisz z pilna sprawą to czekaj 3 min az wszystkie dzwonki odsluchasz. Chcesz sie umowic z internista telefonicznie, nie zadzwoni. Pojedziesz do placowki w trybie pilnym z dyzurnego internisty sie poradzic. Czekaj 40 minut. Predzej sie wykonczysz. Czekasz na specjaliste, czekaj sobie pod gabinetem 20 minut. Dno

Klient_LCZL

13.01.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

LUX MED

Grupa Lux Med to lider na rynku prywatnych usług medycznych. Sieć funkcjonuje od ponad 25 lat i uznawana jest za lidera prywatnej opieki medycznej w Polsce. Firma posiada 200 placówek własnych oraz 2600 współpracujących, opiekuje się ponad 2 000 000 pacjentów. W ofercie Lux Med znajduje się diagnostyka, kompleksowe leczenie, również szpitalne, podstawowa opieka medyczna, pomoc specjalistyczna, rehabilitacja oraz stała opiekę dla osób starszych. Lux Med Dodatkowo zajmuje się edukacją dotyczącą profilaktyki, zapobiegania powszechnie występującym chorobom i schorzeniom oraz promowania zdrowego stylu życia. Wielokrotnie nagradzany wyróżnieniem Gwiazdy Jakości Obsługi.

Czy te firmy wypadają lepiej niż LUX MED?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Fatalnie.
Fatalnie.