LUX MED

(4.04)

Dodaj opinię

Firma otrzymała Godło Gwiazdy Jakości Obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1323 z 2119)

Rewelacja! Polecam!
Rewelacja! Polecam!

Klient_SdcR

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Są lepsze firmy...
Są lepsze firmy na rynku.

Klient_qLhy

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Całkiem dobrze
Całkiem dobrze

Marcin_236

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Rewelacja! Polecam!
Rewelacja! Polecam!

Klient_vrSd

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Rewelacja! Polecam!
Rewelacja! Polecam!

edguar

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Super firma!
Super firma!

zarejestrowany-uzytkownik

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Super firma!
Super firma!

zarejestrowany-uzytkownik

04.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Zbyt duża ilość...
Zbyt duża ilość pacjentów w stosunku do dostępnych lekarzy. Często brak możliwości umówienia wizyty w krótkim czasie, lub otrzymanie propozycji teleporady, ew. wizyty w odległym miejscu. Bardzo krótki (realnie poniżej 10 minut) czas na badanie przez lekarza. Pozytywem - estetyka placówek.

Klient_W4EE

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Obsługa ok. Bardzo...
Obsługa ok. Bardzo dobrze oceniam

Klient_Kyfg

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo ograniczona jakość...
Bardzo ograniczona jakość usług lekarze nie mieli mnie sympatyczni nie mający czasu dla pacjenta nie polecam

zarejestrowany-uzytkownik

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Długie okresy oczekiwania...
Długie okresy oczekiwania i w sąsiednich miastach

Danuta_37

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Dostępność terminów specjalistów...
Dostępność terminów specjalistów i badań powinna być większa

Klient_oD49n

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Firma ma zdecydowanie...
Firma ma zdecydowanie za dużo klientów a za mało personelu medycznego. Są kolejki, dlugie terminy, a biorąc pod uwagę wizyty płatne, jest to irytujące.

LaMarija

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Stomatologia na najwyższym...
Stomatologia na najwyższym poziomie

Małgorzata_2499

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dobre pakiety...
Bardzo dobre pakiety medyczne i szeroki wybór lekarzy specjalistów. Lekarze kompetentni i to dzięki nim udało mi się odbyć operację dzięki której wyłączono mnie z przewlekłej choroby. Obsługa na najwyższym poziomie oraz bardzo łatwy dostęp do lekarzy dzięki aplikacji mobilnej.

Mike Bat

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Mam wykupiony pakiet....
Mam wykupiony pakiet. Wcześniej wszystko było super, ale ostatnio liczy się tylko pieniądz. I nie jest to tylko moja opinia - pakiet mam od pracodawcy i rozmawiamy na ten temat z w pracy.

Magdalena_2106

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Korzystam z usług...
Korzystam z usług tej firmy na codzień. Pomocni 24h

DamianBlaszak222

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Jakoś obsługi w...
Jakoś obsługi w firmie lux med zostawia dużo do życzenia. Terminy do lekarzow specjalistów potrafią sięgać kilku tygodni. Obsługa w placówce i na infolini mila I pomocna. W placówkach luxmed jest bardzo czysto

KWIATEK

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Nie mam zastrzeżeń
Nie mam zastrzeżeń

Klient_GbjVm

03.01.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo Przyjazna atmosfera...
Bardzo Przyjazna atmosfera czystość wokół miły personel co prawda ceny trochę gryzą za zdjęcie szwów 200 zł

Klient_ly1RR

26.10.2022

Placówka

Warszawa, Al. Stanów Zjednoczonych 72

Nie zgadzam się (0)

LUX MED

Grupa Lux Med to lider na rynku prywatnych usług medycznych. Sieć funkcjonuje od ponad 25 lat i uznawana jest za lidera prywatnej opieki medycznej w Polsce. Firma posiada 200 placówek własnych oraz 2600 współpracujących, opiekuje się ponad 2 000 000 pacjentów. W ofercie Lux Med znajduje się diagnostyka, kompleksowe leczenie, również szpitalne, podstawowa opieka medyczna, pomoc specjalistyczna, rehabilitacja oraz stała opiekę dla osób starszych. Lux Med Dodatkowo zajmuje się edukacją dotyczącą profilaktyki, zapobiegania powszechnie występującym chorobom i schorzeniom oraz promowania zdrowego stylu życia. Wielokrotnie nagradzany wyróżnieniem Gwiazdy Jakości Obsługi.

Czy te firmy wypadają lepiej niż LUX MED?

Ktoś 4 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Polecam! pobieranie krwi...
Polecam! pobieranie krwi bez stresu i bólu , wyniki następnego dnia !
Zgadzasz się?