ORLEN

(4.18)

Dodaj opinię

Firma otrzymała Godło Gwiazdy Jakości Obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (10221 z 12676)

Na stacji benzynowej...
Na stacji benzynowej wysoki standard obsługi. Przy dystrybutorze niezwłocznie pojawił się pracownik proponując pomoc w zatankowaniu pojazdu, podając informacje niezbędne do uiszczenia płatności. W środku pracownik udzielił niezbędnych informacji umożliwiających skorzystanie z kuponu rabatowego, a następnie zaproponował skorzystanie z dodatkowego produktu tj. napoju oraz hot-doga. Z wypłaceniem reszty nie było jakiejkolwiek trudności. Podsumowując obsługa szybka i sprawna.

Klient_fHUsC

02.08.2022

Placówka

Knurów, 1 Maja 9

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła i...
Bardzo miła i pomocna obsługa. Lokal zawsze czysty, jedzenie świeże. Polecam!

Klient_IR9F4

25.07.2022

Placówka

Czeladź, Grodziecka 2

Nie zgadzam się (0)
Duża zaskoczeniem dla...
Duża zaskoczeniem dla mnie i mojej rodziny była wizyta na stacji paliw Orlen na jednej z szybkich dróg ekspresowych. Obsługa stała na bardzo wysokim poziomie. Stacja oprócz podstawowych produktów typowo motoryzacyjnych oferowała ciepłe posiłki w atrakcyjnych cenach, środki czystości a przede wszystkim istniała możliwość odświeżenia się po przebytej podróży. Gorąco polecam tego typu placówki grupy Orlen ponieważ można znaleźć tam praktycznie wszystko co jest potrzebne w podróży, odpocząć i w czystej atmosferze zrelaksować się przed kolejnymi etapami podróży. Gorąco polecam.

Klient_ssAq

17.07.2022

Placówka

Gryfino, Chrobrego 31

Nie zgadzam się (0)
Stacja paliw ORLEN...
Stacja paliw ORLEN w Świebodzicach przy ul. Świdnickiej może być podawana za wzór do naśladowania przez innych użytkowników rynku paliwowego. Miła i profesjonalna obsługa powoduje, że dokonywanie zakupówe na tej stacji jest przyjemnością.

leszekm4

17.07.2022

Placówka

Świebodzice, Świdnicka 60

Nie zgadzam się (0)
Obsługa miła i...
Obsługa miła i pomocna, duże pustki na stacji.

Dariusz_792

17.07.2022

Placówka

Ełk, 11 listopada 1

Nie zgadzam się (0)
Od pewnego czasu...
Od pewnego czasu jestem stałą bywalczynią na stacjach Orlen i to w większości lokalizacji w Polsce. Właśnie dlatego moja dzisiejsza opinia będzie dotyczyła całej sieci - a nie tylko jednego konkretnego miejsca. 5 gwiazdek zdecydowanie zasłużone, za każdym razem jestem mile witana, pracownicy chętnie pomagają w obsłudze dystrybutora i jestem zawsze z uśmiechem obsługiwana. Osoby pracujące przy stanowisku kasowym z wyczuciem i nienachalnie proponują dodatkowe usługi i produkty i zawsze doradzają gdy mam ochotę na przekąskę czy pełny posiłek. Na tych stacjach czuję się po prostu mile widzianym gościem :)

KarolinaBe

15.07.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Po wejściu na...
Po wejściu na stację paliw pracownik zaprosił mnie do kasy. Kasjer zaproponował mi hot-doga do tego płyn do spryskiwaczy. Na zakończenie pożegnał się i życzył miłego dnia, a także zaprosił ponownie do owej placówki. Chętnie polecę tą placówkę moim znajomym i rodzinie.

damianos35111

14.07.2022

Placówka

Koszalin, Morska 150a

Nie zgadzam się (0)
Tankowanie paliwa to...
Tankowanie paliwa to w obecnym czasie sport ekstremalny, ale jednak czasem trzeba podjąć to ryzyko. Skuszona promocją rabatową dla posiadaczy aplikacji przyjechałam na stację i zatankowałam swoje auto. Na podjeździe oraz w sklepie nie było kolejki. Przy kasie zostałam sprawnie obsłużona, a rabat za paliwo bez problemu został naliczony.

klientka_7

13.07.2022

Placówka

Wrocław, C. Skłodowskiej 14

Nie zgadzam się (0)
Stacja paliw Orlen...
Stacja paliw Orlen w Kwidzynie na ul. Sportowej. Jakość obsługi zadowalająca. Uśmiechnięta Pani, która mnie obsługiwała odrobinę zaciera niemiłe wrażenie spowodowane wysokimi cenami paliwa. W sklepie czysto, duży wybór produktów. Półki/lodówki z gotowym jedzenie (typu kanapki, sałatki itp.) dobrze wyposażone, duży wybór. Szybka obsługa mimo kilku osób w kolejce przede mną. Dodatkowo między dystrubutorami z paliwem zauważyłem Pana gotowego pomóc w zatankowaniu, co może byc przydatne w przypadku na przykład osób starszych. Polecam tankowanie na tej stacji.

Klient_ZlbEP

11.07.2022

Placówka

Kwidzyn, Sportowa 40

Nie zgadzam się (0)
Po przybyciu na...
Po przybyciu na stację dostałem oczekiwaną pomoc oraz zostałem dobrze obsłużony. Stacja zadbana. Polecam

Klient_z475 Piotr

07.07.2022

Placówka

Głogów, Główna 6

Nie zgadzam się (0)
Super obsługa
Super obsługa

Klient_xN89L

02.07.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Jestem częstym klientem...
Jestem częstym klientem tej stacji benzynowej i jest to moja ulubiona stacja. Obsługa bardzo pomocna, sympatyczna i uśmiechnięta, lokal utrzymany w idealnej czystości, produkty spożywcze zawsze świeże i smaczne.

Klient_IR9F4

02.07.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Podejście obsługi stacji...
Podejście obsługi stacji do klienta bardzo dobre. Kompetencje personelu na wysokim poziomie, znają asortyment i zasady funkcjonowania stacji oraz programu punktowego. Są skłonni do pomocy klientom, nawet w tak banalnych rzeczach jak zakup kostek lodu. Obsługa mimo, ze lód nie był na widoku, poświęciła swój czas na jego znalezienie, rozbierając kraty w lodowce, ponieważ był na samym spodzie lodówki. Bardzo uprzejmi, w pełni kulturalni. Jestem zawsze zadowolona z korzystania usług stacji Orlen, bez względu na miejsce stacji. Czas obsługi jest ekspresowy, co jest dodatkowym plusem ze względu na to, ze zwykle jestem w pośpiechu. Stacje są schludne i zadbane, dlatego też nie mam oporów by pokusić się często na coś do zjedzenia na ciepło.

Klient_oi2Bq

24.06.2022

Placówka

Opole, Wrocławska 135

Nie zgadzam się (0)
Miła szybka sprawna...
Miła szybka sprawna obsługa. Propozycja dodatkowego produktu zachęciła mnie do zakupu. Toaleta zadbana, czysta i pachnąca.

Klient_a9fjJ

01.06.2022

Placówka

Przasnysz, Sieraków 53

Nie zgadzam się (1)
Dzisiaj tankowałam swój...
Dzisiaj tankowałam swój samochód na stacji paliw sieci ORLEN. Generalnie obsługi jak zwykle przebiegła sprawnie i szybko. Wejście - zapłata - wyjście. Taki sposób obsługi cenie najbardziej.

niezalogowany-uzytkownik

25.05.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Dzisiaj tankowałem swój...
Dzisiaj tankowałem swój samochód na stacji paliw sieci ORLEN. Generalnie obsługi jak zwykle przebiegła sprawnie i szybko. Wejście - zapłata - wyjście. Taki sposób obsługi cenie najbardziej. Zwłaszcza rano, gdy śpieszę się do pracy. Nie przepadam wówczas za pytaniami typu: Czy posada Pan kartę .. Czy zbiera Pan punkty... . Czy korzysta Pan z aplikacji? Chcę po prostu zapłacić i wyjść.

Sebastian_308

20.05.2022

Placówka

Sochaczew, Warszawska 82

Nie zgadzam się (0)
Nocna zmiana 13/14.05...
Nocna zmiana 13/14.05 to jakaś kpina z pewnością więcej tam nie przyjadę

Niezweryfikowany Klient_Sb2r

15.05.2022

Placówka

Bolków, Wysokogórska 12

Nie zgadzam się (1)
Jako kierowca (kurier)...
Jako kierowca (kurier) często tankuje auto na stacji paliw Orlen przy ulicy Sportowej. Preferuje tę stacje, gdyż obsługa jest bardzo miła, poza tym tankując większe ilości paliwa można dostać kupony na darmową kawę, czy zniżkę na inne produkty na stacji. Wposminam o tym, gdyż nie wszędzie kasjerzy wydają takie kupony, w ogóle o nich nie wspominając.

Niezweryfikowany Klient_Roq1

09.05.2022

Placówka

Kwidzyn, Sportowa 40

Nie zgadzam się (0)
Miła sympatyczna obsługa....
Miła sympatyczna obsługa. Ładny zapach w wc

Niezweryfikowany Klient_xWZb

09.05.2022

Placówka

Przasnysz, Sieraków 53

Nie zgadzam się (0)
Swietna obsluga, szybka,...
Swietna obsluga, szybka, jestem zadowolona.

niezalogowany-uzytkownik

05.05.2022

Placówka

Wrocław, Żmigrodzka 116

Nie zgadzam się (0)

ORLEN

Polski koncern paliwowo-energetyczny, lider wśród przedsiębiorstw petrochemicznych w Europie środkowo-wschodniej. Klienci PKN ORLEN mogą korzystać z programów lojalnościowych takich jak karty paliwowe czy karty VITAY. Stacje ORLEN to nie tylko wysokiej jakości paliwo, ale również dobrze wyposażone sklepy, sieć kawiarni STOP CAFE, myjnie oraz usługa kurierska "Stacja z paczką".

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż ORLEN?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Na stacji benzynowej...
Na stacji benzynowej wysoki standard obsługi. Przy dystrybutorze niezwłocznie pojawił się pracownik proponując pomoc w zatankowaniu pojazdu, podając informacje niezbędne do uiszczenia płatności. W środku pracownik udzielił niezbędnych informacji umożliwiających skorzystanie z kuponu rabatowego, a następnie zaproponował skorzystanie z dodatkowego produktu tj. napoju oraz hot-doga. Z wypłaceniem reszty nie było jakiejkolwiek trudności. Podsumowując obsługa szybka i sprawna.