Kaufland

(3.64)

Dodaj opinię

Firma otrzymała Godło Gwiazdy Jakości Obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (6323 z 8694)

Zachowana czystość na...
Zachowana czystość na półkach i w sklepie, duży plus za przecenienie produktów z krótką datą ważności oby więcej takich sklepów

Klient_WO4lp

17.11.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Pokaźny wybór produktów,...
Pokaźny wybór produktów, przyjazne rozmieszczenie towarów, sporo promocji, dobra lokalizacja oraz duży parking, niestety jest wymagany wydruk biletu. Obsługa miła, lecz zdarza się być niezorganizowana.

Klient_NJIVT

14.11.2022

Placówka

Poznań, Aleja Solidarności 42

Nie zgadzam się (0)
Kaufland Wodzisław śląski...
Kaufland Wodzisław śląski - coś pozytywnego - część personelu jest użyteczna, można liczyć na pomoc, wprowadzenie kas samoobsługowych znacznie skóciło czas obsługi. A teraz prawda - w sklepie bałagan, chodząć po sklepie ma się wrażenie poruszania się po fabyce w czasie największego rozruchu, trzeba uważać, aby nie zostać potrąconym przez osoby dowożące towar na stoiska, obsługa mięsna - to już apogeum bałaganu tworzonego przez zatrudnione tam osoby, wyrywanie osób spoza kolejki, obsługiwanie osób poza kolejnością, mylenie asotymentu i krzyczenie po klientach. Jak ktoś chce wrócić do czasu głębokiej komuny i sklepu mięsnego z tamtych czasów, to to stoisko jest tego przykładem - personel jest święcie przekonany, że jak pracuje w mięsie, to może się zachowywać jak w rzeźni, przy świniach. Ile razy można mówić co chce się kupić. Na tym stoisku 5 razy, ponieważ pani z osbługi nie słucha co się do niej mówi, tylko krzyczy po kliencie. Czego te osoby nie rozumieją - że to ja tam zostawiam swoje pieniądze, a sklepów gdzie jest ten sam asortyment w mieście nie brakuje, gratuluję doboru świadomuch tego pracowników

Andrzej_834

12.11.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Świetny sklep
Świetny sklep

madziulaa

04.10.2022

Placówka

Poznań, Aleja Solidarności 42

Nie zgadzam się (0)
Braki na półkach,...
Braki na półkach, brud oraz brak wiedzy pracowników na sali sprzedaży, jedynym plusem była miła kasjerka przy kasie

Klient_qusSc

27.09.2022

Placówka

Szczecin, Ofiar Oświęcimia 14

Nie zgadzam się (0)
Niestety moja opinia...
Niestety moja opinia o tym sklepie spada z każdą wizytą. Niegdyś ulubiony hipermarket, dziś co raz częściej doprowadza mnie do białej gorączki. Nie jest tajemnicą, że w soboty jest najwięcej klientów. Zwłaszcza odkąd w niedziele sklepy są zamknięte. Dlaczego więc, mając tę wiedzę, kierownictwo nie potrafi zadbać o właściwe zatowarowanie? Przychodząc na zakupy po godzinie 13 w sobotę, nie doświadczy się już niemal żadnego świeżego warzywa, o pieczywie i mięsie także można zapomnieć. Zostaje jedynie paczkowane lub mrożone. Biorąc pod uwagę rozmiar sklepu i ilość klientów oraz fakt, że w sobotę mnóstwo osób robi (lub chce zrobić) zakupy na cały tydzień, taka sytuacja nie powinna mieć miejsca! Niestety w tym Kauflandzie to standard...

Klientka_wro

14.09.2022

Placówka

Wrocław, Legnicka 62A

Nie zgadzam się (0)
Sklep nie jest...
Sklep nie jest zły. Produkty które potrzebuje zawsze są dostępne i świeże. Najgorsze jest w tym sklepie stanie w długich kolejkach ponieważ jest otwarta jedna kasa lub co najwyższej 2

Klient_CUUf3

26.08.2022

Placówka

Łask, warszawska 49

Nie zgadzam się (0)
duży asortyment
duży asortyment

Jacek_458

04.08.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Krótkie kolejki
Krótkie kolejki

kasiamarczak

03.08.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
brak personelu na...
brak personelu na sali sprzedażowej

WIESŁAW_12

03.08.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Szeroki asortyment
Szeroki asortyment

Jacek_458

03.08.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Najlepszy sklep Zawsze...
Najlepszy sklep Zawsze miła i pomocna obsługa , duży wybór asortymentu , promocje , krótki czas obsługi , zawsze świeże wędliny i mięso , sklep przyjazny dla osób starszych

Crazy

27.07.2022

Placówka

Gdańsk, Pl. Kopernika 5

Nie zgadzam się (0)
Duży wybór artykułów,...
Duży wybór artykułów, w tym spora część pochodzenia polskiego. Ceny produktów dobrze wyeksponowane oraz przystępne. Duży parking z miejscami dla osób potrzebujących udogodnień - osób niepełnosprawnych bądź rodzin z dziećmi. Obsługa miła, a sam sklep zadbany i czysty.

Placówka

Biała Podlaska, Jana Pawła II 163

Nie zgadzam się (0)
Bardzo duży wybór...
Bardzo duży wybór produktów. W tym produktów Bio. Market ten cechuje się dużym porządkiem oraz dobrą organizacją układania produktów. Czasami bywa zbyt mało otwartych kas, co powoduje kolejki. Obsługa zapracowana ale miła i pomocna. Znajduje się w obiekcie również Apteka bardzo dobrze zaopatrzona, sklep optyczny, stoisko z dużym wyborem wędlin oraz stoisko z pieczywem oraz słodkościami.

Klient_RCoUr

16.07.2022

Placówka

Nowy Dwór Mazowiecki, Morawicza 2a

Nie zgadzam się (0)
Sprawny sposób dostawy...
Sprawny sposób dostawy i obsługi klienta, kasy samoobsługowe typowe w tym standardzie sklepów. Kontakt on line dobry. W sprawie zakupu wielogabarytowej przesyłki informacje w wersji elektronicznej zostały udzielone szybko. Czas oczekiwania ciut dłuższy.

Szymon_400

13.07.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Mają wszystko to...
Mają wszystko to co potrzebuje, codziennie świeży towar nabiał wędliny, dużo promocji na nabiał. Miła i rzetelna obsługa

Dariusz_818

13.07.2022

Placówka

Piastów, ul. Warszawska 1

Nie zgadzam się (0)
dobre ceny, czysto,...
dobre ceny, czysto, szybko do kasy,

SzymonL

07.07.2022

Placówka

Zabrze, Korfantego 5

Nie zgadzam się (0)
Bałagan
Bałagan

Klient_xN89L

02.07.2022

Placówka

Sandomierz, Chwałki 46

Nie zgadzam się (0)
Przyjemnie robi się...
Przyjemnie robi się zakupy w tak dobrze zaopatrzonym sklepie. Można tam kupić niemal wszystkie potrzebe artykuły. Promocje są bardzo czytelne a pod każdym produktem znajduje się cena dzięki czemu nie trzeba ganiać w poszukiwaniu czytnika. Kolejki do kas nie są zbyt długie. Kasjerki obsługują szybko i sprawnie.

Klabed7806

27.06.2022

Placówka

Szczecin, Ofiar Oświęcimia 14

Nie zgadzam się (0)
Sklep jak każdy...
Sklep jak każdy tej diecie jednak personel taki sobie mało chętny do pomocy

Paulinka1410

21.06.2022

Placówka

Kraków, Bratysławska 4

Nie zgadzam się (0)

Kaufland

Kaufland to niemieckie przedsiębiorstwo handlowe. Pierwszy sklep został założony w 1984 roku w Niemczech. Jako kluczową wartość przedsiębiorstwo określa zadowolenie klientów z zakupów. Satysfakcja klientów oraz ich chęć powrotu do sklepu jest realizowane przez zapał do pracy pracowników. W sklep posiada marki własne z działów bio, Classic, Classic baby, Classic bez laktozy, K-take it veggie oraz urządzenia elektryczne SWITCH ON. Przedsiębiorstwo angażuje się w zapobieganie marnotrawieniu żywności współpracując z Fundacją Polskich Banków Żywności.

Dane firmy

Wrocław

Wrocław, Szybka 6-10

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Kaufland?

Ktoś 3 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Rewelacyjnie!
Rewelacyjnie!
Zgadzasz się?