Kaufland

(3.98)

Dodaj opinię

Firma otrzymała Godło Gwiazdy Jakości Obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (6576 z 9176)

Bardzo milo
Bardzo milo

Dariusz_818

28.12.2023

Placówka

Legionowo, Zegrzyńska 115

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam pseudo...
Nie polecam pseudo promocji w tej sieci, wczoraj cena za produkt 35 a dzisiaj promocja 1+1 a tu nagle cena za produkt 55 😂😂😂

tomitomi_9lLS

28.12.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła i...
Bardzo miła i fachowa obsługa , lokal jasny i przestronny, bogata oferta kosmetyków,kompetentne doradztwo i przyjazne ceny, chętnie tam znowu zrobię zakupy

Klient_kGHyc

27.12.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Czuje sie oszukany,...
Czuje sie oszukany, dziś po raz kolejny przekonałem się inne ceny na pułkach inne na kasie, dziś porobiłem nawet zdjęcia gdyż pani z obsługi twierdzi że nie ma rację. Bombonierka pod którą widnieje cena 17,99 na kasie 19,99 pani z obsługi przyniosła inna i twierdziła że cena należy do niej. Cena19,99 nie widniała na żadnej pułce ,zdjęcia mam do wglądu ,nie jest to pierwszy przypadek były maszynki do golenia kture buły w promocji po 16,99 na kasie 24,99 ,po interwencji okazało się że cena została z promocji ktura minęła dwa tygodnie temu lecz cena została. Takich przykładów można przytaczać wiele .Będę teraz dokumentował sobie takie rzeczy i może ktoś coś z tym zrobi Patrząc na ludzi z pełnymi koszami aż strach pomyśleć na ile zostali oszukani patrząc na pseudo okazyjne ceny a cenami jakie wyświetla czytnik przy kasie Opinia edytowana przez administratora z uwagi na niepożądaną frazę.

JacekZ_q15e

22.12.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Jakość dobra obsługa...
Jakość dobra obsługa fatalna

niezalogowany-uzytkownik

17.12.2023

Placówka

Tarnobrzeg, Sienkiewicza 48

Nie zgadzam się (0)
Bardzo nieprzyjemna Pani...
Bardzo nieprzyjemna Pani od pomocy na kasie samoobsługowej

Placówka

Żary, Przeładunkowa 2

Nie zgadzam się (0)
Straszny chaos i...
Straszny chaos i bałagan na sklepie, mnóstwo palet z towarem w przejściach między półkami, wszędzie pełno krzątających się pracowników sklepu i bardzo długie kolejki przy stoiku mięsnym...

Poziomk@

14.12.2023

Placówka

Piotrków Trybunalski, Wojska Polskiego 121

Nie zgadzam się (0)
Bardzo nieprzyjemna obsługa...
Bardzo nieprzyjemna obsługa w dziale klienta Bielsko Biała.

Klient_tCew

13.12.2023

Placówka

Bielsko-Biała, Aleja gen. Władysława Andersa 81

Nie zgadzam się (0)
Mam wrażenie że...
Mam wrażenie że Panie zwłaszcza na dziale mięsnym są tam za kare. Opryskliwe i bez uśmiechu

niezalogowany-uzytkownik

13.12.2023

Placówka

Szczytno, Chrobrego 5

Nie zgadzam się (0)
W ostatnim czasie...
W ostatnim czasie zdarzyło mi się kilkukrotnie zrobić tam zakupy i niestety, jestem bardzo rozczarowana, nie tylko brakiem asortymentu, ale i niechęcią osób, które pracują w tamtym miejscu.

xQucyk

10.12.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Sklep z przystępnymi...
Sklep z przystępnymi cenami. Bardzo czysty oraz dobrze zatowarowany

Placówka

Chełm, 3 Maja 20

Nie zgadzam się (0)
Hipermarket ulokowany jest...
Hipermarket ulokowany jest w ciekawym miejscu wraz z kilkoma sklepami. Strefa wejścia do sklepu jest zaludniona lecz jednocześnie sprawdzana jest czystość przez pracownika sklepu. Strefa świeżych produktów bardzo mi się podoba, owoce świeże, nabial starannie dosuniety oraz przeceniony z krótkim terminem przydatności. Alejki są starannie dokładane przez pracowników, promocje atrakcyjne oraz niskie ceny. Panie skanują klientów przy 3 kasach więc obsługa przebiega szybko, Panie przy kasie są bardzo zabawne, miłe oraz pomocne.

Leonix

27.11.2023

Placówka

Łuków, przemysłowa 14

Nie zgadzam się (0)
W dniu 25...
W dniu 25 listopada 2023 r. w Kaufland Suwałki na kasie nr 3 kasjerka (godz. 12:31) nabiła dwa razy produkt - karma Dante w cenie 30,99 zł., ponieważ za pierwszym razem niby kod produktu nie został odczytany przez system. Jak się okazało, Kobieta w wieku 82 lat została oszukana, ponieważ w domu ustaliła, że na paragonie są dwie pozycje karmy zamiast jedna. Została nabita w butelkę. Nie pierwszy raz w Kauflandzie robione są takie numery, stąd negatywna opinia. Opinia edytowana przez administratora z uwagi na niepożądane treści.

niezalogowany-uzytkownik

25.11.2023

Placówka

Suwałki, Alfreda Wierusza-Kowalskiego 2

Nie zgadzam się (0)
Pani pracujaca na...
Pani pracujaca na punkcie obslugi Biala Podlaska 16.11.2023 jest opryskliwa i niemiła. Z wielką łaską nadała paczkę, chociaż przy tym pracy nie miała wiele, zrozumiała bym jej zachowanie gdyby musiała posprzątać rozbity słoik, ale kliknąć paczkę w komputerze i zrobić przy tym tyle łaski?!

Klient_rFWOl

16.11.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Sklep z dużym...
Sklep z dużym wyborem, czysty i uporządkowany. Na minus niestety brak otwartych kas podczas większego natężenia ruchu i długi czas oczekiwania w kolejce.

Placówka

Gdynia, Morska 82

Nie zgadzam się (0)
Sklep bardzo dobrze...
Sklep bardzo dobrze zaopatrzony. Zawsze świeże owoce i warzywa. Regał z pieczywem zawsze w połowie wypełniony bułkami, chlebami itp. Pracownicy zawsze są mili i pomocni. Jeśli chodzi o obsługę kasjerską jest na najwyższym poziomie. Zawsze z uśmiechem na twarzy witają się i żegnają życząc miłego dnia. Ceny w tym sklepie są przystępne i co najważniejsze zawsze aktualne.

Miki97

04.11.2023

Placówka

Warszawa, Batalionów Chłopskich 73

Nie zgadzam się (0)
Mój ulubiony sklep....
Mój ulubiony sklep. Duży wybór towarów. Prawdopodobnie najlepszy system lojalnościowy z hipermarketów. Miłe pani z obsługi na wędlinach i serach.

Emmmyl738

03.11.2023

Placówka

Bydgoszcz, Ludwika Solskiego 5

Nie zgadzam się (0)
dobry sklep, tanio...
dobry sklep, tanio dobra jakość produktów dużo promocji

Max535

03.11.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (1)
Po raz kolejny...
Po raz kolejny zostałam oszukana przez firmę Kaufland. Rzekome promocje: nabijanie ludzi w butelkę. Znicze w promocji 3+3 gratis ,przy kasie okazuje się, że nie ma takiej promocji chociaż pokazuję karteczkę przyniesioną z regału ze zniczami. Identyczna sytuacja z innymi produktami, pani z obsługi zamienia kartki, żeby tylko było na niekorzyść klientów. Przy kasie po wezwaniu kilku innych pracowników nikt o niczym nie wie, oni nie mają na to wpływu i takie tam. Robiąc duże zakupy nie jesteśmy w stanie wyłapać takie sytuacje przy kasie, dopiero w domu okazuje się co jest pięć. Dziwi mnie to, że zgłaszając obsłudze takie sprawy nikt z tym nic nie robi. Kaufland OSZUKUJE KLIENTÓW W BIAŁY DZIEŃ!!!

Klient_RyLGP

29.10.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Po raz kolejny...
Po raz kolejny zostałam oszukana przez firmę Kaufland. Rzekome promocje: nabijanie ludzi w butelkę. Znicze w promocji 3+3 gratis ,przy kasie okazuje się, że nie ma takiej promocji chociaż pokazuję karteczkę przyniesioną z regału ze zniczami. Identyczna sytuacja z innymi produktami, pani z obsługi zamienia kartki, żeby tylko było na niekorzyść klientów. Przy kasie po wezwaniu kilku innych pracowników nikt o niczym nie wie, oni nie mają na to wpływu i takie tam. Robiąc duże zakupy nie jesteśmy w stanie wyłapać takie sytuacje przy kasie, dopiero w domu okazuje się co jest pięć. Dziwi mnie to, że zgłaszając obsłudze takie sprawy nikt z tym nic nie robi. Opinia edytowana przez administratora z uwagi na niepożądaną frazę.

Klient_RyLGP

29.10.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)

Kaufland

Kaufland to niemieckie przedsiębiorstwo handlowe. Pierwszy sklep został założony w 1984 roku w Niemczech. Jako kluczową wartość przedsiębiorstwo określa zadowolenie klientów z zakupów. Satysfakcja klientów oraz ich chęć powrotu do sklepu jest realizowane przez zapał do pracy pracowników. W sklep posiada marki własne z działów bio, Classic, Classic baby, Classic bez laktozy, K-take it veggie oraz urządzenia elektryczne SWITCH ON. Przedsiębiorstwo angażuje się w zapobieganie marnotrawieniu żywności współpracując z Fundacją Polskich Banków Żywności.

Dane firmy

Wrocław

Wrocław, Szybka 6-10

Czy te firmy wypadają lepiej niż Kaufland?

Ktoś 15 godzin temu dodał opinię na temat tej firmy

Przemiła obsługa zawsze...
Przemiła obsługa zawsze mi doradzi i tam zawsze będę kupował
Zgadzasz się?