ALAB Laboratoria

(3.18)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP10 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (235 z 473)

Labolotorium w Toruniu...
Labolotorium w Toruniu ul. Watzenrodego 15a bardzo szybka i sprawna obsługa. Ja mam zawsze problem z niewidocznymi żyłami natomiast tutaj pielęgniarka pobrała krew bez żadnego problemu i bezboleśnie bardzo profesjonalnie. Bez żadnych siniaków a żyły mam naprawdę bardzo delikatne. Wróciłam na drugi dzień zrobić jeszcze dodatkowe badania. Polecam z czystym sumieniem.

EwaTomasik_Fpt3

09.05.2024

Placówka

Toruń, Watzenrodego 15a

Nie zgadzam się (0)
Żałuje, że zaufałem...
Żałuje, że zaufałem pakietom badań krwi tego laboratorium. Naciągają na masę nieużytecznych wskaźników i brak tak ważnego CRP. Inne laboratoria potrafią wykonać większy zakres badań krwi w o wiele niższej cenie. Nie polecam. Poszukaj innego laboratorium.

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Umowilam sie na...
Umowilam sie na badanie przez strone internetowa. Dostalam potwierdzenie na maila. Termin ktory mi pasowal dostepny po drugiej stronie miasta ale jade. Przyjezdzam i okazuje sie ze dzis zamkniete. Stracilam ponad 2 godziny i pieniadze na dojazd. Szokujacy brak szacunku dla pacjentow.

Placówka

Warszawa, Al. KEN 26

Nie zgadzam się (0)
To jakaś masakra...
To jakaś masakra a nie porządne laboratorium. Wynik miał być po 5 dniach. Po 10 zadzwoniłam się dowiedzieć, dlaczego ciągle nie ma wyniku. Na infolinii cyfrowy agent,, przez którego trzeba się przebić żeby porozmawiać z człowiekiem. Po 3 próbach udało się, obiecali opublikować wynik. Niestety do wieczora nie pojawił się. Dziś od rana znowu walka o połączenie z człowiekiem . Pan zwodził mnie, że już, zaraz wynik będzie i co? Nie ma nadal, jest wieczór kolejnego dnia. Ile jeszcze trj zabawy? Radzę wszystkim omijać to laboratorium szerokim łukiem i robić analizy u konkurencji. Dodam jeszcze, że za badanie zapłaciłam ponad 200 zł. Na pewno ja do nich nie wrócę, szkoda nerwów. Pewnie zgubili mój wynik i kręcą. Porażka Opinia edytowana przez administratora z uwagi na niepożądaną frazę.

Klient_VdUHZ

26.03.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Z usług laboratorium...
Z usług laboratorium w Białej Podlaskiej korzystam od kilku lat. Panie z recepcji i pobierające badania bardzo miłe, cierpliwe i pomocne. Serdecznie polecam 👍🙂 P.S. Dzieci bardzo zadowolone z kącika do zabawy i rysowania

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dziwna strona...
Bardzo dziwna strona i system odbiory wyników. Kiedy wprowadzasz wynik analizy na swoim koncie osobistym, nie możesz wyrzucić papieru z kodem kreskowym, ponieważ nie jest faktem, że wynik analizy tam pozostanie. Czy naprawdę nie można zrobić normalnego konta osobistego, aby osoba w XXI wieku nie musiała iść do laboratorium po Wyniki testów? Z jakiegoś powodu zamówienia przez Internet znikają na koncie osobistym po ich wydaniu. Wszystko to jakiś niewygodny bełkot, przypominający usługę z epoki kamienia.

YanaAmiaha_9UBH

12.03.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Witam. Miałam przyjemność...
Witam. Miałam przyjemność skorzystać z oferty Alab przy ul. Rzgowskiej 219. Fantastyczna, profesjonalna, przemiła obsługa. Babeczka w rejestracji rozwiała wszelkie wątpliwości i ogarnęła ogrom punktów widniejących na skierowaniu. Natomiast Babeczka w zabiegowym precyzyjnie odnalazła żyły, które w moim przypadku znikają w takich sytuacjach. Ekspresowo zapełniła 6 fiolek. Przy okazji dzisiejszej daty dla obu Pań Wszystkiego Najlepszego 💐💐

Ilka

08.03.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Witam. Miałam przyjemność...
Witam. Miałam przyjemność skorzystać z oferty Alab przy ul. Rzgowskiej 219. Fantastyczna, profesjonalna, przemiła obsługa. Babeczka w rejestracji rozwiała wszelkie wątpliwości i ogarnęła ogrom punktów widniejących na skierowaniu. Natomiast Babeczka w zabiegowym precyzyjnie odnalazła żyły, które w moim przypadku znikają w takich sytuacjach. Ekspresowo zapełniła 6 fiolek. Przy okazji dzisiejszej daty dla obu Pań Wszystkiego Najlepszego 💐💐

Ilka

08.03.2024

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Pracownicy bardzo profesjonalnie...
Pracownicy bardzo profesjonalnie podchodzą do klienta, placówki dobrze przygotowane, czyste, godziny przyjęć bardzo dobrze dobrane, polecam wszystkim. Nawet rodzic z małym dzieckiem będzie dobrze przyjęty

RiK

07.03.2024

Placówka

Bydgoszcz, Przyjazna 13

Nie zgadzam się (0)
Wiele lokalizacji punktów...
Wiele lokalizacji punktów poboru. Mają czasami problem z zamówieniami. Zgubili mój wymaz z gardła, ale mogłam zrobić go ponowie.

Marta_2588

22.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Nie dbają o...
Nie dbają o nasze dane

Klient_UwP0

22.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
NIEODPOWIEDZIALNI, NIERZETELNI, NIEWIARYGODNI...
NIEODPOWIEDZIALNI, NIERZETELNI, NIEWIARYGODNI Pracownicy narażający zdrowie i życie ludzkie i to począwszy od pracownicy laboratorium, gdzie robiłam badania, poprzez obsługę online do koordynatora w Gorzowie Wielkopolskim. Moje wyniki zarejestrowali na INNĄ OSOBĘ, która być może jest zdrowa a z moimi wynikami ma cukrzycę i przyjmuje teraz przyjmuje insulinę!!! Pozamykali wszystkie moje Zgłoszenia, koordynator nuc nie wyjaśnił a na moje 2 Reklamacje nie dostałam odpowiedzi!!!!! POZAMYKAĆ TAKICH LUDZI i laboratoria!!!!! Opinia edytowana przez administratora z uwagi na niepożądaną frazę.

Klient_RQi0

16.02.2024

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
polecam, Pani pielęgniarka...
polecam, Pani pielęgniarka pobiera krew szybko i bezboleśnie

krzysiaaa12

14.02.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Bardzo duuuuze kolejki....
Bardzo duuuuze kolejki. Obsługa nie za miła

Niutektakmimow

14.02.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Duże kolejki. Ostatnio...
Duże kolejki. Ostatnio laboratorium tej grupy zgubiło mój wymaz i ponownie musiałam zgłosić się na badanie. Sama musiałam upomnieć się o zgubiony wynik badania.

Marta_2588

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Badania z wynikami...
Badania z wynikami do pobrania przez internet tego samego dnia. I to z dobrymi objaśnienia mi.

Małgorzata_2529

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Korzystam z usług,...
Korzystam z usług, ale uważam że za wysoka cena

Daniel_427

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Uslugi pobierania krwi...
Uslugi pobierania krwi wyglądają niczym ukłucie komara, czyli jednym słowem mega profesjonalizm.

Anna_149

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Szybka obsługa, wyniki...
Szybka obsługa, wyniki dostępne online, co jest dużym plusem.

Ewelina_204

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Niestety trochę zbyt...
Niestety trochę zbyt chaotycznie jak na tak dużą sieć. W wielu placówkach nie ma konkretnego systemu kolejek, przez co ludzie się awanturują. Pracownicy różni - raz profesjonalni, a raz kłują po kilka razy i dziurawią rękę, zanim pobiorą krew.

Klient_Ajot

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

ALAB Laboratoria

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż ALAB Laboratoria?

Ktoś 5 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Bardzo źle.
Bardzo źle.
Zgadzasz się?