Hebe

(3.86)

Dodaj opinię

Firma otrzymała Godło Gwiazdy Jakości Obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (2209 z 3957)

Promocje działają bez...
Promocje działają bez zarzutu, w sklepie internetowym często można znaleźć lepsze przeceny niż w sklepie stacjonarnym. I można odebrać produkty często już po 2 godzinach od zamówienia.

Poziomk@

31.07.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Super promocje w...
Super promocje w sklepie internetowym, bardzo duży asortyment produktów w obniżonych cenach.

Poziomk@

27.07.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Dobrze zaopatrzona placówka,...
Dobrze zaopatrzona placówka, ładnie i przejrzyście ułożone produkty.Pracownicy mili i pomocni.Kompetenie i zaangażowanie podchodzą do pytania. Bez kolejki do kasy, polecam

marthee

25.07.2023

Placówka

Katowice, Piotra Skargi 6a

Nie zgadzam się (0)
Hebe jest drogerią,...
Hebe jest drogerią, której obsługa jest zawsze miła i chętnie doradzi w czasie dokonywania wyboru kosmetyków. Ponadto w sklepie zawsze są jakieś promocje na których można skorzystać. Wprowadzenie kas samoobsługowych dodatkowo przyśpieszyło zakupy, a możliwość wpisywania numeru telefonu zamiast odbijania karty stałego klienta sprawia, że mój portfel się odchudził m.in. z tej karty. Polecam bardzo!

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Czystość, ład i...
Czystość, ład i porządek na terenie sklepu. Promocje jasno oznaczone, wszystkie etykiety cenowe na miejscu. Obsługa bardzo miła i pomocna.

Poziomk@

08.07.2023

Placówka

Piotrków Trybunalski, ul. Słowackiego 123

Nie zgadzam się (0)
Punkt w Rawiczu...
Punkt w Rawiczu duży i czysty. Na wejściu koszyki i ulotki. Podeszła Pani przywitała się i zapytała sie w czym pomoc. Doradca zaproponował produkty spełniające moje oczekiwania i była dosprzedazy . Punkt z dużymi alejkami idealny dla kupujących z dziećmi. Poleciłabym znajomym

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Na plus ceny...
Na plus ceny z kartą hebe. Czas oczekiwania na przesyłkę to ponad 7 dni roboczych. Za każdym razem jest to samo. Firma podaje informacje o wysyłce, że ta może się wydłużyć, jednak nie mówi, że trwa to ponad 7 dni roboczych.

iza.macie

06.07.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Czysto mega promocje
Czysto mega promocje

Klient_HRKW5

03.07.2023

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Mila obsługa fajne...
Mila obsługa fajne promocje czysto i schludnie

Klient_HRKW5

03.07.2023

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Bardzo nie podoba...
Bardzo nie podoba mi się w tym sklepie to, że produkty w promocji na stronie internetowej sklepu nie są również w promocji w sklepie stacjonarnym. Do tego bardzo często zdarza się, że produktów tych nie ma w sklepie wcale i trzeba i tak zamawiać je przez sklep internetowy i czekać kilka dobrych dni na odbiór.

Poziomk@

03.07.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Bardzo przyjemne miejsce,...
Bardzo przyjemne miejsce, szeroki asortyment, artykuły poukładane i posegregowane w jasny i przejrzysty sposób tak aby zakupy były łatwe i przyjemne. Obsługa w sklepie stara się aby klienci dobrali dla siebie jak najbardziej trafne i odpowiednie produkty. Obsługa szybka i przyjemna.

Klient_jU06H

29.06.2023

Placówka

Kraków, Kamieńskiego 11

Nie zgadzam się (0)
Zamówienie 10725687, które...
Zamówienie 10725687, które zostało złożone 8 czerwca, do dziś ma status "w trakcie". Infolinia ciągle jest zajęta, brak odpowiedzi mailowej od Biura Obsługi Klienta, zero informacji o tym dlaczego termin jest wydłużony. A do tego brak możliwości zwrotu pieniędzy! Robiłam zakupy w Hebe w ciągu ostatnich 5 lat, ale już nigdy więcej nic tam nie kupię

Klient_emP2S

22.06.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Miła obsługa i...
Miła obsługa i bogaty asortyment. Zakupy w tej placówce to przyjemność.

Ubulka

22.06.2023

Placówka

Bielsko Biała, Leszczynska 20

Nie zgadzam się (0)
Zamówienie 1*****7, które...
Zamówienie 1*****7, które zostało złożone 8 czerwca, do dziś ma status "w trakcie". Infolinia ciągle jest zajęta, brak odpowiedzi mailowej od Biura Obsługi Klienta, zero informacji o tym dlaczego termin jest wydłużony. A do tego brak możliwości zwrotu pieniędzy! Robiłam zakupy w Hebe w ciągu ostatnich 5 lat, ale już nigdy więcej nic tam nie kupię Opinia edytowana przez administratora.

Klient_emP2S

15.06.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
NIE KUPUJCIE ONLINE!!!!...
NIE KUPUJCIE ONLINE!!!! NIE WYSYŁAJĄ ZAMÓWIEŃ.NIE DA SIE DODZWONIC,PO WYSLANIU Z 500 WIADOMOSCI EMAIL,TYLKO AUTOMATYCZNE ODPOWIEDZI.PRZETRZYMUJA PIENIĄDZE I MUSISZ KAZDEGO DNIA WALCZYĆ,BO ZAMOWIENIA NIE DA SIE ANULOWAĆ. NIEUCZCIWI Z ODNOGI BIEDRONKI,MAM NADZIEJE ŻE BEDZIECIE PLACIC WIELOMILIONOWE KARY.CZYTAJCI OPINIE W NECIE O HEBE ONLINE!!!!!!!!! Edytowano przez administratora z uwagi niepożądane frazy.

KrysNalna_7kVY

11.06.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Personel sklepu był...
Personel sklepu był bardzo pomocny i przyjazny. Po wejściu do sklepu zostałam zapytana czy potrzebuje jakiejkolwiek pomocy. Doradca Fachowo i rzeczowo pomógł w doborze kosmetyków, których klient poszukiwał oraz udzielił mi kilka wskazówek jak używać wymienionych produktów. W sklepie panował porządek i staranność, ponadto był czysty i schludny co sprawiało, że zakupy były przyjemne. Na regałach widniały wyszczególnione ceny promocyjne oznaczone kolorem - żółtym. Podsumowując wizyta w drogerii sieci HEBE była bardzo pozytywna. Obsługa profesjonalna, a wybór produktów szeroki. Z pewnością polecę drogerię znajomym i wrócę tam znowu na zakupy.

MagdalenaK._uA7r

30.05.2023

Placówka

Bydgoszcz, Auchan, Mariana Rejewskiego 3

Nie zgadzam się (0)
Miła obsługa, wysoka...
Miła obsługa, wysoka dostępność towaru, czysty sklep

Klient_xPXDj

24.05.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Niestety jestem bardzo...
Niestety jestem bardzo rozczarowana. Zamówione produkty dotarły "zniszczone", niezabezpieczony cień do powiek skruszony, nie zabezpieczony szampon otworzył się i wylał. Po złożonej reklamacji WIELKA CISZA. Nie wrócę więcej na zakupy. Nie polecam. To przykre i żenujące żeby tak duża firma w ten sposób traktowała klientów.

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Drogeria dobrze zaopatrzona,...
Drogeria dobrze zaopatrzona, zawsze czysto, personel pomocny w wyborze produktów. Produkty promocyjne zazwyczaj są dostępne w sklepie, natomiast jeśli coś jest niedostępne personel chętnie zamawia dany towar

Klient_w4BeN

17.04.2023

Placówka

Chorzów, Strzelców Bytomskich 30

Nie zgadzam się (0)
Brakowało mi powitania...
Brakowało mi powitania na wejściu byłam trochę anonimowa. Pracownicy byli zajęci wykładaniem towaru, wszystkie Panie były ubrane w uniform. Po tym jak zapytałam się o pracownika o produkty pracownik od razu nie był w stanie mu odpowiedzieć, ale zrobił wszystko by uzyskać odpowiedź na pytanie, które zadałam. Obsługa przy kasie bardzo miła, zostałam zapytana o kartę lojalnościową. Sklep wyglądał schludnie.

Klient_wwArO

16.04.2023

Placówka

Piastów, Warszawska 1

Nie zgadzam się (0)

Hebe

W drogeriach Hebe znajduje się starannie wyselekcjonowany asortyment branży kosmetycznej, w tym także produkty dostępne tylko w tej sieci sklepów. Drogerie posiadają w swojej ofercie dermokosmetyki oraz produkty profesjonalne używane w salonach kosmetycznych. Hebe to najlepszy wybór dla zdrowia i piękna. Sieć oferuje dodatkowe rabaty i korzyści z uczestnictwa w Programie Lojalnościowym z kartą Hebe.

Czy te firmy wypadają lepiej niż Hebe?

Ktoś 1 dzień temu dodał opinię na temat tej firmy

Rewelacyjnie!
Rewelacyjnie!
Zgadzasz się?