NEONET

(2.94)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1551 z 2341)

Byłam pod wrażeniem...
Byłam pod wrażeniem obsługi podczas ostatnich zakupów. Sprzedawca dokładnie rozpoznał moje potrzeby dotyczące poszukiwanego sprzętu, odpowiedział na każde moje pytanie. Miałam odczucie, że każdy klient jest dla niego ważny. W sklepie było czysto. Polecam ten oddział.

Niezweryfikowany Klient_D9Th

19.11.2021

Placówka

Aleksandrów Kujawski, ul. Narutowicza 8

Nie zgadzam się (0)
Nie robię już...
Nie robię już w tym sklepie zakupów.

niezalogowany-uzytkownik

17.11.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Dzień dobry, jestem...
Dzień dobry, jestem bardzo niezadowolona z obsługi w tym sklepie Neonet. Mimo, iż oczekiwałam na obsługę, która nie pojawiała się dość długo, ponieważ wyszła na papierosa (było czuć na sklepie zapach dymu papierosowego) nikt nie zainteresował się moja osobą. Pan Kierownik na moje pytania, które dotyczyły sprzętu który chciałam zakupić odpowiadał nie chętnie w sposób grubiański i uszczypliwy. Odniosłam wrażenie, że wszelka pomoc i udzielanie informacji klientowi jest dla niego uciążliwym obowiązkiem, zaznaczam przy tym, iż wielokrotnie kupowałam sprzęt w tym sklepie. Moja opinia o obsłudze jest negatywna (szczególnie dotyczy to osoby Kierownika sklepu), oraz obawiam się, że jeśli ten stan rzeczy będzie się utrzymywał sklep Neonet straci swoich stałych klientów.

Infolinia

Myślibórz, Niedziałkowskiego 1

Nie zgadzam się (0)
Dzień dobry Będąc...
Dzień dobry Będąc na urlopie robiłam zakupy w Neonet w Szczytnie, byłam bardzo zaskoczona że w dobie pandemii pracownicy nie noszą maseczek. Klienci wpuszczani są też bez maseczek Gdzie jest kierownik , gdzie jest właściciel ,gdzie są kontrole ...... Moja wizyta trwała może 10 minut i przez ten czas było 90 procent klientów bez masek a żaden z pracowników nie zwrócił na to uwagi. Byłam w sklepie konkurencyjnym media expert i wszyscy pracownicy w maseczkach. Może przeczyta to właściciel firmy i weźmie się za to ,bo mnie jako klienta bardzo to zniechęciło więc zakupy zrobiłam u konkurencji. Życzę zdrowia.

niezalogowany-uzytkownik

25.10.2021

Placówka

Szczytno, Polska 36

Nie zgadzam się (0)
Nigdy wcześniej nie...
Nigdy wcześniej nie spotkałąm się z tak nieprofesjonalną i niekompetentną obsługą! Traktują klienta w fatalny sposób. Najpierw twierdzą, że przesyłka do mnie zostałą wysłana. Przez kilka dni nikt nie potrafi udzielić mi informacji gdzie się znajduje i kiedy do mnie dotrze. Zwalają winę na dostawcę. Po jakimś czasie otrzymuję w mailu prośbę o sprawdzenie czy zakupiona przeze mnie lodówka nie jest u któregoś z sąsiadów, bo została dostarczona i być może lodóka stoi od kilku dni u sąsiada. Złożyłam reklamację. Nie mogę doprosić się o zwrot pieniędzy! Obawiam się, że sprawa zakończy się w sądzie :( Niewiarygodne do jakiego stanu potrafią doprowadzić człowieka. Przecież nie chcę ich pieniędzy, chcę jedynie odzyskać swoje własne, któymi obracają od wielu tygodni.

Niezweryfikowany Klient_FcqS

23.10.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Dramat!!!! Poziom obsługi...
Dramat!!!! Poziom obsługi klienta przypomina słynne powiedzenie: Nie mamy pana płaszcza i co nam Pan zrobi? Przesyłka został wysłana, nie wiemy gdzie jest. Wiemy, ze została zawrócona. Kurier się skontaktuje z Panem. Ale się nie skontaktował, a ja wykupiłem przedział czasowy, bo nie mam czasu by siedzieć 12 godzin i czekać na lodówkę. A to już Pana problem. Jak powiedziałem, kurier się skontaktuje. Kiedy? Nie wiem, ma 48 godzin. Czyli może być jutro? Przecież mówię, że nie wiem... Totalnie, ale to totalnie odradzam NEONET

Niezweryfikowany Klient_Kjgo

13.10.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Kilka tygodni temu...
Kilka tygodni temu wróciliśmy do Polski po długim pobycie poza granicami kraju, potrzebowaliśmy praktycznie wszystkich sprzętów AGD , wędrowaliśmy po różnych firmach w Szczecinku aż trafiliśmy do NEONET - u i w przyjazne ręce Pana (dane osobowe pracownika usunięte przez administratora - RODO), Starszego Doradcy Klienta . To był strzał w przysłowiową dziesiątkę :) ogromna fachowość i wiedza , pełna uwaga i wysłuchanie naszych potrzeb , modyfikacje i sugerowanie co bardziej praktyczne i potrzebne w naszej obecnej sytuacji . W efekcie pełna satysfakcja ze sprzętu kupionego i dostarczonego do domu . Z przyjemnością wrócimy po zakup kolejnego sprzętu :) polecam gorąco ten sklep

Niezweryfikowany Klient_NT5U

26.09.2021

Placówka

Szczecinek, Bohaterów Warszawy 21

Nie zgadzam się (0)
Panowie z tego...
Panowie z tego sklepu zamykają o 19. 50 i mimo iż na drzwiach pisze iz czynne do 20.00 . Maja klienta gdzieś. Na moja prośbę iż podjechałem z dzieckiem i potrzebuje jedna drobna rzecz - całkowita olewka !!!!

Niezweryfikowany Klient_Zsf9

15.09.2021

Placówka

Dąbrowa Górnicza, ul. Gustawa Morcinka 2A

Nie zgadzam się (0)
Obsługa bardzo fajna...
Obsługa bardzo fajna na poziomie , Natomiast asortyment jak w martwym miejscu gdyby nie obsługa nic bym tam nie kupił

zarejestrowany-uzytkownik

08.09.2021

Placówka

Ostrów Wielkopolski, Wrocławska 4

Nie zgadzam się (0)
Fantastyczna obsługa i...
Fantastyczna obsługa i doradztwo. Cały sprzęt RTV i AGD do mieszkania pochodzi z tego sklepu.Kiedy okazało się przy montażu że kupiłam za dużą pralkę,sprzedawca bez problemu wymienił mi na inną, mimo że minęło prawie 4 miesiące. Jedynym problemem jest brak parkingu.Polecam ten sklep wszystkim którzy potrzebują sprzęt AGD i RTV.

Klient_SalN

28.08.2021

Placówka

Olsztyn, Mikołaja Kopernika 14c

Nie zgadzam się (0)
Nie spotkałam się...
Nie spotkałam się jeszcze z tak bezczelną i nie kompetentną obsługą. Powinni mi tydzień temu dostarczyć i zamontować płytę. Tylko sześć razy odwołali, oczywiście dowiedziałam się o tym po fakcie Czekałam jak ten idiota tak jak podawali od 8.00 do 20.00. Oczywiście nikt nie przyjechał. Z mojego małego śledztwa wynikało, że zlecili to firmie Zadbano, która zleciła to firmie DTS, która zleciła to prywatnemu chłopakowi na zlecenie, który już nie zlecił montażu, bo to nie jego rola. Po tygodniu przywiózł mi wreszcie tą płytę o po północy - o zgrozo - wczoraj sobie smacznie śpię, a tutaj parę minut po 12.00 ktoś intensywnie naciska dzwonek, trąbi i dobija się i tak kilka minut. Myślałam, że się coś stało. A tu chłopak w drzwiach śmieje się twierdzi, że przywiózł płytę. Zdębiałam. W Neoneciie jedyne co uzyskałam to rekompensatę - zaszaleli - anulowali koszty montażu, którego i tak nie było, a w konsekwencji i tak musieliby skorygować fakturę. Chyba w ramach rekompensaty uczyniono mi łaskę, że nie użerałam się. dodatkowo. No to kupiłam sobie płytę - tydzień temu - mam ją dzisiaj nie zamontowaną. i zabardzo nie wiem co dalej bo Neonet się wypiął. Nie wiem skąd się biorą pozytywne opinie - taką firmę powinno się zlikwidować, a nie chwalić.

Niezweryfikowany Klient_9pfj

04.08.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Obsługa niekompetentna, zero...
Obsługa niekompetentna, zero wiedzy na temat sprzętu jaki sprzedają np: nie wiedzą w jaki silnik wyposażona jest sprężarka w lodówce i jak on pracuje(nie słyszeli o silnikach inwertorowych i że są stosowane w niektórych produktach samsunga pewnie i innych). Organizują transport AGD niewłaściwy dla danego sprzętu (chyba prywatnie) nie informując jakie są zasady uruchamiania sprzętu po takim transporcie - sprzęt nie właściwie pracuje), po zgłoszeniu w sklepie winą obarczają kupującego nie chcąc przyjąć , reklamacji powołują się na nieznane mi przepisy praw konsumenta wmawiając, że moje roszczenie dotyczy praw w sklepie internetowym, a z ich strony to może być tylko dobra wola, nie mają pojęcia o istnieniu regulaminu sklepów stacjonarnych Neonet (warto chyba ich przeszkolić). W mojej obecności inna klientka też próbowała złożyć reklamację tym razem na pralkę zakupioną dwa dni wcześniej , jej też to utrudniano powołując się na różne przepisy, a nie na regulamin sklepu Neonet stacjonarnych. Odradzam wszystkim zakupy w tym sklepie, mam nadzieję, że dotyczy to tylko tego sklepu.

Niezweryfikowany Klient_mxIA

26.07.2021

Placówka

Zgorzelec, ul. Jeleniogórska

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła i...
Bardzo miła i sympatyczna obsługa przez pracownika (dane osobowe pracownika usunięte przez administratora - RODO). Uważam, że jest on bardzo dobrze zorientowany w produktach oferowanych przez ten sklep. Na terenie sklepu czysto i porządek, co moim zdaniem bardzo dobrze świadczy o pracownikach tego sklepu.

Henryk_41

09.07.2021

Placówka

Iława, Niepodległości

Nie zgadzam się (0)
Zakupy udane:) telewizor...
Zakupy udane:) telewizor dobrany do naszych potrzeb :) a to wszystko dzięki doradcy który nam pomagał

Niezweryfikowany Klient_vT2v

07.07.2021

Placówka

Szamotuły, ul. Nowowiejskiego 3

Nie zgadzam się (0)
Moja wizyta jak...
Moja wizyta jak i obsługa w sklepie Neonet w Lubawie była wielkim dla mnie zaskoczeniem. Do tej pory zawsze byłem prawidłowo obsługiwany, ale ostatnia obsługa przez dziewczynę była superancka. Uważam, że jest Ona bardzo dobrze zorientowana w produktach oferowanych przez ten sklep i posiada duży zasób wiadomości nich. Naprawdę polecam obsługę przez tego pracownika, świetny fachowiec i pozytywnie nastawiony do klienta.

Henryk_41

27.06.2021

Placówka

Lubawa, Kopernika 7

Nie zgadzam się (0)
Dzisiaj rozbiliśmy zakupy...
Dzisiaj rozbiliśmy zakupy AGD na raty i otrzymaliśmy od obsługi profesjonalną informację o produktach, które nas interesowały i zostaliśmy niezwykle miło i szybko obsłużeni. Gratulacje dla Pani i kierownika, którzy nas obsługiwali.

Niezweryfikowany Klient_hVnd

25.06.2021

Placówka

Mogilno, Jagiełły 17

Nie zgadzam się (1)
Przyznaję że jestem...
Przyznaję że jestem niezadowolony z decyzji gdyż nikt nie potrafi postawić się w sytuacji mojej, że sprzęt jakim jest Ekspres kolbowy oddałem po raz czwarty do naprawy gdyż nie podawał znowu mleka. Ekspres się cały pocił i puszczał parę wody wrzątku bokami bo znowu pompa siadła a Państwo piszecie że: .(Na podstawie przeprowadzonych czynności sprawdzających stwierdzono, że sprzęt jest sprawny technicznie.) To przepraszam Bardzo ale dostałem nadal popsuty i nienaprawiony produkt czy został naprawiony a został przez Kwalifikowanych ludzi po raz kolejny a zapomniano o tym wspomnieć??? Namówiliście mnie Państwo dodatkowo na zakup Polisy ubezpieczeniowej TU EUROPA dla tego produktu a już na etapie gwarancji producenta istnieje problem bo produkt został sprzedany i reszta jest już nie istotna. Widzę, że nie jest istotny klient który chce to polubownie załatwić i nie marnować czasu na wieczne składanie reklamacji!! Do zwrotu gotówki i unieważnienia umowy nie doszło!!! NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!

Niezweryfikowany Klient_pvTK

23.06.2021

Placówka

Wrocław, ul. Nyska 48A

Nie zgadzam się (0)
Dokonalam zakupu pralki...
Dokonalam zakupu pralki online. Po dostarczeniu okazało sie ze pralka ma wgnieciony bok. Czuje sie oszukana ponieważ owszem mogę pralke zwrócić ale będę musiala zapłacić za transport 90zl lub mogę ja wymienic ale potrwa to do 2 tyg. Zaplaciłam gotówką na sprawną i całą pralke dostalam uszkodzoną a gira prania ma rosnąc przez 2 tygodnie? Co to za firma która kręci kupującego! Bo ja czuje się oszukana to zaden wybór i wie o tym każda kobieta ktora ma masę prania i musi czeka dwa tygodnie na nową pralkę. Nigdy wiecej nic u Was nie kupię (opinia zmoderowana z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_XUcm

08.06.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Czy te opinie...
Czy te opinie czytają właściciele firmy ? chyba tak i dalej mają klientów gdzieś bo nic nie robią , jeśli nie chcesz mieć kłopotów omijaj tą dziadowską firmę w moim odczuciu oczywiście i nie daj się nabrać. (opinia zmoderowana z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_xB0G

01.06.2021

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Pomijając to, że...
Pomijając to, że zakupiłam u nich drukarkę, która popsuła się po niemal 2 miesiącach sama od siebie to ich polityka reklamacyjna jest co najmniej śmieszna. Akurat zakupiłam nowe tusze do drukarki (koszt ponad 100 zł), a drukarka musiała iść do reklamacji. Jako, że dostałam maila żeby załączyć wszystko co było w paczce gdy ją dostałam to załączyłem tez tusze co uwzględniłam w formularzu reklamacyjnym. Na reklamację czekałam ponad miesiąc po czym wysłali mi nową drukarkę w starym kartonie i uwaga bez moich tuszy. Tak więc pisze do nich ponownie żeby dostali mi tusze, po kolejnym ponad miesiącu wysłali mi UWAGA TUSZE DO ZUPEŁNIE INNEJ DRUKARKI. Tak wiec kolejna reklamacja. Na infolinii usłyszałam, że po prostu mam sobie kupić nowe tusze:) W końcu przysłali kuriera po tusze które mi wysłali, po to, żebym dostała maila z którego wywnioskowałam, że do odesłania moich tuszy potrzebna jest reklamowana drukarka. I tak już 3 miesiąc sobie leci. Nigdy nie spotkałam się z bardziej niekompetentną firmą. Nigdy więcej nic tam nie kupię.

Niezweryfikowany Klient_sriX

26.05.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

NEONET

NEONET to jedna z największych w Polsce firm z branży AGD/RTV/IT/GSM obejmująca sieć blisko 300 sklepów stacjonarnych i sklep internetowy www.neonet.pl. Od początku działalności firma współpracuje z największymi producentami sprzętu w Polsce i na świecie. Wśród partnerów NEONET znajdują się między innymi marki takie jak: Samsung, Apple, Bosch, Electrolux, Amica, Beko, Bosch, Braun, Hewlett-Packard, Huawei, Kenwood, LG, Panasonic, Philips, Siemens, Sony, Tefal, Toshiba, Whirlpool czy Asus. Jednym z najczęściej wybieranych przez Klientów NEONET produktów są nowoczesne telewizory. Smart TV, Full HD, 4K UHD, OLED czy QLED. Oferta NEONET to nie tylko szeroki wybór i najnowocześniejsze technologie, ale także wysoko cenione przez Klientów fachowe i przystępne doradztwo.

Czy te firmy wypadają lepiej niż NEONET?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Tak sobie.
Tak sobie.