NEONET

(2.94)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1551 z 2341)

Obsługa tragiczna omijajcie...
Obsługa tragiczna omijajcie szerokim łukiem .Zakupiłem lodówkę odbiór przez sklep . Po odpakowaniu okazała się uszkodzona . Po 30 minutach od zakupu zgłaszam reklamacje i jest odrzucona .Obsługa tragiczna sklep przekierowuje na kontakt online a tam nie ma możliwości dyskusji. Robisz odbiór przez sklep a zwrotu już nie możesz zrobić do sklepu. W warunkach zwrotu piszą co innego a robią i tak po swojemu( zwrot przez sklep internetowy płatny). Raz w życiu się skusiłem na NEONET i o raz za dużo .Sporo kupuje w sieci ale takiego traktowanie jeszcze nie miałem. Omijajcie szerokim łukiem!!!

Niezweryfikowany Klient_enLe

06.03.2020

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Poprosiłam jednego z...
Poprosiłam jednego z panów który stał w grupie sprzedawców o pomoc w znalezieniu towaru w dziale suszarek jego mina "Boże co ona chce i po co w ogóle weszła i przeszkadza "i z miejsca mnie poinformował że nie zna się na prostownicach i lokowkach-przykro mi to stwierdzić ale to była moja ostatnia wizyta w tym sklepie

Niezweryfikowany Klient_jtQJ

27.02.2020

Placówka

Wrocław, Horbaczewskiego 4

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam zakupów...
Nie polecam zakupów w sklepie internetowym Neonetu Zakupiłem ekspres Philipsa z dostawą do firmy miała być dostawa tego samego dnia za dopłatą Oczywiście pieniądze wpłaciłem ale ekspresu do dziś tj wtorek godz.16.00 nie ma a infolinia umywa ręce Więc odradzam wszystkim zakupy w tym sklepie internetowy

Niezweryfikowany Klient_ZaJ2

11.02.2020

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Absolutnie nie polecam!...
Absolutnie nie polecam! Sklep szanuje klienta do momentu zapłaty za towar. Potem uważa, że klienci to ignoranci i idioci. Polityka sklepu to sprzedać i zapomnieć, nie ma znaczenie że gwarancja na zakupiony sprzęt to 3 lata. Każda złożona reklamacja jest odrzucana. To sklep, w którym dzieją się cudowne samoistne naprawy zakupionych laptopów. Pierwsza reklamacja - stwierdzono istnienie zgłaszanej wady. Odbiór, próba włączenia laptopa, nadal istnieje wada. Nagranie procesu, sprawdzenie i potwierdzenie wady w sklepie przez sprzedawców -odpalono laptopa podczas drugiej reklamacji- dzień po odebraniu z pierwszej. Po miesiącu odrzucenie reklamacji- brak wady! CUD!!! A jednak cuda się zdarzają. Nie mówiąc o kłamstwach kierownika działu reklamacji. Skontaktowaliśmy się bezpośrednio z producentem i ten chciał wymienić dysk, na co sklep bez wiedzy klienta się nie zgodził- mam to na piśmie od producenta. Oczywiście sklep zaprzecza!!!! Bzdurne pismo z odpowiedzią stosowane standardowo do wszystkich klientów!!! Można je znaleźć na internecie- wszyscy maja takie same wady, i wszystkim serwis po sprawdzeniu podaje identyczną odpowiedź. Masakra!!! Ktoś powinien uważnie przyjrzeć się praktykom tego pseudo sklepu. Przy czym dodam, że równocześnie z reklamacją w sklepie, prowadzona była korespondencja z przedstawicielem producenta- serwisem, który zobowiązał się naprawić laptopa po bezpośrednim odesłaniu do serwisu, a który według Neonetu podobno stwierdził brak wady!!! Wszystkie dokumenty, łącznie z korespondencją z serwisu jestem w stanie przedstawić na potwierdzenie sytuacji. Ponadto, zgodnie z przepisami prawa po drugiej reklamacji klient przedsiębiorca ma prawo do odstąpienia od umowy i żądania zwrotu gotówki. Mojego żądania nie uwzględniono! Niektórzy jak widać są ponad prawem!!!! (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_g7oR

04.02.2020

Placówka

Konin, 3 maja 20

Nie zgadzam się (0)
Uważajcie na ten...
Uważajcie na ten sklep kupiłem towar który miał wadę nie spełniał podstawowej funkcji ekspres który nie parzył odpowiednio kawy, odstąpiłem od umowy bo serwis potwierdził wadę. Nie uzyskałem do dziś informacji o tym co jest zepsute ekspertyzy, druga sprawa nie uzyskałem wyceny naprawy - mimo iż jest to jeszcze mój sprzęt. Druga sprawa odpowiedziano mi z decyzją po 18 dniu co nie jest zgodne z kodeksem cywilnym który to reguluje. W międzyczasie sklep przestał odpowiadać na maile przez 7 dni i wysłał towar po naprawie gwarancyjnej mimo iż na nią się nie powoływałem, tłumacząc że jest tańsza, ludzie zawsze naprawa producenta będzie tańsza niż odstąpienie od umowy, powoli cała ta sytuacja zakrawa o czeski film. Odpisują mi za każdym razem inni ludzie roboty do których nie ma kontaktu innego niż mail, tempo odpisania jest 1 mail na dzień, treść lakoniczna i szczątkowa. Od 27 Grudnia sprawa stoi w miejscu. Infolinia reklamacyjna nie może nic zrobić albo tłumacząc się awarią systemu, albo brakiem kontaktu z osobami odpisującymi. Uważajcie na NEONET. Zawsze zastanawiałem się czemu tego sklepu nie widuję w większych miastach teraz już mi się wszystko wyjaśniło bo są problemy. Zachęcam przed zakupem w NEONET poczytanie tematów w internecie jakie cyrki odchodzą podczas reklamacji w tym sklepie! Numer zamówienia żeby nei być gołosłownym 51110421

Niezweryfikowany Klient_L6bs

24.01.2020

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Firma sprzedaje uszkodzony...
Firma sprzedaje uszkodzony sprzęt a następnie odrzuca reklamacje sugerując, że uszkodzenie nastąpiło u klienta. Nie polecam.

Niezweryfikowany Klient_ZlaT

15.01.2020

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Niestety nie polecam...
Niestety nie polecam sklepu internetowego. Kupiłam telefon Xiaomi note 7 i wypełniłam formularz na fakturę VAT niestety z przyczyn mi nie znanych dostałam fakturę na osobę fizyczną co nie było tym co chciałam próbując to jakoś załatwić infolinia powiedziała że według ich zasad sklepowych nie mogą zmienić faktury i że mogę tylko odstąpić od umowy i kupić produkt jeszcze raz. Jest to dla mnie bardzo kłopotliwe bo nie była to moja wina tylko raczej platformy na której wypełniałam formularz. Wymieniając swoje argumenty w mailu do działu reklamacji dostałam tylko dwie wygenerowane wiadomości przez które czuje się całkowicie zlekceważona. Oczywiście produkt zwrócę ale ponowny zakup wykonam już w innym sklepie. Nie polecam że względu na podejście do klienta.

Niezweryfikowany Klient_js4N

13.01.2020

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Od 3 dni...
Od 3 dni czekam na kod rabatowy za zapisanie się do newslettera. Anie telefonicznie, ani przez kontakt nikt nic nie wie. Zgłoszenie wysłane na 3 różne adresy mailowe.

Niezweryfikowany Klient_841C

31.12.2019

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Sklep internetowy. Właśnie...
Sklep internetowy. Właśnie zostałem bez prezentu na święta. Zero informacji, że nie posiadają towaru, pieniądze skasowane, system przyjął do realizacji. Gdybym nie zadzwonił nikt by nie poinformował. Porażka i jeszcze raz porażka. Wywalona kupa kasy i jeszcze zwrot za parę dni.

Niezweryfikowany Klient_dKcW

23.12.2019

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Absolutna dyskfalifikacja za...
Absolutna dyskfalifikacja za usuwanie negatywnej opinii o produkcie. Jeśli to ma być "Oceń produkt"to dlaczego wyglada na: Napisz swoja pochlebną opinie? To nie był nasz pierwszy, ale zapewne ostatni zakup w neonet. Nie polecam.

Niezweryfikowany Klient_JvHD

17.12.2019

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Obsługa w sklepie...
Obsługa w sklepie Neonet powinna pójść na szkolenia z nowych technologi i rozwiązań które pojawiają się na rynku. Bo ich poziom wiedzy niestety nie nadąża za nowościami. Wystarczy poczytać w Google a nie robić z klienta idiote że taki produkt nie istnieje....

Niezweryfikowany Klient_7hNm

15.12.2019

Placówka

Ostrów Mazowiecka, Targowa 4

Nie zgadzam się (0)
Nie mam słów...
Nie mam słów uznania do obsługi przez pracownicę tego sklepu. Jest zawsze miła i życzliwa do klienta. Uśmiech na twarzy towarzyszy codziennie podczas obsługi zarówno na sali sprzedaży jak i przy kasie. Tylko podziwiać i pochwalić.

Henryk_41

14.12.2019

Placówka

Lubawa, Kopernika 7

Nie zgadzam się (0)
Bywam w tym...
Bywam w tym sklepie dwa razy w miesiącu i za każdym razem czuję się niekomfortowo. Sprzedawcy są ciągle zajęci sobą, a ich twarze wyglądają tak, jakby chciały powiedzieć "po co tu przylazłeś, idź już sobie". Bije od nich cwaniactwem i wyższością nad klientem.

zarejestrowany-uzytkownik

12.12.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Jakość obsługi zawsze...
Jakość obsługi zawsze na wysokim poziomie, polecam

Laura_27

12.12.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Jakieś czas temu...
Jakieś czas temu miałem nie przyjemność odwiedzić ten sklep. Bractwo pracowników jest skandaliczne. Już nie wspomnę o kierowniku który ma fatalne pojęcie do klienta. Już o nieumiejętności obsługi oferowanego sprzętu nie wspomnę. Bardzo nie polecam!

Niezweryfikowany Klient_VNeu

03.12.2019

Placówka

Zielona Góra, Aleja Wojska Polskiego 49B

Nie zgadzam się (0)
Na trzeci uzgodniony...
Na trzeci uzgodniony dzień, trafił produkt zakupiony w sklepie NEONET Wrocław - ASTRA. Wiadomo, Kurier nie ma czasu, ja nie mam czasu, aby sprawdzać i analizować, czasy takie, że trzeba sobie wzajemnie wierzyć... Kurier pojechał, a ja cały szczęśliwy rozpoczynam rozpakowywanie produktu. Mój podziw, sprowadził się do ciężaru telewizora firmy THOMSON, poprzedniego dnia ściągałem z uchwytu też 32" SONY i był co najmniej cztery razy cięższy... Miałem problem z adaptacją istniejącego uchwytu ściennego, aby zaadoptować go do nowego telewizora, całą uwagę skupiłem na adaptacji. Trwało to może z 15 minut i kiedy już wiedziałem wszystko jak to zrobić patrzę na rozpakowane części i co - i nie ma pilota... Najważniejszego urządzenia, które decyduje o władzy, wszak - "kto ma pilota ten ma władzę", przynajmniej w zakresie 123 kanałów. Krótki telefon do NeoNetu i sprawa wyjaśniona i co więcej ZAŁATWIONA w mieszkaniu moim. Niesamowite, niespotykane, serdecznie dziękuję, tym bardziej, że po zabiegu mam problemy z poruszaniem się - chodzę o dwóch kulach. Serdecznie dziękuję i polecam obsługę sklepu za ich kompetencję i czas w jakim potrafiła załatwić reklamację... Dziękuję i polecam ten sklep.

Niezweryfikowany Klient_DUBp

27.11.2019

Placówka

Wrocław, Horbaczewskiego 4

Nie zgadzam się (0)
Nie czytają maili,...
Nie czytają maili, przysyłają kuriera w dniu w którym nikogo nie ma. Później problem z ponownym odbiorem paczki, mimo iż błąd był z winy pracownicy. Miliony maili, 7 telefonów na infolinię. Kuriera wciąż brak.

Niezweryfikowany Klient_rLHb

12.11.2019

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Bardzo profesjonalna obsługa....
Bardzo profesjonalna obsługa. Czułam się zauważona w sklepie .

Niezweryfikowany Klient_tnzt

04.11.2019

Placówka

Czarnków, Kościuszki 113

Nie zgadzam się (0)
Ceny dość wysokie,...
Ceny dość wysokie, a różnorodność asortymentowa niewielka.

zarejestrowany-uzytkownik

02.11.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
sklep do którego...
sklep do którego czasem chodzę po sprzęt

TERESA_52

02.11.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

NEONET

NEONET to jedna z największych w Polsce firm z branży AGD/RTV/IT/GSM obejmująca sieć blisko 300 sklepów stacjonarnych i sklep internetowy www.neonet.pl. Od początku działalności firma współpracuje z największymi producentami sprzętu w Polsce i na świecie. Wśród partnerów NEONET znajdują się między innymi marki takie jak: Samsung, Apple, Bosch, Electrolux, Amica, Beko, Bosch, Braun, Hewlett-Packard, Huawei, Kenwood, LG, Panasonic, Philips, Siemens, Sony, Tefal, Toshiba, Whirlpool czy Asus. Jednym z najczęściej wybieranych przez Klientów NEONET produktów są nowoczesne telewizory. Smart TV, Full HD, 4K UHD, OLED czy QLED. Oferta NEONET to nie tylko szeroki wybór i najnowocześniejsze technologie, ale także wysoko cenione przez Klientów fachowe i przystępne doradztwo.

Czy te firmy wypadają lepiej niż NEONET?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Tak sobie.
Tak sobie.