NEONET

(2.94)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1551 z 2341)

Sklep nie dla...
Sklep nie dla mnie.

Niezweryfikowany Klient_1wgt

30.10.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Przy odbiorze osobistym...
Przy odbiorze osobistym towaru zakupionego przez internet z opcją płatności ratalnej okazało się, że warunki kredytowania są o wiele bardziej niekorzystne, niż przedstawiono w formularzu kupna. Obsługa sklepu nie była w stanie wyjaśnić niezgodności, podobnie internetowe biuro obsługi klienta. Straciłam dużo czasu swojego i osób, które miały pomóc w transporcie. Ostatecznie zakupiłam towar w sklepie innej sieci.

Magdalena_2396

30.10.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Pracownicy dostrzegają klienta...
Pracownicy dostrzegają klienta tuż po wejściu, nawiązują z nim kontakt wzrokowy, pytają w czym mogą pomóc tak więc klient tuż po wejściu czuję się w centrum zainteresowania, po prostu czuję że jest ważny. Doceniam to że pracownicy sami pytają czego poszukuję oraz z własnej inicjatywy pytają czy mogą pomóc.

Katarzyna_4796

28.10.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Dobre ceny
Dobre ceny

Monika_1991

26.10.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
bardzo słaba obsługa,...
bardzo słaba obsługa, po 2 tygodniach otrzymaliśmy info, że zamówionych tawarów nie ma i mamy wybrać inne produkty- skandal

Joanna_2059

26.10.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Miła i profesjonalna...
Miła i profesjonalna obsługa. Zdecydowanie najlepszy sklep w branży !

zalogowany_użytkownik

26.10.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
brakuję możliwości zwrotu...
brakuję możliwości zwrotu sprzętów zakupionych, obsługa tylko na dobrym poziomie, widać, że prawdopodobnie pracownicy nie są dobrze wynagradzani, a szkoda bo mogło by to wpłynąć na ich większą efektywność

zalogowany_użytkownik

20.10.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Kompletne ignorowanie klienta....
Kompletne ignorowanie klienta. Brak kontaktu z klientem. Opryskliwe zbywające odpowiedzi na zadane pytania odnośnie sprzętu.

Kamila_662

20.10.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Bardzo sympatyczna i...
Bardzo sympatyczna i profesjonalna obsługa, pracownicy posiadają wiedzę na temat urządzeń, które są w sprzedaży

Beata_37

18.10.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Zakupiony telewizor przyszedł...
Zakupiony telewizor przyszedł z uszkodzoną matrycą wina oczywiscie po stronie kupującego , nie kupujcie nic (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_WY9w

17.10.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Uprzejmi sprzedawcy.
Uprzejmi sprzedawcy.

zarejestrowany-uzytkownik

17.10.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
było ok
było ok

zarejestrowany-uzytkownik

16.10.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Wysokie ceny. Obsługa...
Wysokie ceny. Obsługa nie odpowiada wprost na pytania i odnosi się wrażenie jak by obgadywali klientów.

Piotr_1169

16.10.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Przestrzegam przed zakupami...
Przestrzegam przed zakupami w sklepie internetowym.Kupilem telewizor TCL przez internet.Opakowanie nie naruszone po wyjeciu z pudelka tez nie zauwarzylem zadnych uszkodzen.Ale juz po wloczeniu okazalo sie ze nie dziala a malo tego ma uszkodzoną matryce.Zglosilem reklamacje w ciagu godziny od dostarczenia.Neonet odmowil jednak reklamacji podajac powod za uszkodzenie maechaniczne spowodowane moim uzytkowaniem.Apsurd nieuczciwa firma i tyle.Nigdy wiecej nic tam nie kupie (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_NtTr

12.10.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Jestem mile zaskoczony...
Jestem mile zaskoczony fachowością sklepu, moje wcześniejsze obawy co do firmy której nie znałem dobrze okazały się bezpodstawne, pozytywna ocena również należy się za szybki czas realizacji zamówienia. Polecam

Niezweryfikowany Klient_Q7BE

27.09.2019

Kontakt online

Nie zgadzam się (1)
Najgorszy sklep i...
Najgorszy sklep i wszystkim odradzam jakiekolwiek zakupy w neonet. Skorzystałam z promocji Neonet 55zł za każde 500zł wydane w sklepie. Naliczony rabat na stronie internetowej 110zł. Zakupy zrobione na początku lipca a bon dostałam na maila dopiero kiedy się o niego 2x upomniałam w dniu 16 sierpnia - bon wygasał 23 sierpnia. Na bonie data ważności 11 lipca 23 sierpnia. Żenada. Potem problemy ze stroną i nie mogę z winy Neonet złożyć zamówienia.Ważność bonu wygasa. Przedłużają ważność do 30 sierpnia (nadal z powodu błędów na stronie nie można skorzystać z bonu). Obecnie mam 19 wrzesień a ja nada nie wykorzystałam bonu. Pani z obsługi (korespondencja mailowa) twierdzi, że bon miał przedłużaną datę ważności kilka razy i tak dalej i tak dalej.Problem w tym, że nikt mnie o niczym nie informował a na infolinii uzyskiwałam zupełnie inne informacje niż na maila. Finał Pani arogancko w mailu wskazuje wiele dat przedłużania ważności bonu i informuje mnie, że jak chce z niego skorzystać to mogę do jutra i koniec z ich strony. Nie łapcie się na ich promocje bo nie warto

anna_5876

19.09.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Witam nie polecam...
Witam nie polecam sklepu. Sprzedają towar wadliwy. Po sprawdzeniu sprzętu w domu i zaowazeniu wady postanowiłem reklamowac go. Kazali go odesłać do swojej siedziby na ekspertyzę i po tygodniu trzymania go stwierdzili że odesłać go na serwis. Byłem zaskoczony ponieważ myślałem że wymienia mi na nowy a nie każą czekać następne 3 tyg. Jak się sprzedaje zepsuty towar to wymienia się na nowy a nie każe czekać 4 tygodnie !!! UNIKAC ICH albo niech dają na piśmie że towar jest 100% sprawny. Prosta zasada place i wymagam.

Niezweryfikowany Klient_OPRv

14.09.2019

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Witam jeśli chodzi...
Witam jeśli chodzi o zamówienie i dostawę towaru super.Problem się pojawił jak podłączyłem telewizor w domu i oto okazało się że nie działa.Nie ma mowy aby sklep dał mi nowy telewizor tylko muszę czekać na reklamacje /rękojmię .Pni poinformowała mnie że może to potrwać 2 a nawet 4 tygodnie .Super dodałem że proszę o wymianę na nowy i usłyszałem ze tak ,ale może on zostać też naprawiony.Szkoda że tak wielka sieć sklepów nie zaproponowała mi wymiany na nowy od ręki .Dodam oczekiwanie niestety jest zgodne z prawem .

Niezweryfikowany Klient_1KPR

30.08.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Zakupiłem słuchawkę Jabra...
Zakupiłem słuchawkę Jabra Stealth, którą użytkowałem kilka miesięcy, dopóki zwyczajnie się nie rozkleiła. Sklep odmówił uznania reklamacji twierdząc że to mechaniczne uszkodzenie nie podlegające gwarancji i zarzucił mi niewłaściwe użytkowanie. Absurd.

Niezweryfikowany Klient_2mA7

21.08.2019

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Zamówiłem pralkę z...
Zamówiłem pralkę z dostawą do domu, która nigdy nie dotarła. Dzwoniłem wielokrotnie na infolinię, ale nikt nie był w stanie udzielić mi informacji kiedy dostanę zamówienie. Po wielu próbach poddałem się i zażądałem zwrotu pieniędzy. I tu mamy problem: rzekomo zwrot pieniędzy może nastąpić dopiero gdy pralka wróci do nich na magazyn. De facto pralk nigdy nie została do mnie doręczona więc Neonet wciąż ją ma tylko nie wie gdzie a pieniądze sobie przywłaszczył i nie chce oddać . Nie dajcie się nabrać. Nie kupujcie nic u nich

Niezweryfikowany Klient_MgtX

16.08.2019

Infolinia

Nie zgadzam się (0)

NEONET

NEONET to jedna z największych w Polsce firm z branży AGD/RTV/IT/GSM obejmująca sieć blisko 300 sklepów stacjonarnych i sklep internetowy www.neonet.pl. Od początku działalności firma współpracuje z największymi producentami sprzętu w Polsce i na świecie. Wśród partnerów NEONET znajdują się między innymi marki takie jak: Samsung, Apple, Bosch, Electrolux, Amica, Beko, Bosch, Braun, Hewlett-Packard, Huawei, Kenwood, LG, Panasonic, Philips, Siemens, Sony, Tefal, Toshiba, Whirlpool czy Asus. Jednym z najczęściej wybieranych przez Klientów NEONET produktów są nowoczesne telewizory. Smart TV, Full HD, 4K UHD, OLED czy QLED. Oferta NEONET to nie tylko szeroki wybór i najnowocześniejsze technologie, ale także wysoko cenione przez Klientów fachowe i przystępne doradztwo.

Czy te firmy wypadają lepiej niż NEONET?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Tak sobie.
Tak sobie.