AS

(4.14)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP10 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (200 z 202)

Obsługa bradzo miła....
Obsługa bradzo miła. Panie zapytane o produkt dokładnie udzieliły mi porad dotyczących jego oraz zaproponowały mi kilka opcji tego produktu. Kasjerka poinformowała mnie o aktualnej promocji.

Wioleta_279

11.03.2016

Placówka

Kraśnik, Urzędowska 551

Nie zgadzam się (0)
Drogeria Natura mieszcząca...
Drogeria Natura mieszcząca się w galerii handlowej Wzorcownia. Dość spora ilość personelu, przeważnie w każdej alejce można kogoś złapać i zapytać się o daną rzecz. Trafiłam na miłą i uśmiechnięta Panią, która zaprowadziła i dokładnie pokazała gdzie leży dany produkt. Oferty mają bardzo fajne, regularnie są promocje i wywieszane nowe plakaty. Ceny są dość zróżnicowane, ale w promocji można naprawdę kupić coś dużo taniej. Mają bardzo duży asortyment, ułożony kategoriami z czytelnymi cenami. Panie tam pracujące są zorganizowane i zgrane. Obsługują w dość szybkim tempie z uśmiechem i dzień dobry, do widzenia. Proponują produkty w promocji jak i propagują gazetki promocyjne. Miejsce ogólnie jest bardzo czyste, wszystko łatwo znaleść. W razie wątpliwości personel chętny do pomocy. Jestem pewna, że będę tam wracała na dalsze zakupy. Polecam

Justyna_1830

10.03.2016

Placówka

Włocławek, Kilińskiego 3

Nie zgadzam się (0)
Produkty zawsze są...
Produkty zawsze są dostępne i na bieżąco wykładane. Pracownicy dbają o porządek, sklep zawsze czysty i przejrzysty. Czasem otwarta jest tylko jedna kasa, co powoduje długą kolejkę. Pracownicy zawsze informują przy kasie o aktualnej promocji, zawsze jest miła i uprzejma, proponuje zapakowanie produktów .

zarejestrowany-uzytkownik

28.02.2016

Placówka

Koło, Toruńska 12

Nie zgadzam się (0)
Obsługa sklepu ubrana...
Obsługa sklepu ubrana w służbowy strój, bardzo sympatyczna i pomocna. Trafnie zaproponowano mi inny produkt. Sklep czysty.

Maria_484

23.02.2016

Placówka

Toruń, Żółkiewskiego 15

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła obsługa!
Bardzo miła obsługa!

Elżbieta_749

17.02.2016

Placówka

Olkusz, Rabsztyńska 2

Nie zgadzam się (0)
Bardzo przyjazy sklep,Ekspedientki...
Bardzo przyjazy sklep,Ekspedientki miłe,chętne do pomocy

Katarzyna_4909

11.02.2016

Placówka

Opole, pl. Kopernika 16

Nie zgadzam się (0)
sklep jest zadbany...
sklep jest zadbany i estetyczny, na półkach pojedyncze braki towaru, obsługa na sali sprzedaży nie koniecznie miła, nikt nie pyta o pomoc w wyborze produktów , o wszystko trzeba pytać samemu, przy kasie obsługa miła, zaproponowano reklamówkę, zakupy zostały spakowane przez kasjerkę, proponowano produkt dnia, wydano resztę i paragon

zarejestrowany-uzytkownik

06.02.2016

Placówka

Głubczyce, Sobieskiego 7

Nie zgadzam się (0)
Perfumeria Douglas w...
Perfumeria Douglas w Centrum Handlowym przyciąga klientów dużym wyborem produktów i ich prezentacją. W placówce panuje klar pod każdym względem. Miła obsługa oraz doradztwo w wyborze produktu jest na wysokim poziomie.

zarejestrowany-uzytkownik

02.02.2016

Placówka

Zabrze, Ryszarda Szkubacza 1

Nie zgadzam się (0)
Drogeria Paese to...
Drogeria Paese to fajny sklepik z kosmetykami do makijażu i pielęgnacji cery. Miła obsługa konsultantek, które swoim perfekcyjnym makijażem doskonale reklamują produkty, które same sprzedają. Obsługa miła i fachowa a dodatkowo wszystkiego można wypróbować na miejscu. Możliwość zapisania się na płatny ale niedrogi (około 40,00 PLN) makijaż.

Małgorzata_2468

27.01.2016

Placówka

Starachowice, Kardynała Wyszyńskiego 14

Nie zgadzam się (0)
Cena produktów jest...
Cena produktów jest przystępna i ich ekspozycja jest przyjemna dla oczu, czystość na półkach i w samej drogerii jest na zadowalającym poziomie. Jedynym minusem była obsługa Pań, gdyż nie zwracały zbytniej uwag na klientów, dosyć długo trzeba było czekać przy kasie na ich podejście.

Maria_481

22.01.2016

Placówka

Tarnobrzeg, Sienkiewicza 23

Nie zgadzam się (0)
Obsługa miła, lecz...
Obsługa miła, lecz nie zawsze potrafi doradzić w dobraniu kosmetyków. Często podłoga brudna. Kasjerkę nie zawsze można zastać na kasie.

Natalia_1242

20.01.2016

Placówka

Milicz, Garncarska 21

Nie zgadzam się (0)
Jestem bardzo zadowolona...
Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi w tym sklepie. Pracownicy są mili i zawsze gotowi pomóc zagubionemu klientowi,ilekroć tam jestem,panie są zawsze uśmiechnięte,nie dopuszczają do powstawania kolejek co zachęca do kolejnych wizyt.

Karolina_1678

16.01.2016

Placówka

Gdańsk, Wały Jagiellońskie2/ 2/4

Nie zgadzam się (0)
Uprzejma, bardzo kontaktowa...
Uprzejma, bardzo kontaktowa obsługa starająca się dobrać odpowiedni kosmetyk według potrzeb i preferencji klienta. Pełen profesjonalizm poparty widocznym doświadczeniem w handlu.

Piotr_2398

13.01.2016

Placówka

Leszno, Al. Konstytucji 3 Maja 12

Nie zgadzam się (0)
Odwiedziłam Drogerię Natura...
Odwiedziłam Drogerię Natura w poszukiwaniu fluidu kryjącego, wędrowałam między półkami i żadna sprzedawczyni do mnie nie podeszła, poprosiłam jedną o pomoc; Pani z uśmiechem odłożyła rozkładany towar , dokładnie wypytała mnie czego oczekuję od produktu którego szukam, przedstawiła mi parę propozycji różniących się składem oraz z różnych przedziałów cenowych. Miłym zaskoczeniem było przyjrzenie się mojej cerze i zaproponowanie mi kosmetyku o innych parametrach niż szukałam ale bardziej dostosowanego do mojej skóry. Odprowadziła mnie do kasy a do zakupionego kosmetyku dodała różne próbki kremów.

zarejestrowany-uzytkownik

08.01.2016

Placówka

Białystok, al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 8b

Nie zgadzam się (0)
Uważam ,że w...
Uważam ,że w branży kosmetycznej powinny pracować osoby , które się znają na produktach i pytając klienta powinny rozpoznać na jakim kosmetyku mu zależy i czego szuka.

Dorota_1287

18.12.2015

Placówka

Wałbrzych, Wieniawskiego 19

Nie zgadzam się (0)
na stanowisku z...
na stanowisku z perfumami itd obsługa znakomita, pełen profesjonalizm

Natalia_1239

11.12.2015

Placówka

Kartuzy, Piłsudskiego 4

Nie zgadzam się (0)
Kompetentny personel, jednak...
Kompetentny personel, jednak czekałam ok. 10 minut, zanim ktoś się mną zainteresował. W efekcie pełne zaangażowanie pracownicy i udany zakup.

zarejestrowany-uzytkownik

26.11.2015

Placówka

Szczecin, Mieszka I 73

Nie zgadzam się (0)
Obsługa drogerii jest...
Obsługa drogerii jest na wysokim poziomie. Kiedy tylko weszłam zostałam przywitana, gdy podeszłam do interesującego mnie działu aby wybrać produkt za jakiś czas (odpowiedni) przyszła do mnie ekspedientka oferująca pomoc w znalezieniu odpowiadającego mi podkładu. Zadała mi kilka pytań aby dowiedzieć się czego oczekuję od podkładu, jakiego już używałam. Po krótkiej rozmowie poleciła mi 3 podkłady i razem wybrałyśmy pasujący do mojej cery. Ekspedientka poleciła mi również korektor pod oczy. Przy kasie przywitała mnie kolejna pracownica. Pochwaliła mój wybór, zaproponowała dwa produkty promocyjne oraz wręczyła gazetkę. Obsługa miła, w sklepie czysto. Dla mnie jednym minusem jest to, że każda pani próbuję mi sprzedać coś jeszcze. Kiedy przychodzę po konkretną rzecz i trochę się spieszę jest to czasem irytujące, ale taka pewnie jest polityk firmy.

Pamela_11

16.11.2015

Placówka

Kowale, Staropolska 32

Nie zgadzam się (0)
Podczas zakupów ...
Podczas zakupów byłam bardzo dobrze potraktowana. Poprosiłam o pomoc w doborze produktów do makijażu, pracownica bardzo chętnie pomogła mi dokonać właściwego wyboru, wykazała sie dużą wiedzą w tum zakresie.

Diana_69

15.11.2015

Placówka

Żychlin, Żeromskiego 7

Nie zgadzam się (0)
Opinia dotyczy zapachów...
Opinia dotyczy zapachów firmy Lancome. Perfumy ustawione w równym rzędzie na dwóch pólkach. Na 7 zapachów tylko 4 posiadały testery do wypróbowania dla klienta. Personel nie do końca zorientowany w poszczególnych nazwach zapachu intense albo absolu. Nowość Lancome oznaczone przy wejściu na wysokości oczu wchodzącego klienta.

SYLWIA_1367

04.11.2015

Placówka

Gdynia, Zwycięstwa 256

Nie zgadzam się (0)

AS

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż AS?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Oceniam perfumerię S.w...
Oceniam perfumerię S.w centrum handlowym "Arkadia". Miejsce jest przestronne, wybór bardzo duży, personelu/doradców również bardzo dużo, chętnie podchodzą i doradzają w zakupach. Ceny niestety dość drogie, ale często sa tam promocje i ciekawe gratisy.Długo otwarte.