DEICHMANN

(4.08)

Dodaj opinię

Firma otrzymała Godło Gwiazdy Jakości Obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (4250 z 5965)

Jakość obsługi na...
Jakość obsługi na wysokim poziomie. Pracownicy kompetentni i bardzo uprzejmi.

Katarzyna_4148

17.10.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Ostatnio robiąc zakupy,...
Ostatnio robiąc zakupy, musiałam poczekać 10 minut przy kasie, aż ktoś z obsługi w końcu zainteresuje się mną

Monika_3084

16.10.2019

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Obsługa porażka
Obsługa porażka

zalogowany_użytkownik

02.10.2019

Placówka

Wrocław, Krzywoustego 110

Nie zgadzam się (0)
Jestem klientem tego...
Jestem klientem tego sklepu od paru lat. Sezonowo kupuję buty dla całej rodziny. Najpierw był problem z doborem butów dla starszego syna. 3 latek z wysokim podbiciem. I trafiliśmy ot tak na dział dziecięcy z synem. Podeszła pani i zaproponowała pomoc w doborze butów. Cierpliwa, słuchająca i bardzo pomocna. Pokazała jak sprawdzić czy rozmiar jest odpowiedni, objaśniła kryteria doboru butów. Strzał w dziesiątkę. Teraz w kolejce do Pani Moniki ustawił się jeszcze młodszy. Gorąco polecamy ten sklep i całą obsługę.

Niezweryfikowany Klient_x6eh

11.09.2019

Placówka

Warszawa, Jeziorańskiego Perkuna

Nie zgadzam się (0)
W tym sklepie...
W tym sklepie nie można liczyć na pomoc sprzedawcy. Samemu trzeba radzić sobie z odszukaniem odpowiedniego rozmiaru, bo zapytany o to pracownik odpowiada "jeśli nie ma na półce, to widocznie nie ma". Kontakt ze sprzedawcą jest tylko w momencie wejścia do sklepu: skinienie głową oraz ewentualnie podczas płatności. W podobnych sklepach sprzedawcy podchodzą chociaż na chwilę do zauważonego klienta i mówią, że są do dyspozycji. Sklep Deichmann przeznaczony jest wyłącznie dla klientów, którzy konkretnie wiedzą czego potrzebują i nie lubią, żeby ktoś ich przekonywał lub wywierał presję. Pracownicy wprawdzie są uprzejmi, jednak ich odpowiedzi na zadane przez klienta pytania są lakoniczne.

Klient_5xbl

11.09.2019

Placówka

Tczew, Braci Grimm 4

Nie zgadzam się (0)
Zakupy podczas mojej...
Zakupy podczas mojej wizyty w tym salonie były miłe, udane. W salonie jeden doradca, ale w miły i uprzejmy sposób obsługuje klientów na sali i przy kasie. Sam proponuje pomoc i fachowo doradza. W salonie czysto.

Teresa_132

06.09.2019

Placówka

Płock, Wyszogrodzka 127

Nie zgadzam się (0)
Obsługa salonu wykazuje...
Obsługa salonu wykazuje się profesjonalnym podejściem do klienta oraz dużą wiedzą na temat obuwia. Doradcy są zorientowani na klienta, podczas obsługi są mili, uprzejmi oraz uśmiechnięci. Doradcy potrafią używać języka korzyści i dopasować produkt do potrzeb klienta.

Klient_xHw8

29.08.2019

Placówka

Tarnowskie Góry, Kościuszki 5

Nie zgadzam się (0)
W tym sklepie...
W tym sklepie zawsze mogę liczyć na miłą obsługę i pomoc ze strony obsługi. Pracownicy są zaangażowani w swoją pracę i zawsze mają uśmiech na ustach. Lubię przychodzić do tego sklepu

Elżbieta_60000

23.08.2019

Placówka

Gliwice, Lipowa 1

Nie zgadzam się (2)
Deichmanna będę omijała...
Deichmanna będę omijała szerokim łukiem. Obsługa (poza jedną pracownicą) nie wykazuje żadnego zainteresowania klientem, zajęte rozmowami i wszystkim byle nie klientem. W sprawach reklamacyjnych dramat.Kierownik sklepu opryskliwa i pompatyczna, poproszona o czytelny podpis na opinii jaką wystawiła podniosła na mnie głos, że po co mi to! Byłam świadkiem "rozpatrywania" reklamacji klientki, która stała przede mną i nie myślałam, że takie same banialuki usłyszę kiedy sama będę zmuszona coś reklamować. I niestety, buty mają 6m-cy, rozkleiły się, popękały a Pani stwierdziła, że je prałam! Taki sam podwód odrzucenia reklamacji słyszałam o tym sklepie kilka razy dlatego to były moje ostatnie zakupy w tym sklepie. Za obsługę, a właściwie za jej brak, za niegrzeczne wręcz aroganckie podejście kierowniczki sklepu ta placówka otrzymuje ode mnie zero punktów. (opinia zmoderowana przez administratora z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_824u

23.08.2019

Placówka

Kluczbork, Byczyńska 101

Nie zgadzam się (0)
Personel Bardzo pomocny,Panie...
Personel Bardzo pomocny,Panie uśmiechnięte:)

Katarzyna_4783

22.08.2019

Placówka

Gdańsk, al. Grunwaldzka 141

Nie zgadzam się (0)
Chciałam kupić adidasy,...
Chciałam kupić adidasy, zwykłe czarne, niestety nie mieli mojego rozmiaru. Pan z obsługi od razu wziął telefon i zadzwonił do innego sklepu, z zapytaniem o dostępność rozmiaru - i udało się. Błyskawicznie rozbił rezerwację i następnego dnia mogłam je odebrać gdzie indziej. To się nazywa fachowość i dbałość o klienta.

Małgoś_2

20.08.2019

Placówka

Warszawa, Wołoska 12

Nie zgadzam się (0)
Miła obsługa. Zawsze uśmiechnięta. Polecam
Miła obsługa. Zawsze uśmiechnięta. Polecam

Agnieszka_2803

20.08.2019

Placówka

Bydgoszcz, Fordońska 141

Nie zgadzam się (0)
Sklep zawsze ma...
Sklep zawsze ma jakieś promocję. Zaskoczyła mnie miła obsługa. Pani szczerze powiedziała, jak wygląda noga w bucie. Pomogła z dobraniem odpowiedniego modelu. Bardzo to doceniam. Oczywiście wyszłam z jakąś parą butów :)

Niezweryfikowany Klient_wzPf

20.08.2019

Placówka

Warszawa, al. Jerozolimskie 179

Nie zgadzam się (0)
Super, takiej...
Super, takiej obsługi nie ma żaden sklep. Pani w okularach przepięknie się uśmiecha. Bardzo dobrze doradzila mi w wyborze wkładek do moich butów. Będę do was wracać ze względu na tą Panią :-)

Niezweryfikowany Klient_ravr

18.07.2019

Placówka

Toruń, Broniewskiego 90

Nie zgadzam się (0)
Bardzo lubię robić...
Bardzo lubię robić zakupy w sklepie obuwniczym Deichmann w centrum handlowym Auchan w Piasecznie. Pracownicy tego sklepu zawsze są otwarci ,mili w stosunku do klienta. Jeżeli nie ma danego obuwia sprowadzają dany egzemplarz do sklepu lub do domu. Służą pomocą ,doradzają . Reklamacje przyjmowane są bez żadnego problemu . W sklepie jest zawsze dużo promocji. Ze względu na pozytywne nastawienie do klienta gorąco polecam ten sklep.

Justyna_1747

14.07.2019

Placówka

Piaseczno, Puławska 46

Nie zgadzam się (0)
Kupowałam letnie buty...
Kupowałam letnie buty dla syna. Podoba mi się wystrój sklepu w którym jest kącik dla dzieci z zabawkami i ekranem telewizyjnym. To zdecydowanie ułatwia zakupy z 6-latkiem. Poprosiłam pracownicę o pomoc w dobrze i znalezieniu rozmiaru. Pomogła mi z uśmiechem i profesjonalizmem. Bardzo miła i fachowa obsługa oraz duży wybór obuwia.

Dagmara_262

12.07.2019

Placówka

Skierniewice, Reymonta 8a

Nie zgadzam się (0)
Lubię sklepy deichmann....
Lubię sklepy deichmann. Co roku dostaję 20zł zniżki na zakupy z okazji urodzin. Buty są dobrej jakości w przystępnej cenie. Zawsze wita mnie pracownik chętny pomóc.

Eliza_133

09.07.2019

Placówka

Zgierz, Łódzka 77/79

Nie zgadzam się (0)
Panie które akurat...
Panie które akurat były na zmianie były przemiłe

zalogowany_użytkownik

06.07.2019

Placówka

Włocławek, Cmentarna 10

Nie zgadzam się (0)
Zakupy w tym...
Zakupy w tym salonie zaliczam do udanych i miłych.W salonie czysto. Dostęp do obuwia jest w każdej alejce, klienci nie maja problemu ze zlokalizowaniem asortymentu. Dla dzieci jest bardzo pomysłowo zorganizowany kącik z bajkami, gdzie bez problemu można dziecku przymierzyć obuwie, bądź zostawić na czas swoich zakupów w sklepie. Obsługa miła i zawsze można liczyć na fachową pomoc.

Teresa_132

05.07.2019

Placówka

Płock, Tysiąclecia 2a

Nie zgadzam się (0)
W sklepie panuje...
W sklepie panuje miła atmosfera. Obsługa jest na wysokim poziomie. Transakcje zakupu i zwrotu są robione sprawnie i szybko. Ekspedientki zorientowane na klienta.

ZweryfikowanyKlient

03.07.2019

Placówka

Gdynia, Płk. Dąbka 338

Nie zgadzam się (0)

DEICHMANN

Firma DEICHMANN powstała jako rodzinne przedsiębiorstwo w niemieckim mieście Essen w 1913 roku. DEICHMANN posiada obecnie 3 800 sklepów w 26 krajach na całym świecie. Jest to wiodąca marka na europejskim rynku obuwniczym, która dba o doskonałą relację ceny do jakości oraz o doskonałą jakość obsługi klienta. W swojej ofercie posiada duży wybór obuwia dla każdej grupy wiekowej. Produkty dostosowane są do aktualnych trendów i charakteryzuje je doskonała relacja ceny do jakości. W sklepach dostępne są takie marki jak: Elefanten, Gallus, Graceland, Adidas, Nike, Puma oraz Fila.

Czy te firmy wypadają lepiej niż DEICHMANN?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Duży sklep, duży...
Duży sklep, duży wybór obuwia, miła i pomocna obsługa, częste promocje, dodatkowym atutem jest karta lojalnościowa która udostępnia dodatkowe rabaty