Telepizza

(3.48)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (427 z 506)

Dobrze.
Dobrze.

karoadv

04.07.2013

Placówka

Warszawa, Rogalskiego 1f

Nie zgadzam się (0)
Podczas zamówienia telefonicznego...
Podczas zamówienia telefonicznego niezbt dokładnie słyszałam pracownika, ponieważ panował duży hałas, musiałam kilkakrotnie prosić o powtórzenie, ponieważ nie mogłam nic zrozumieć. Czekałam, aż pracownik zaproponuje mi jakąś pizzę, ale nie padła żadna propozycja i sama musiałam szybko coś wymślać. Sprzedawca zaproponował sos i coś do picia, poinformował o czasie oczekiwania (dość długim, bo aż 50 minut, a pizzeria jest położona bardzo blisko mojego adresu zamieszkania). Zamówiona pizza średniej jakości.

amunana

02.07.2013

Placówka

Nie zgadzam się (0)
opinia jak najbardziej...
opinia jak najbardziej pozytywna, miła i szybka obsługa, dobre podejście do klienta, czas oczekiwania na pizze 15 minut, wyszedłem z lokalu najedzony i zadowolony, według mnie jedna z najlepszych pizzerii w mieście. Polecam

Robert_682

28.06.2013

Placówka

Gliwice, Krupnicza 3

Nie zgadzam się (0)
Fatalnie. Na minus:...
Fatalnie. Na minus: personel, wiedza i doradztwo, sprawność obsługi, oferta i cena, wygląd miejsca obsługi.

Markus

28.06.2013

Placówka

Katowice, Stanisława 1

Nie zgadzam się (0)
Zacznę od tego,...
Zacznę od tego, że telepizza przyciąga niewątpliwie wspaniałymi promocjami np. w poniedziałki mała pizza za 5 zł. Jeśli chodzi o ceny bez promocji są dość wysokie, dlatego polecam jednak korzystać z promocji. Oferta jest bardzo bogata, oprócz pizzy w wielu smakach, można zjeść również inne dania czy tez wypić pyszną kawę. Czas oczekiwania jest znośny, obsługa bardzo miła, sympatyczna i kompetentna. Jedynym minusem jest tu wygląd sali, otóż jest ona bardzo niewielka... ale pizze są również dowożone do domu, także nie ma problemu, czy też można wziąć na wynos. A czas oczekiwania mogą wtedy umilić całkiem sympatyczne obrazy wiszące na ścianach:)

zalogowany_użytkownik

11.06.2013

Placówka

Warszawa, Malczewskiego 56

Nie zgadzam się (0)
Pizza być może...
Pizza być może i smaczna, ale zamawiana z dostawa do domu, zawsze trafia zimna i bardzo spóźniona, maksymalnie czekałam na dostawę 2 godziny, nikt w tym czasie nie zadzwonił by przeprosić i poinformować o opóźnieniu. O zniżce nie było mowy. Kontakt ze strony pizzerii zerowy.

Elżbieta_653

09.04.2013

Placówka

Kraków, Piwna 27

Nie zgadzam się (0)
Lokal okropny, obsługiwał...
Lokal okropny, obsługiwał mnie chłopak z czapeczką przekręconą na bok daszkiem, który chyba stał tam za karę a przynajmniej miał taką minę. Podczas składania przeze mnie zamówienia drapał się po głowie. Nie znał aktualnych promocji a na nowego nie wyglądał i zagubionego, bardziej na zmęczonego... wszystkim. Nie pytał się mnie o dodatki, sosy jakie itp nic. Jeżeli chodzi o czystość tego lokalu to też pozostawia wiele do życzenia, mając na sobie czarny sweter posprzątałam po poprzednich klientach rękawem mąkę która pozostała i nie wiem co jeszcze, na czarnym było głównie widać było piękną białą mąkę. A i dodam że w toalecie nie pachniało za ładnie i nie była to wina poprzedniego klienta lecz raczej starej szmaty lub po prostu stęchlizny. Ogółem lokal do dużej poprawy.

Marzena_536

20.03.2013

Placówka

Warszawa, Radiowa 18

Nie zgadzam się (1)
Zamówiliśmy z żoną...
Zamówiliśmy z żoną pizzę w kształcie serca na Walentynki. W rozmowie telefonicznej otrzymałem zapewnienie,że pizza dojedzie w ciągu godziny. Niestety czekaliśmy o wiele dłużej. Zatelefonowałem ponownie i dowiedziałem się,że trzeba czekać kolejną godzinę z powodu awarii pieca. Ok, rozumiem, ale mógł ktoś zadzwonić i uprzedzić. Kiedy w końcu dostaliśmy pizze kolejne rozczarowanie. Pizza była zimna. ciasto bardzo, bardzo cienkie, a miejscami wyglądała tak, jakby była niedopieczona. Niestety musieliśmy ją wyrzucić i zamówić drugą u konkurencji. Nie polecam zamawiania pizzy na telefon w tym punkcie. Szkoda czasu i pieniędzy. Do poprawy.

Paweł_1542

10.03.2013

Placówka

Białystok, Komisji Edukacji Narodowej 9 lok 2

Nie zgadzam się (0)
Zamawiałam pizze przez...
Zamawiałam pizze przez internet. Zamówienie złożyłam ok. godz. 12 z dostawą na 15.30. Dostawa została zrealizowana dokładnie o czasie. Uwzględnione zostały moje sugestie o nie dodawaniu jednego składnika a dodaniu innego. Zdecydowanie polecam

Jolanta_465

09.03.2013

Placówka

Wrocław, Grabiszyńska 126

Nie zgadzam się (0)
Pracownica obsługująca mnie...
Pracownica obsługująca mnie zaproponowała bardzo korzystne rozwiązanie cenowe. Przedstawiła i dobrała odpowiednią dla mnie ofertę. Po Jej zachowaniu było widać, iż zna towar jaki sprzedaje i umie dobrać korzystne dla klienta rozwiązanie. Wspomniała również, o ofertach specjalnych przygotowanych na ten szczególny dzień. Kolejnym atutem tej placówki były atrakcyjne ceny oraz krótki czas oczekiwania.

Katarzyna_1049

28.02.2013

Placówka

Radom, Żółkiewskiego 4

Nie zgadzam się (0)
Po wejściu do...
Po wejściu do lokalu mocno wyczuwalny mało zachęcający do pozostania zapach . Po 10 minutach przebywania w pustym lokalu ktoś z personelu zdecydował się wreszcie podejść do kasy i przyjąć zamówienie . Czas realizacji zamówienia był krótki . Pizza smakowała nie najgorzej . Lecz ten " zapach " unoszący się w powietrzu skutecznie przeszkadzał w konsumpcji . Wydaje mi się, że nie powtórzę wizyty w tym lokalu.

Grzegorz_1020

21.01.2013

Placówka

Skierniewice, Senatorska 1

Nie zgadzam się (0)
Po wejściu do...
Po wejściu do lokalu, który był pusty, czekałam około 10 minut aby obsługa podeszła do kasy i abym mogła złożyć zamówienie. Czas realizacji zamówienia był krótki. Lecz po jego otrzymaniu zauważyłam, że pizza, którą zamówiłam miała inne składniki niż chciałam. Wydaje mi się, że raczej nie powtórzę wizyty w tym lokalu.

zarejestrowany-uzytkownik

21.01.2013

Placówka

Wrocław, Grabiszyńska 126

Nie zgadzam się (0)
Pomimo dzisiejszej aury,...
Pomimo dzisiejszej aury, która nie sprzyja dostawcom, ani kierowcom, Pan był bardzo miły. Ponieważ szukałam długo drobnych, żeby mu dać porządny napiwek, mój tata zaproponował żeby Pan wszedł, chyba często tego nie słyszał bo bardzo się zmieszał i pomimo że widział iż mamy remont, stwierdził że nie będzie brudził podłogi :)

Agata_868

20.01.2013

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Ostatnio zamawiałam pizze...
Ostatnio zamawiałam pizze w Telepizzy przez telefon. Dodzwoniłam się za pierwszym razem, bez większych problemów zamówiłam to co mnie interesuje. Ucieszyła mnie opcja płacenia kartą , o której dowiedziałam się na stronie www. Lecz trzeba pamiętać żeby zgłosić taką formę płatności przy składaniu zamówienia, bo w innym razie "dostarczyciel" nie weźmie terminala. Szkoda, że przy opcji 2 za 1 dostaje się defakto tylko jeden sos do pizzy, a wydaje mi się że powinnam dostać drugi. Pozdrawiam

Paulina_1142

26.12.2012

Placówka

Warszawa, Górczewska 137

Nie zgadzam się (0)
Mały lokal typowy...
Mały lokal typowy do zamówień na telefon a nie do zjedzenia pizzy w lokalu. Stoliki małe i brudne. W całym lokalu panował klimat "barów z lat 80". Personel głośny i raczej zmęczony pracą. Ekspedientka odebrała pieniądze i tymi samymi rekami nakładała produkty na pizze. W oddali słychać było rozmowy, śmiech - a w pomieszczeniu z produktami pojawił się kurier z po dostawę. W ogóle warunki sanitarne odstraszają. Jeśli chodzi o produkt bardzo dobry. Ogólnie raczej zamawiać na telefon wtedy nie wie się kto przygotowuje pizze, mając już tą wiedzę. nie zamówię już tam niczego

zarejestrowany-uzytkownik

07.12.2012

Placówka

Mysłowice, towarowa 1

Nie zgadzam się (0)
Co do zamówień...
Co do zamówień internetowych to już mnie nic nie zdziwi. Ale po mojej ostatniej wizycie w lokalu Telepizzy byłam bardzo ale to bardzo poirytowana. Zamawiając konkretna pizze, na którą trzeba było dość długo czekać i otrzymać całkowicie inną pizze, kompletnie z innymi składnikami to już przesada. Teraz za każdym razem jak będę zamawiać pizze otrzymując ją mam zaglądać do środka czy znowu czegoś nie pomylili? Beznadzieja.

Karolina_1565

19.11.2012

Placówka

Dąbrowa Górnicza, Kościuszki 18

Nie zgadzam się (0)
Moja obserwacja dotyczy...
Moja obserwacja dotyczy pizzerii Tele Pizza. Lokal ten mieści się w północnej części miasta. Postanowiłam zamówić pizze telefonicznie z dostawą do domu. Zamówienie na wybraną wcześniej pizze złożyłem z dwugodzinnym wyprzedzeniem i zastrzegłem, żeby była dostarczona na konkretną godzinę. Dostawca zjawił się u mnie dokładnie o wyznaczonym czasie. Pizza była gorąca, dobrze zapakowana i zabezpieczona. Dostawca był bardzo uprzejmy. Kwota do zapłaty była zgodna ustaleniami telefonicznymi. Do pizzy dołączone były w gratisie dwa sosy (czosnkowy i pomidorowy). Sama pizza była bardzo dobra w smaku, dużo składników, ciasto cienkie, ale dobrze wypieczone. Pizzeria oferuje 2 wielkości pizzy: duży 32 cm i mega 42 cm. Gorąco polecam to pizzerię!

zarejestrowany-uzytkownik

17.11.2012

Placówka

Płońsk, Młodzieżowa 28d

Nie zgadzam się (0)
Bardzo miła obsługa....
Bardzo miła obsługa. Pizza wyśmienita. Czas oczekiwania w sam raz na dłuższą rozmowę. Ciasto wypieczone, idealne. Dodatki do pizzy pyszne. Same plusy. Lokal czysty i przyjemny. Sprzedawca nie myli się co do zamówień, sam poleca dzienne promocje. Pilnuje czystości na wolnych stołach. Uśmiechnięty i rzeczowy

zarejestrowany-uzytkownik

15.11.2012

Placówka

Gdynia, Świętojańsk

Nie zgadzam się (0)
Telepizza znajduej się...
Telepizza znajduej się w budynku Carrefura, wygląd jest estetyczny, można trafić tam z ogromną łatwością, gdyż wychodząc z zakupów czuć zapach pizzy. Na pizzę czeka się 15-20 minut. Pizza jest smaczna, obsługa sympatyczna. Zaproponowano nam dodatkowe sosy, podwójny ser i napój zgdonie z preferencjami. Minusem,jak dla mnie było jednak to, iż siedząc i rozkozując się jedzeniem, ludzie przez szybki zaglądali do talerza.

Karolina_1599

11.11.2012

Placówka

Białystok, Wysockiego 67

Nie zgadzam się (0)
Zamawiając catering do...
Zamawiając catering do jednej z firm zadzwoniłam do Telepizzy. W słuchawce zabrzmiał miły głos. Złożyłam zamówienie, pracownik poinformował mnie o obowiązujących promocjach. Podałam pracownikowi dane do faktury oraz miejsce do jakiego należy dowieźć pizze. Mężczyzna powiedział, że będę musiała poczekać godzinę. Miło się pożęgnał.

Karolina_1229

08.11.2012

Placówka

Wrocław, Kołłątaja

Nie zgadzam się (0)

Telepizza

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Telepizza?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Bardzo źle.
Bardzo źle.