Biedronka

(3.55)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (15499 z 21156)

Świetna obsługa, przyjazna,...
Świetna obsługa, przyjazna, chętnie doradza I pomogą. Z szacunkiem traktują osoby starsze i ciężarne. Sklep czysty aczkolwiek za duża rotacja klientów co powoduje braki towarowe i trudno czasami wybrać coś dla siebie.

Klient_KwFb4

12.08.2022

Placówka

Katowice, Uniwersytecka 12

Nie zgadzam się (0)
W sklepie sieci...
W sklepie sieci "biedronka" odwiedzonego przeze mnie dnia 11 sierpnia 2022 roku została utrzymana czystość sklepu. Podłoga była czysta, lady chłodnicze również. Na półkach nie brakowało towaru oraz panował porządek z cenami. Każda cena znajdowała się przy odpowiednim artykule. Jedynie dział z produktami gospodarczymi wypad gorzej ponieważ artykuły były wymieszane i niepoukładane co skutkowało problemami w znalezieniu ceny do danego produktu. Pracownicy byli ubrani w odzież roboczą. Ich stosunek do mnie jako klienta ale i do innych kupujących był przyjazny i profesjonalny. Kompetencje pracowników z tradycyjnej lady oceniam jako wysokie. Pani podająca produkty mięsne na wagę potrafiła odpowiedzieć na pytanie dotyczące jakości produktów, daty otwarcia produktów oraz bez problemu potrafiła polecić dobry według niej produkt. Kasjer również zachował się profesjonalnie. Przywitał mnie po podejściu do kasy, zapytał o karty lojalnościowe, zaproponował inne produkty znajdujące się przy kasie a na koniec podziękował za zakupy i pożegnał. Otrzymałem również paragon.

Klient_4GNTi

11.08.2022

Placówka

Ząbki, Targowa 4

Nie zgadzam się (0)
Sklep jest duży...
Sklep jest duży oraz przejrzysty, obsługa sklepu miła oraz uprzejma.

Klient_yWW5u

11.08.2022

Placówka

Kluczbork, Wołczyńska 4

Nie zgadzam się (0)
Sklep z bardzo...
Sklep z bardzo dużym asortymentem lecz większość towaru leży przez większość czasu na planetach zastawionych przy regałach z produktami. Dział warzyw i owoców nie jest stale kontrolowany - pleśń na cytrynach i pomidorach. Jakoś obsługi na wysokim poziomie, szybka obsługa oraz miła aparycja. Za każdym razem kasjer przypomina o karcie biedronki i aktualnych promocjach z nią związanych.

Klient_9Mcbk

10.08.2022

Placówka

Bytom, Zabrzańska 72

Nie zgadzam się (0)
Miła I pomocna...
Miła I pomocna obsługa, na sklepie bardzo czysto, super jakość owoców i warzyw

Mprzetocki

10.08.2022

Placówka

Libertów, Góra Libertowska 6

Nie zgadzam się (0)
brudny sklep, brak...
brudny sklep, brak porządku na półkach, miła obsługa,

Kuba123276

09.08.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Mój najbliższy sklep...
Mój najbliższy sklep - częste przypadki pozostawienia na półkach z towarem starych informacji na temat promocji (zakończonych już). Pracownicy nie panują nad tym. Mięso - szczególnie elementy z kurczaka - będąc jeszcze w terminie ważności przydatności - są zwyczajnie śmierdzące. Miałem przypadek, że wróciłem następnego dnia do sklepu z tym towarem, a od kierownika usłyszałem, że nie przyjmie zwrotu ani reklamacji, bo "nie wie gdzie ja to mięso trzymałem od zakupu. A w ogóle to przecież chyba i tak umyję to mięso przed usmażeniem." Po mojej stanowczej postawie, że mięso było prawidłowo przechowywane i niedawno kupione w końcu zwrócono mi pieniądze. Maszyna do krojenia pieczywa jest nieczynna (awaria) od ponad 2 miesięcy. Pracownicy wzruszają ramionami na pytania o jej dostępność.

Klient_wakosy

09.08.2022

Placówka

Warszawa, Powstańców Śląskich 9

Nie zgadzam się (0)
Bałagan na sklepie.Podloga...
Bałagan na sklepie.Podloga przy wejściu zawsze brudna.Personel do wymiany.Nie polecam.

Klient_HcUR2

08.08.2022

Placówka

Radom, Czarnoleska 10

Nie zgadzam się (0)
Sklep czysty. Towar...
Sklep czysty. Towar na swoich miejscach. Pracownicy schludnie ubrani, pomocni i kontaktowi. Ogólnie Biedronka na 10 :)

MarioG.

06.08.2022

Placówka

Kraków, Łużycka 43f

Nie zgadzam się (0)
Wygląd sali sprzedaży...
Wygląd sali sprzedaży podłoga brudna, alejki zastawione paletami, brak towarów promocyjnych, niezgodność cen towarów, kolejki do kasy. Obsługę oceniam jako średnią, brak informacji o promocjach np. przy zakupach za 50zl, książka z przepisami dla dzieci za darmo ( kasjer nie informuje o tym).

Klient_UXDtn

02.08.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
W sklepie przyzwoity...
W sklepie przyzwoity standard obsługi. Pracownicy z łatwością kierowali do właściwych alejek i wskazywali dokładne miejsce położenia produktu. Następnie proponowali dalszą pomoc. Kasa samoobsługowa działała sprawnie jednak w razie problemu trzeba było odczekać swoje, aż pojawi się pracownik. Następny etap pomocy sprawny.

Klient_fHUsC

02.08.2022

Placówka

Rybnik, Sybiraków 15

Nie zgadzam się (0)
Sklep ten jest...
Sklep ten jest dość mały i ciasny jak na przeciętny supermarket. Asortyment jest uboższy w porównaniu z sąsiednimi Biedronkami. Pracownicy są neutralni w swoim zachowaniu. Ani nie uśmiechnięci, ani nie zdenerwowani. Przy kasach samoobsługowych dość często trzeba czekać, aż ktoś z pracowników zatwierdzi. Porządek na terenie sklepu jest zachowany. Usterki są zabezpieczone i klienci są o nich powiadomieni poprzez wywieszone kartki.

Mateu91

02.08.2022

Placówka

Warszawa, Józefa Elsnera 34

Nie zgadzam się (0)
Sklep zatowarowany, duży...
Sklep zatowarowany, duży wybór artykułów kuchnie świata ja szukałam azjatyckiej i znalazłam. Sporo kartonów rozrzuconych w okolicy warzyw i owoców co utrudnia zakupy i przykrywa część artykułów i nie widać ich dla klienta. Kolejka do jednej kasy, pozostaje kasa samoobslugowa

ANNZIE

01.08.2022

Placówka

Sosnowiec, Braci Mieroszewskich 51

Nie zgadzam się (0)
Bardzo mały parking...
Bardzo mały parking przy sklepie, co moim zdaniem jest sporym minusem, ponieważ już nie raz musiałam zrezygnowac z zakupów, bo nie było gdzie zaparkować. W samym sklepie miła obsługa, pracownicy uśmiechnięci, chętni do pomocy. Kolejki do kas szybko rozładowne. Na minus niestety ulokowanie produktów, sklep ciasny, palety z towarem ograniczają swobodne zrobienie zakupów.

Magdalena91

31.07.2022

Placówka

Bielsko-Biała, Kamienicka 2a

Nie zgadzam się (0)
Sklep nie za...
Sklep nie za dobrze zaopatrzony, wiele produktów brakuje na półkach. Oprócz tego na sklepie jest dość nieczysto. Jednakże pracownicy są bardzo uprzejmi.

Klient_e5sEg

27.07.2022

Placówka

Dobra, Szczecińska 19a

Nie zgadzam się (0)
Fajny sklep dla...
Fajny sklep dla każdego , wiele promocji , świeże warzywa i mięso oraz owoce , obsługa pomocna , fajne akcje lojalnościowe, dobrej jakości wypiek pieczywa

Crazy

27.07.2022

Placówka

Bartoszyce, Warszawska 29

Nie zgadzam się (0)
Sklep na ul....
Sklep na ul. Katowickiej. Jak zawsze duży wybór produktów. Dobrze zatowarowany i czysty. A kasjerki zawsze mile, uśmiechnięte i chętne do pomocy. Miło robi się zakupy w tym punkcie.

Klient_qLhy

21.07.2022

Placówka

Cieszyn, Katowicka 51

Nie zgadzam się (0)
Miła i pomocna...
Miła i pomocna obsługa. Sklep na bieżąco myty przez co podłogi są czyste.

Klient_gsJf

19.07.2022

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Biedronka w Jastarni,...
Biedronka w Jastarni, pomorskie. Obsługa w tym miejscu jest szybka i profesjonalna, w razie problemu służy pomocną dłonią. W sezonie letnim jest duży problem z dostępnością niektórych produktów i są duże kolejki do kas. Często w sklepie brakuje wózków na zakupy.

Placówka

Władysławowo, Towarowa 27

Nie zgadzam się (0)
Zawsze miła obsługa,...
Zawsze miła obsługa, dobrze zatowarowany, brak kolejek, przystępne ceny. Duża dostępność produktów promocyjnych.

Crazy

18.07.2022

Placówka

Gdańsk, gojawiczyńskiej 1

Nie zgadzam się (0)

Biedronka

Biedronka należy do Jeronimo Martins Polska S.A. i jest największą siecią sklepów detalicznych w Polsce. Na terenie kraju znajduje się ponad 3000 sklepów w 1100 miejscowościach. Działa na polskim rynku od ponad 20 lat. Sklepy oferują wyselekcjonowane produkty, wysokiej jakości w codziennie niskich cenach.

Dane firmy

Kostrzyn

Kostrzyn, Żniwna 5

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż Biedronka?

Ktoś przed chwilą dodał opinię na temat tej firmy

Świetna obsługa, przyjazna,...
Świetna obsługa, przyjazna, chętnie doradza I pomogą. Z szacunkiem traktują osoby starsze i ciężarne. Sklep czysty aczkolwiek za duża rotacja klientów co powoduje braki towarowe i trudno czasami wybrać coś dla siebie.
Zgadzasz się?