LUX MED

(4.00)

Dodaj opinię

Firma otrzymała Godło Gwiazdy Jakości Obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1324 z 2121)

Moja obserwacja dotyczy...
Moja obserwacja dotyczy wizyty u lekarza. Na parkingu przed budynkiem był porządek. Wejście do lokalu było czyste. W środku także panował porządek. W rejestracji obsługiwały dwie panie. Prede mną czekała jeszcze jedna osoba jednak coś się zakorkowało i kolejka zaczęła sięgać drzwi wyjściowych. Kiedy nadeszła moja kolej podeszłam do jednej z pań, jednak ona ani mnie nie przywitała, ani nawet nie spojrzała (szczupła, młoda dziewczyna z długimi włosami i chyba przedziałkiem na środku, ona wiecznie jest nadąsana i niezbyt miłą). Z naburmuszoną miną coś pisała w komputerze, a jeśli nie mogła mnie obsłużyć to wystarczyło grzecznie poprosić. Po ok 3 min po prostu odeszłam od nie i skierowałam się do drugiej z pań, która była bardzo sympatyczna. Szybko sprawdziła moją rezerwację i skierowała mnie do odpowiedniego gabinetu. Musiałam chwileczkę poczekać, jednak po chwili poproszono mnie do gabinetu. Pani doktor była bardzo miłą i wesoła. Opowiedziałam z czym przychodzę, pokazałam zmiany na skórze i przypisane wcześniej leki przez lekarza rodzinnego. Potwierdziła ich słuszność, ustaliła dawkowanie i ewentualne dodatkowe leki. Gabinet był bardzo czysty i jasny.

CiociaKlocia

15.05.2012

Placówka

Lublin, Zwycięska Galeria Zone 6

Nie zgadzam się (0)
Moja obserwacja dotyczy...
Moja obserwacja dotyczy rezerwacji wizyty u lekarza alergologa. Byłą ona wykonana poprzez stronę internetową Luxmedu. Strona jest bardzo prosta w obsłudze. Wykonując polecenia bardzo łatwo można odszukać lekarza lub konkretny rodzaj wizyty. Podczas rejestracji strona chodziła bez zastrzeżeń. W ciągu 30 min otrzymałam na maila potwierdzenie wizyty oraz wskazówki co do stawienia się przed wizytą.

CiociaKlocia

15.05.2012

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Moja obserwacja dotyczy...
Moja obserwacja dotyczy rezerwacji wizyty u lekarza poprzez stronę internetowa. Zacznę od tego, że strona jest bardzo czytelna i łatwa w obsłudze. Wykonując poszczególne polecenia można określić w której placówce chcemy alby wizyta się odbyła jak i w jakich kategoriach czasowych czy dniach. Wizytę można zamówić według konkretnego lekarza lub według badania, wtedy program sam generuje nam wszystkich specjalistów w danej dziedzinie. Na stronie są podane grafiki, wolne, zajęte i nieobecne terminy oraz ceny poszczególnych badań. Jeden minus za to, że strona bardzo wolna chodziłai czasem wywalało z systemu.

CiociaKlocia

15.05.2012

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Moja obserwacja dotyczy...
Moja obserwacja dotyczy infolinii Luxmedu. Zadzwoniłam tam w celu uzyskania informacji na temat wystawienia zaświadczenia do MOPR. Połączenie zostało nawiązane praktycznie od razu. Pani konsultantka była bardzo miła, miała miły głos. Wypytała o wszystkie szczegóły i udzieliła rzeczowej odpowiedzi, doradzając jak najlepiej postąpić. Konsultantka odbierając telefon przedstawiła się oraz przywitała się i pożegnała miłymi słowami.

CiociaKlocia

15.05.2012

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Byłam w Lux...
Byłam w Lux Medzie na wizycie u lekarza. Zarezerwowałam wizytę przez Internet. Bardzo mi się spodobała możliwość rezerwacji wizyty przez internet - jest to niezwykle wygodne.Po przyjściu do Przychodni przeraziła mnie wielkość kolejki do rejestracji. Jednak okazało się, że rejestrację obsługują cztery panie, więc w kolejce stałam tylko kilka minut. Obsługa była profesjonalna, niespecjalnie miła, po prostu profesjonalna. Pani obejrzała moją internetową rezerwację, którą miałam ze sobą, uiściłam opłatę za wizytę i poczekałam 10 minut w kolejce do lekarza, bo ktoś był w gabinecie. Lekarz był miły i profesjonalny. Polecam tę przychodnię - jej główne plusy to możliwość rezerwacji przez internet, komfortowe warunki w poczekalni (klimatyzacja, automat z wodą, dużo ławek i foteli), profesjonalna obsługa.

Agnieszka_1136

15.05.2012

Placówka

Lublin, Zwycięska Galeria Zone 6

Nie zgadzam się (0)
Wizyta odbyła się...
Wizyta odbyła się u ginekologa - Artur W. zdecydowanie pozytywna opinia.Lekarz konkretny,kompetentny a do tego z kulturą podchodzi do pacjenta.Zdecydowanie czułam się pewnie i bezpiecznie, lekarz miał doskonałe podejscie, skrupulatnie odpowiadał na moje pytania, nie zbywał mnie. wydał doskonałe porady na przyszłość. Zdecydowanie wybiorę się na kolejną wizytę do tego samego lekarza. Jeśli chodzi o sam personel to również nie mam nic do zarzucenia. Miła obsługa.Duży pozytyw.

Katarzyna_2576

12.05.2012

Placówka

Wrocław, Szewska 3a

Nie zgadzam się (0)
Miałam w ostatnim...
Miałam w ostatnim czasie kilka wizyt w tej placówce LUX-MED i z ogromnym żalem muszę powiedzieć, że nie jestem zadowolona z obsługi. Lekarze nagminnie się spóźniają, co powoduje rzecz jasna przesunięcia w godzinach wizyt. Podczas każdej z moich ostatnich 4 wizyt tam, czekałam około godziny na przyjęcie mnie przez lekarza, mimo że byłam umówiona z wyprzedzeniem na konkretną godzinę. Dotyczy to internisty, ginekologa oraz gastrologa... więc zakładam, że to taki standard tam... Najbardziej zbulwersowana tym faktem byłam, kiedy miałam umówioną wizytę na godzinę 9:00 (rano), na którą przewidywałam góra 15min. i miałam potem iść do pracy... spóźniłam się wtedy ponad 1h... :( Bo pan doktor zamiast na 8:00 przyszedł przed 9 do pracy... Po prywatnej placówce można się chyba więcej spodziewać?

zarejestrowany-uzytkownik

08.05.2012

Placówka

Warszawa, Postępu 21 C

Nie zgadzam się (0)
Moja córka dostała...
Moja córka dostała skierowanie od lekarza rodzinnego na zastrzyki. Umówiłyśmy się w Luxmedzie na konkretną godzinę na zabieg. Po przyjściu na miejsce wjechałyśmy windą na pierwsze piętro. Przed wejściem do Luxmedu stały kanapy, do okoła nich panował porządek, drzwi wejściowe były czyste. Po wejściu udałyśmy się do rejestracji, w której siedziały trzy panie, ubrane w służbowe mundurki, wszystkie się uśmiechały i były miłe dla klientów. Od razu zostałyśmy obsłużone, dostałyśmy numerek i czekałyśmy aż nasz numerek pojawi się na wyświetlaczu. Czekałyśmy może z 30 sekund i była nasza kolej. Po wejściu do gabinetu, usiadłyśmy na fotelu zabiegowym. Pani pielęgniarka była ubrana w czysty mundurek. Była bardzo miła i komunikatywna. Wytłumaczyła jak będzie wyglądał zabieg i jak mam trzymać dziecko (6 miesięcy). Wszystko poszło sprawnie. Dziecko na pocieszenie dostało zabaweczke, która jest teraz w domu hitem nr 1 :) Po zabiegu poproszono nas o odczekanie 15 min w celu sprawdzenia, czy nie wystąpi żadna reakcja alergiczna. Pielęgniarka cały czas kontrolowała sytuację, wychodziła z gabinetu w celu sprawdzenia, czy wszystko jest ok. W trakcie oczekiwania skorzystałam ze stojącego obok bukłaka z wodą do picia. W celu ubrania dziecka udałam się do przewijaka, na którym leżał jednorazowy papier ochronny. Pod przewijakiem stał do połowy zapełniony kosz na zużyte papier z przewijaka. W całym lokalu oraz gabinecie było bardzo czysto. Zostały zachowane wszystkie normy sanitarne.

CiociaKlocia

25.04.2012

Placówka

Lublin, Zwycięska Galeria Zone 6

Nie zgadzam się (0)
W ostatni poniedziałek...
W ostatni poniedziałek odwiedziłam jeden z trójmiejskich oddziałów przychodni lekarskiej Lux Med. Placówka znajduje się przy Al. Jana Pawła II, jest to ładny budynek, zadbany i bardzo dobrze oznaczony. Przed budynkiem znajduje się mały parking ale w pobliżu są inne miejsca gdzie można pozostawić samochód. W przychodni było czysto. W rejestracji pracowały trzy Panie dzięki czemu szybko i sprawnie obsługiwały kolejnych pacjentów i nie tworzyła się kolejka. Panie w rejestracji bardzo miłe i profesjonalne. Po okazaniu dowodu zostałam skierowana do odpowiedniego gabinetu gdzie miałam czekać na swoją kolej. Budynek podzielony jest na trzy obszary - zaraz za wejściem znajdują się gabinety internistów, na przeciwko rejestracji co uważam jest złym rozwiązaniem dlatego, ze ludzie stojący w kolejce do rejestracji muszą stać obok kichających, kaszlących pacjentów (mnie, jako kobiecie w ciąży bardzo to przeszkadza bo idąc na wizytę kontrolną do ginekologa nie chcę zarazić się grypą czy złapać zapalenia płuc), w czasie gdy w drugiej części budynku znajdują się gabinety okulisty, neurologa, ginekologa czy alergologa. Moim zdaniem zamienienie tych gabinetów byłoby dobrym rozwiązaniem. Moja wizyta przebiegła zgodnie z planem i nie mam żadnych uwag co do profesjonalizmu lekarza oraz wyglądy i wyposażenia gabinetu - naprawdę wysoki poziom obsługi i sprzętu. Wyszłam z zaleceniem umówienia się na kolejną wizytę oraz dodatkowe badania. Niestety okazało się, że nie ma możliwości umówienia się do "mojej" lekarki gdyż ma terminy zajęte na półtora miesiąca do przodu jednak Pani w rejestracji okazała się bardzo pomocna proponując mi innych lekarzy oraz mówiąc o każdym z nich kilka słów abym łatwiej mogła podjąć decyzję.

Dana_7

20.04.2012

Placówka

Gdańsk, Al. Jana Pawla II 7

Nie zgadzam się (0)
Moja córa zachorowała....
Moja córa zachorowała. Niestety w jej placówce znów nie było jej lekarza, postanowiłam iść do Luxmedu. Lekarz miał wolne miejsce za ok 2 godziny, w sam raz. W recepcji poszło szybko. Od razu weszłyśmy do gabinetu. Pan doktor bardzo dokładnie zbadała dziecko, powiedziała co i jak. Dodatkowo porozmawiałyśmy o szczepieniach. Dostałyśmy recepte na leki i postanowiłyśmy zmienić lekarza rodzinnego. Nie było z tym problemu. Jedne telefon i wszystko załatwione.

CiociaKlocia

18.04.2012

Placówka

Lublin, Zwycięska Galeria Zone 6

Nie zgadzam się (0)
Moja obserwacja dotyczy...
Moja obserwacja dotyczy przychodni Luxmed w Lublinie. Placówka, której dotyczy obserwacja zlokalizowana jest w kamienicy przy ul. Królewskiej 11. Przychodnia znajduje się w odnowione kamienicy, elewacje zewnętrzne kamienicy wyglądają estetycznie, budynek jest koloru zielonego. Przychodnia z zewnątrz jest dobrze oznakowana, łatwo do niej trafić, mimo iż wejście znajduje się w bramie, a rejestracja na pierwszym piętrze. To zarówno wejście do budynku jak i droga do rejestracji jest dobrze oznakowana i łatwo tam trafić. Podłoga w całej przychodni była czysta i utrzymana w należytym porządku. W sali rejestracji znajduje się automat do poboru numerka (elektroniczny system kolejkowy), jest on ustawiony centralnie na wejściu na salę rejestracji, także nie sposób go przeoczyć. Gdy przyszedłem, to akurat automat nie działał (z powodu braku papieru w drukarce) i jedna z pracownic już się tym zajmowała. Mimo, iż nie działał system elektronicznej kolejki to pracownice z stanowisk same wywoławczy kolejnych pacjentów i dzięki te,u obsługa szła całkiem sprawnie i nie tworzyły się nie potrzebne kolejki do poszczególnych stanowisk, była tylko jedna kolejka ()ludzie ustawiali się sami w kolejności przyjścia). Musze przyznać, ze pracownice rejestracji radziły sobie bardzo sprawnie. Przychodnia ta ma szeroką gamę poradni specjalistycznych, do tego część z nich działa w ramach umów z NFZ.

T.K.

29.03.2012

Placówka

Lublin, Zwycięska Galeria Zone 6

Nie zgadzam się (0)
Postanowiłam zrobić sobie...
Postanowiłam zrobić sobie badanie krwi. Udałam się do laboratorium, zapłaciłam za usługę i udałam się pod wskazane drzwi. W kolejce były tylko 2 osoby przede mną, zaraz wywołano mój numerek. Pobranie krwi było praktycznie bezbolesne, po zabiegu została tylko mała kropeczka. Wyniki były dużo wcześniej niż je zapowiedziano, odebrałam je bez problemu przez internet. Dodatkowo zaciągnęłam informacji na temat szukanego lekarza. Personel był czysto i schludnie ubrany, widać, że uniformy były nowe.

CiociaKlocia

28.03.2012

Placówka

Lublin, Zwycięska Galeria Zone 6

Nie zgadzam się (0)
W rejestracji panie...
W rejestracji panie są bardzo pomocne i uprzejme, potrafią wszystko wytłumaczyć, jeżeli czegoś się nie rozumie, to chętnie służą pomocą. Podczas mojej wizyty udałam się do pracowni RTG gdzie również zostałam szybko i przyjemnie obsłużona. Następnie musiałam udac się do lekarza medycyny pracy, gdzie nastąpił jedyny minus, mianowicie musiałam czekać na wizytę około godziny. Pani dr była bardzo sympatyczna i szybko mnie zbadała. Wracając do recepcji ponownie wszytsko wypadło ok. Polecam tą sieć, mimo kosztów wizyty moga na prawdę wyglądać przyjemnie!

zalogowany_użytkownik

22.03.2012

Placówka

Lublin, Zwycięska Galeria Zone 6

Nie zgadzam się (0)
W związku z...
W związku z moją mała przypadłością skórną postanowiłam zadzwonić do recepcji Lux Med na ulicy Serbskiej, w celu umówienia się na wizytę lekarską - dermatolog. Recepcjonistka przywitała mnie przez telefon przedstawiając instytucję oraz podajac imię i nazwisko. Poprosiłam panią o ustalenie ze mną dogodnego terminu wizyty. Pracownik poprosił o nazwisko i numer karty pacjenta. Po chwili dowiedziałam się, iż najbliższy, wolny termin jest w piątek 13.01.2012r. o godzinie 14.00, podała również nazwisko lekarza. Zgodziłam się i poprosiłam o zererwację terminu na moje nazwisko. Pracownik pożegnał się i odłożył słuchawkę.

zarejestrowany-uzytkownik

09.02.2012

Placówka

Poznań, Serbska 11

Nie zgadzam się (0)
Opisałam dziś rano...
Opisałam dziś rano infolinie firmy Lux Med, ale postanowiłam zrobić to po raz kolejny gdyż korzystałam z ich "usług" dziś kilku krotnie. Jestem absolutnie zażenowana poziomem obsługi na Infolinii. Nie wiem czy wina leży w braku odpowiednich szkoleń czy w niechęci pracownic, ale telefonowałam dziś do Lux Medu i ani jedna rozmowa nie był przeprowadzona profesjonalnie. Pierwsze rozmowy były automatyczne i nie uprzejme, ale szczytem była trzecia rozmowa. Skierowano mnie do innej niż zwykle placówki przy ulicy Półwiejskiej 42 w Poznaniu. Kiedy wpisałam ten adres w google by dokładnie sprawdzić adres, pojawiła się w tym miejscu jedynie propozycja Galerii Handlowej Stary Browar. Tam też się udałam (przypominam, że z chorą małoletnią córką). Po przejściu kilku pięter i wielu pomieszczeń Starego Browaru, a także po rozmowach z pracownikami ochrony okazało się, że w tym budynku nie mieści się przychodnia o nazwie Lux Med. Kiedy więc opuściłam budynek (ponownie ubierając córkę i wyprowadzając ją na mróz) postanowiłam zadzwonić na infolinię. Jednak zostałam poinformowana jedynie, że podany mi wcześniej adres jest poprawny. Poprosiłam więc panią o sprawdzenie tego chociażby w internecie - ja nie miałam w danej chwili do niego dostępu. Zostałam jednak zlekceważona. Poprosiłam więc o udanie się do szefa, supervizora albo innej kompetentnej osoby, która powie mi gdzie lub w której części budynku mam szukać. Wtedy telemarketerka kazała mi chwile poczekać, po czym po chwili powiedziała mi, że nie wie.... Brak jakiejkolwiek inwencji i uprzejmości z jej strony. Pomogli mi za to obcy ludzie. Co się okazało wejście do przychodni jest z boku galerii handlowej od ulicy Krakowskiej ( a nie Półwiejskiej) na trzecim piętrze. Po całkiem udanej wizycie zostałam skierowana na RTG z córką, które można wykonać w drugiej placówce LuX med w Poznaniu więc po wyjściu zadzwoniłam ponownie na infolinię gdyż jest to jedyna droga rejestracji, by umówić córkę na badanie i dowiedzieć się w jakich godzinach można wykonać badanie. Jednak to co usłyszałam w słuchawce przeszło moje wszelkie oczekiwania. "nie mogę pani pomóc nie wiem jakie są godziny otwarcia bo system mi padł". Obiecałam sobie że już nigdy nie skorzystam z usług Lux Medu a przynajmniej bezsensownej warszawskiej infolinii - każde województwo powinno mieć swoje bazy i dzięki temu telemarketerzy zajmowali by się jedynie swoim rejonem - KOMPETENTNIE!

zarejestrowany-uzytkownik

03.02.2012

Placówka

Nie zgadzam się (1)
Po pierwsze dla...
Po pierwsze dla wszystkich skierowanych w to miejsce siedziba mieści się w Starym Browarze - Z BOKU !!! pomiędzy ulicą Krakowską a Półwiejska - duże szklane drzwi - windą na 3 piętro. Piszę tą informację dlatego, że umówiłam się dziś rano z chorą małoletnią córką na wizytę i nikt nie potrafił mnie poinformować gdzie owa placówka się znajduje (po za wyrecytowaniem adresu, pod którym mieści się cała ogromna galeria handlowa Stary Browar). Pomijając problemy logistyczne i niekompetencje pań na infolinii Przychodnia jest fantastyczna. Urządzona w bardzo jasnym i nowoczesnym stylu. Sporo miejsc siedzących duże drzwi dla osób niepełnosprawnych, wiele udogodnień. Wszystkie Rejestratorki medyczne bardzo kompetentne i schludnie ubrane w uniformy firmy. Pani pediatra, która przyjęła moją córkę - Dr Małgorzata Winiecka - jest osobą bardzo profesjonalną i dokładną. Skrupulatnie osłuchała moją córkę, ale także zajrzała jej do nosa, gardła i uszu. Po za tym jest lekarką z doświadczeniem w szpitalu pediatrycznym,co potwierdziło jej fantastyczne podejście do małej córeczki. Dla potwierdzenia swojej diagnozy zleciła dodatkowe badanie i zaprosiła na kolejną wizytę. Jedna wizyta u lekarza kosztuje 100zł, ale wiem, że Lux Med ma korzystne oferty pakietów medycznych. Polecam korzystanie z placówki omijając jednak infolinię warszawską - oto numer bezpośredni do placówki - 618596520

zarejestrowany-uzytkownik

03.02.2012

Placówka

Poznań, Półwiejska 32

Nie zgadzam się (1)
Dzwoniłam dziś rano...
Dzwoniłam dziś rano na infolinie Lux Med-u gdyż chciałam się umówić na wizytę z córką - do pediatry, i niestety już mój pierwszy telefon skończył się rzuceniem słuchawki przez panią telemarketerkę...Odebrała mój telefon, powiedziała dzień dobry, po czym usłyszałam "halo" i dosłownie sekundę później się rozłączyła....Jeśli faktycznie mnie nie słyszała to mogła odczekać jeszcze chwilę- widziała, że wyświetla się telefon komórkowy więc mogła się domyślić, że na przykład tracę zasięg. Drugi telefon odebrała już inna pani, która podczas rozmowy poinformowała, że gorzej mnie słyszy więc prosi o to bym się przemieściła. A następnie przeprowadziła ze mną rozmowę. Niestety choć była miła zgubiła ją rutyna. Z góry założyła że jestem stałym klientem LUX Med-u i prosiła o numer karty, nie informowała o tym, że inny pediatra przyjmuje pod innym adresem niż poprzedni, ale po za tym rozmowa przebiegła dość przyjemnie a na koniec wszystko co powinnam wiedzieć zostało dokładnie powtórzone. Niestety panie na infolinii Lux Med-u powinny przejść dodatkowe szkolenie, lub posłuchać jak obsługuje się klientów na innych infoliniach.

zarejestrowany-uzytkownik

02.02.2012

Placówka

Nie zgadzam się (3)
Wchodząc do lokalu...
Wchodząc do lokalu od razu uderza we mnie zaduch, niestety nie posiadają chyba klimatyzacji, jedynie wiatraczki stojące na podłodze. Zatrważająca ilość osób, brak pierwszeństwa dla kobiet w ciąży. Po pewnym czasie od tej wizyty otrzymałam telefon, że podczas tej wizyty placilam kartą płatniczą i pani recepcjonistka zapomniała ją obciążyć i czy mogę jej oddać te pieniądze. Zgodzłam się to sprawdzić i jeśli to prawda, powiedziałam, że oddam. Po sprawdzeniu okazało się, ze faktycznie karta nie obciążona, ale zajrzałam jeszcze w rachunk (były to badani do pracy i dlatego go miałam). Okazało się, że płatność była gotówką. Kiedy poinformowałam tą panią, że nic jej nie oddam, bo zapłaciłam to zostałam zwyzywana od oszustek, naciągaczek itd. Dopiero moja ingerencja u kierownika wyjaśniła sytuację, okazało się, że pani miała kasie manko i szukała jelenia. Bardzo niemiła sytuacja.

CiociaKlocia

02.01.2012

Placówka

Lublin, Zwycięska Galeria Zone 6

Nie zgadzam się (0)
Wejście do przychodni...
Wejście do przychodni - schody przed kamienicą ale też i na klatce schodowej już wewnątrz - jak i też podłogi na korytarzach na parterze i na pierwszym piętrze były czyste. Na pierwszym piętrze tuż przed rejestracją w dwóch miejscach był zawinięty dywan o który łatwo było się potknąć (na klatce schodowej tuż przed wejściem do rejestracji). Zaraz po wejściu na klatce schodowej był wyraźni i od razu dobrze widoczny kierunkowskaz wskazujący drogę do rejestracji. W ogóle oznakowanie w przychodni jest dobre, dzięki temu łatwo znaleźć poszczególne gabinety. Zaraz oo wejściu do rejestracji na froncie stał automat do pobrania numerka do systemu elektronicznej kolejki. W rejestracji było kilkanaście osób oczekujących, ale było otwarte 5 stanowisk i wszystko szło sprawnie i szybko. Przy stanowisku rejestratorka po zakończeniu procesu rejestracji przekazała informacje o nr gabinetu do którego miałem się udać oraz wytłumaczyła jak tam dość i na którym jest on pietrze. Szybko i sprawnie i w przyjemnej atmosferze, i to nawet w ramach NFZ.

T.K.

29.12.2011

Placówka

Lublin, Zwycięska Galeria Zone 6

Nie zgadzam się (3)
Dostałem telefon do...
Dostałem telefon do pracownika przychodni Luxmed z zapytaniem o aktualność mojej kolejnej wizyty u specjalisty u nich w przychodni. Konsultantka telefoniczna zapytała czy wizyta jest nadal aktualna, po moim potwierdzeniu przypominała mi datę, godzinę miejsce oraz nazwisko lekarza do którego jestem zapisany oraz przypomniała o dokumentach jakie należy przynieść przed wizytą do rejestracji. Konsultantka była bardzo miła, po całej rozmowie zapytała czy może jeszcze w czymś pomóc, po czym podziękowała za rozmowę. Uważam, że takie działanie jest bardzo dobre, gdyż wiele osób zapomina o wizytach, lub umawiają się do lekarza w kilku przychodniach a potem idą do jednej nie odwołując innych wizyt - przez to blokowane są sztucznie terminy wizyt u specjalistów i kolejki są większe. Dlatego działania tej przychodzi są bardzo racjonale zarówno z punktu widzenia przychodni jak i pacjenta. Dodatkowo świadczy to dobrze o firmie, że dba os swoich klientów (pacjentów). Polecam.

T.K.

20.12.2011

Placówka

Nie zgadzam się (0)

LUX MED

Grupa Lux Med to lider na rynku prywatnych usług medycznych. Sieć funkcjonuje od ponad 25 lat i uznawana jest za lidera prywatnej opieki medycznej w Polsce. Firma posiada 200 placówek własnych oraz 2600 współpracujących, opiekuje się ponad 2 000 000 pacjentów. W ofercie Lux Med znajduje się diagnostyka, kompleksowe leczenie, również szpitalne, podstawowa opieka medyczna, pomoc specjalistyczna, rehabilitacja oraz stała opiekę dla osób starszych. Lux Med Dodatkowo zajmuje się edukacją dotyczącą profilaktyki, zapobiegania powszechnie występującym chorobom i schorzeniom oraz promowania zdrowego stylu życia. Wielokrotnie nagradzany wyróżnieniem Gwiazdy Jakości Obsługi.

Czy te firmy wypadają lepiej niż LUX MED?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?

Byłam ostatnio na...
Byłam ostatnio na badaniu w tej placówce. Czas oczekiwania znacznie dłuższy od spodziewanego. Co prawda personel bardzo miły i uczynny, a samo badanie przebiegło bezproblemowo, ale płytka z wynikiem okazała się być pusta.