WÓLCZANKA

(4.39)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (349 z 704)

Mąz bardzo lubi...
Mąz bardzo lubi ten sklep. Atmosfera w tym sklepie zawsze elegancka i gustowna. Wybór duzy, gatunkowo rzeczy bardzo fajne. Obsługa na najwyższym poziomie, Jestem stalym klientem i obsługa super mnie obsługuje. Panie bardzo miłe, zawsze zagadaja co słychac. Pomogą, doradzą oraz odłożą jesli poproszę. Obsługa bardzo sprawna. Estetyka sklepu na 5

zarejestrowany-uzytkownik

05.09.2012

Placówka

Szczecin, al. Wyzwolenia 18

Nie zgadzam się (0)
pojechałam do tego...
pojechałam do tego sklepu bo szłam z mezem na impreze słuzbowa.kupiłam sobie sukienke w kolorze jasnego różu i chciałam zeby mój maz dobrze wypadł i szukalam koszuli w takim własnie kolorze. duzy był wybór, dobrze ze byla pani ktora służyła pomoca.pomogla dobrac kolor.przy kasie zostalam bardzo milo obsluzona.

zarejestrowany-uzytkownik

04.09.2012

Placówka

Szczecin, al. Wyzwolenia 18

Nie zgadzam się (0)
Przy okazji ogolnych...
Przy okazji ogolnych zakupow w galaxy zaszlam do wólczanki aby rozejrzec sie za męską koszulą. Ekspedientka przywitala mnie miłym dzień dobry i zaproponowala swoją pomoc, ze stoickim spokojem wytrzymala moja osobe w sklepie i marudzenie poniewaz bylam niezdecydowana. Po wielkich trudach znalazlam odpowiedni kolor i rozmiar w atrakcyjnej cenie

eldi

04.09.2012

Placówka

Szczecin, al. Wyzwolenia 18

Nie zgadzam się (0)
Super sklep. Ubrania...
Super sklep. Ubrania zawsze szykowne, gustowne, bardzo eleganckie, mój mąz uwielbia ten styl. Obsługa na najwyżsyzm poziomie. Zawsze chetna pomóc, podpowiedzieć, dobrać odpowiedni rozmiar, dobrać w całość, a przy tym bardzo uprzejma. Ekspozycja towaru super. Obsługa sprawna, usmiechnięta, aż chce sie robic tam zakupy. Lokalizacja sklepu super, polecam.

zarejestrowany-uzytkownik

02.09.2012

Placówka

Szczecin, al. Wyzwolenia 18

Nie zgadzam się (0)
Jezeli chodzi o...
Jezeli chodzi o koszule to naprawde duzy wybor, bylismy ostatnio z mezem w wielu sklepach i jakos dziwnym trafem znow tutaj zrobilismy zakupy, materialy sa naprawde bardzo dobrej jakosci, chociaz gorzej dla zon, bo czasami ciezko je prasowac, ceny sa wysokie, ale konuiec koncow warte kupna, pani ktora tam pracuje ma mala wiedze z zakresu tkanin i mody, ale sie stara i to najwazniejsze :)

zalogowany_użytkownik

31.08.2012

Placówka

Szczecin, al. Wyzwolenia 18

Nie zgadzam się (0)
Szukałam męskiej koszuli...
Szukałam męskiej koszuli na prezent. Z ciekawośćci zaszłam do wólczanki, poszłam tam z wielką obawą o ceny,ale mile się zaskoczyłam nie było tak źle. Pani bardzo miła,elegancka,uśmiechnięta od razu pomogła wybrać mi odpowiedni rozmiar,krój i kolor, w sklepie jak w zadnym innym panowal przeogromny porządek, szybciutka obsługa, i wyszłam zadowolona z prezentem. Polecanm

eldi

29.08.2012

Placówka

Szczecin, al. Wyzwolenia 18

Nie zgadzam się (0)
Wólczanka Megastore jest...
Wólczanka Megastore jest bardzo ciekawym formatem sklepu należącego do sieci Wólczanka. Sklep jest bardzo przestronny, oferuje bardzo szeroki i głęboki asortyment odzieży męskiej począwszy od koszul, poprzez garnitury a na skarpetkach skończywszy. Podczas mojego pobytu w sklepie samodzielnie zwróciłem się do pracownika - poszukiwałem konkretnego rozmiaru koszuli jednak jego odnalezienie sprawiło mi trudność. Pracownik ku mojemu zdziwieniu również miał problem z odnalezieniem koszul i ich miejsca ułożenia w sklepie. Pracownicy cechowali się wysokim poziomem kultury osobistej, byli uprzejmi jednak czas wyszukiwania produktów na zapleczu oceniam na zbyt długi (momentami dochodzi do 5-6 minut). Sklep bardzo dobrze zaopatrzony. Zakupy zakończyły się pomyślnie (pomimo tego, że jedna z koszul okazała się uszkodzona).

zarejestrowany-uzytkownik

28.08.2012

Placówka

Warszawa, al. Jana Pawła II 82

Nie zgadzam się (0)
Bardzo atrakcyjna promocja...
Bardzo atrakcyjna promocja krawatów- 3 sztuki można zakupić za 99.90 zł.Krawaty są dobrej jakości,więc warto odżałować te kilkadziesiąt groszy i zaopatrzyć się na kolejny sezon,tym bardziej,że wiele wzorów jest tu klasycznych i ponadczasowych.Trzeba przyznać,że salon jest bardzo mądrze i ciekawie zaaranżowany-koszulom towarzyszą gustownie dobrane krawaty.Obsługa kompetentna,dobrze zorientowana w aktualnych trendach.

Harpaganica

28.08.2012

Placówka

Gdańsk, al. Grunwaldzka 141

Nie zgadzam się (0)
Od razu musze...
Od razu musze pochwalic obsługe sklepu. Panie przesympatyczne. Usmiechnięte, uprzejme, chetne udzielic ;pomocy. Zawsze służa dobra rada, pomocne. Po prostu super. Panie ubrane w firmowe stroje, od razu widac który to pracownik. Wybór koszul bardzo duzy. Rozmiarów, kolorów równiez. W sklepie porządek. ubrania ładnie wyeksponowane, estetyka sklepu na 6

zarejestrowany-uzytkownik

27.08.2012

Placówka

Szczecin, al. Wyzwolenia 18

Nie zgadzam się (0)
Na zakupach zawsze...
Na zakupach zawsze wchodzę do sklepów z męskimi koszulami w celu znalezienia koszuli z kołnierzykiem 54 dla mojego męża. Tak też zrobiłam i tym razem. Zazwyczaj ekspedienci, patrząc na mnie z politowaniem mówią, że nie mają. Tym razem było inaczej: pani powiedziała, że ma tylko 52 ale sprawdzi czy inne salony nie mają. Pa chwili poszukiwań powiedziała, że znalazła koszulę, która mnie interesowała. Na moją prośbę pani zgłosiła zapotrzebowanie oraz dla mojej wygody załatwiła dostarczenie tej koszuli do sklepu, tam gdzie mieszkam. Na koniec pani pożegnała mnie i zaprosiła ponownie.

zarejestrowany-uzytkownik

24.08.2012

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Super sklep. Mozna...
Super sklep. Mozna znaleść kolekcje dla młodych panów. Sezonowe kolekcje i szeroka oferta obuwia wraz z licznymi akcesoriami to wszystko dlatego ubrania i buty proponowane są w stylu sportowym, weekendowym, miejskim i wieczorowym.Obsługa super. Zawsze zauważą klienta, pomoga doradzą, podpowiedzą. A przy tym bardzo uprzejma i życzliwa dla klienta. Tym razem również bardzo sprawnie mnie obsłuzono. W sklepie super porządek.

zarejestrowany-uzytkownik

23.08.2012

Placówka

Szczecin, al. Wyzwolenia 18

Nie zgadzam się (0)
Przechodziłam koło wólczanki,...
Przechodziłam koło wólczanki, zawsze maja duży wybór, koszule są bardzo dobre gatunkowo, weszłam do sklepu i zaczełam się rozglądać, po chwili podeszła do mnie pani i zaproponowała pomoc , powiedziałam że poszukuję koszuli, pani zapytała jaki rozmiar, kolor, po uzyskaniu informacji pokazała mi kilka, była bardzo uprzejma, znała aktualna ofertę oraz była bardzo zaangażowana w obsługę, mimo że nie mogłam sie zdecydować, wybór bardzo duży, więc wzięłam 2 koszule, pani zapakowała mi zakupy, podziękowała, sprawnie to potrawało, w sklepie porządek, wszystko ładnie poukładane

zarejestrowany-uzytkownik

19.08.2012

Placówka

Szczecin, al. Wyzwolenia 18

Nie zgadzam się (0)
Weszłam do sklepu...
Weszłam do sklepu obejrzec koszule dla męża, klientów nie było za duzo, stały 2 panie przy kasie, przywitały mnie, jedna po chwli podeszła i zapytała - w czym pani pomóc, powiedziałam że szukam koszuli dla męża, pani zapytała jaki kolor, fason, rozmiar, pokazała mi kilka fajnych, wybór bardzo duzy, ceny w miarę przystepne, pani była bardzo uprzejma, pomogła mi i doradziła, super, szybko mnie obsłuzono, esetyka sklepu na 6, aż chce robić się tam zakupy

zarejestrowany-uzytkownik

16.08.2012

Placówka

Szczecin, al. Wyzwolenia 18

Nie zgadzam się (0)
bardzo fajny i...
bardzo fajny i duzy sklep.wszystkie rzeczy ładnie poukładane.nawet jak ktos oglada i cos przewróci to od razu ktos podchodzi i uklada.ogladałam sweter dla męża.bardzo dobry gatunek.cena troche wygórowana. asortyment bardzo duzy,kazdy mezczyzna powienien chodzic do tego sklepu. zostałam czysto i sprawnie obsłuzona.

zarejestrowany-uzytkownik

16.08.2012

Placówka

Szczecin, al. Wyzwolenia 18

Nie zgadzam się (0)
Zachęcony sporymi promocjami...
Zachęcony sporymi promocjami cenowymi wszedłem do sklepu. Pierwsze wrażenie było bardzo dobre. Jasne wnętrze silnie kontrastuje z wyeksponowanymi produktami. Na ścianach umieszczono półki z produktami i etykietami o promocji. Na prawo od wejścia stała wystawka z produktami w promocji. Podszedłem do pracownicy. Zostałem przywitany i następnie zapytałem o promocje. Pani zapytała o wymiary i udała się na zaplecze. Wróciła z czterema koszulami. Niestety, chciałem z długim rękawem kolorową, a były tylko białe. Kolorowe były z krótkim. Nie skorzystałem.

zarejestrowany-uzytkownik

15.08.2012

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Kiedy potrzebuję dobrej...
Kiedy potrzebuję dobrej koszuli zawsze wybieram się do sklepu Wólczanka. Bardzo odpowiada mi oferowana przez nich jakość towaru oraz szeroki wybór towaru. Pomimo nieco wyższych cen jestem zawsze zadowolony, a obsługa salonu Wólczanka dba o to, abym chętnie tu wracał i bardzo chętnie służy mi swoją pomocą.

Marlon

03.08.2012

Placówka

Szczecin, al. Wyzwolenia 18

Nie zgadzam się (0)
Robienie zakupów w...
Robienie zakupów w tym sklepie zaliczam do udanych. Profesjonalna a co najważniejsze sprawna obsługa. Sprzedawca bardzo szybko dobrał mi odpowiadającą moim gustom koszulę oraz dodatki, przy tym Pani była miła i używała zwrotów grzecznościowych. Przy kasie transakcja została wykonana błyskawicznie. W sklepie panowała czystość. Ceny są bardzo korzystne ze względu na to, że cena odpowiada jakości towaru.

Toms

02.08.2012

Placówka

Łódź, Zachodnia/Ogrodowa

Nie zgadzam się (0)
Zacznę swoją recenzję...
Zacznę swoją recenzję od tego, że sklep oferuje bardzo bogatą ofertę dla swoich klientów, dodatkowo dużo przecen. Przeogromny wybór koszul ! Towar elegancko wyeksponowany, nie ma mowy o porozrzucanym, pogniecionym produkcie. Obsługa sklepu bardzo sympatyczna. Czysto i przyjemnie. Mogę tylko polecić salon !

zarejestrowany-uzytkownik

02.08.2012

Placówka

Poznań, Półwiejska 32

Nie zgadzam się (0)
Obsługa bardzo miła,...
Obsługa bardzo miła, elokwentna, rzetelna i szybka obsługa podczas przymierzania garnituru. szybko doniesiono mój rozmiar, podano go elegancko a prze z całą wizytę mogłem liczyć na pomoc ekspedientki. gdybym zdecydował się na zakup rzędy prawie 500zł sprzedawczyni zaproponowała mi 5% rabatu. Myślę, że można by wynegocjować większe upusty. Sklep bardzo elegancji, czysty i przyjazny dla klientów. Ogólna ocena sklepu - celująca.

SECRETSERVICE

30.07.2012

Placówka

Rybnik, Chrobrego 1

Nie zgadzam się (0)
chciałam kupić coś...
chciałam kupić coś fajnego dla meza na imieniny, weszłam więc do sklepu, w sklepie wszędzie przeceny wisiały, więc zaczęłam się rozglądać, podeszła do mnie pani przywitała mnie i zapytała czy w czyms pomóc, skorzystałam z pomocy, bo sama nie wiedziałam co wybrać, pani pomogła mi wybrać i doradziła mi, była bardzo uprzejma ,pokazywała wiele fajnych rzeczy, wybór bardzo duzy, ceny bardzo przystepne, bardzo sprawnie zostałam obsłuzona, w sklepie panował porządek, rzeczy ładnie poukładane, obsługa super

zarejestrowany-uzytkownik

18.07.2012

Placówka

Płock, Wyszogrodzka 144

Nie zgadzam się (0)

WÓLCZANKA

Wólczanka jest liderem i ekspertem na polskim rynku wśród producentów koszul. Historia marki sięga 1948 roku, od początku swoje istnienia firma dba o najwyższą jakość i perfekcję wykonania swoich produktów. Wólczanka posiada w swojej ofercie koszule damskie, męskie, dzianiny i dodatki. Dostępne są koszule do pracy, na weekendy oraz na okazje specjalne. Marka projektując swój asortyment na swój wyjątkowy sposób interpretuje światowe trendy. Koszule marki kierowane są do osób, które chcą być zawsze na czasie oraz odważnie wyznaczać ścieżkę po której kroczy.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż WÓLCZANKA?

Zgadzasz się z ostatnią opinią na temat firmy?