NEONET

(2.94)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1551 z 2341)

Nie kontaktowałem się...
Nie kontaktowałem się z żadną z powyższych marek w ostatnim roku.

zarejestrowany-uzytkownik

06.08.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Dałam tylko tyle...
Dałam tylko tyle gwiazdek ,bo uważam,że są lepsze firmy na rynku.

Klient_vrSd

06.08.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam tego...
Nie polecam tego sklepu! Przestrzegam przed zakupami! Może na ceneo mają dobre opinie, bo sklep je autoryzuje, ale to kompletne dno! Obsługa posprzedażowa nie istnieje, byleby tylko wcisnąć kiepski towar i po sprawie. Jeszcze do tego bezczelne wprowadza w błąd i biznes się kręci! Nic nie kupujcie w tym sklepie, bo zostaniecie z wadliwym towarem sami! (opinia zmoderowana z uwagi na treść)

Klient_KBydg

05.08.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
w sklepie zostałem...
w sklepie zostałem szybko i sprawnie opsłuzony

zarejestrowany-uzytkownik

05.08.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Ok
Ok

Klient_LkuO

05.08.2022

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
W pełni profesjonalna...
W pełni profesjonalna obsługa. Na pewno polecam ten sklep z uwagi na profesjonalną obsługę i ceny możliwe do zaakceptowania.

Henryk_41

05.07.2022

Placówka

Lubawa, Kopernika 7

Nie zgadzam się (0)
Super sprzedawcy bardzo...
Super sprzedawcy bardzo pomocni i pełni wiedzy

Klient_Af3I

22.04.2022

Placówka

Dobre Miasto, Warszawska 13

Nie zgadzam się (0)
Dramat to jest...
Dramat to jest jedyne określenie na te firmę, zamówiłam pralkę z „montażem”. Przywieźli ją Panowie (firma Zadbano), którzy nie mieli nawet śrubokrętu i nie pościągali wszystkich ochron transportowych, przy pierwszym praniu myślałam, że rozwali mi łazienkę. Następnie przyjechała inna już firma która wszystko dokładnie ściągnęła, przy drugim praniu zalało mi łazienkę, pralka nie była nawet wypoziomowana, do tego uszkodzona. Nie z mojej winy jestem drugi tydzień bez pralki, kilka telefonów przyspieszyło minimalnie proces reklamacji. Jedyne co mi zaproponowali to naprawy z tym, ze muszę wziąć dzień wolny żeby ktoś przyjechał a okres oczekiwania około tygodnia, żądam nowego sprzętu, niestety nie mogę go dostać bo pralka jest uszkodzona. Odradzam każdemu, przy każdym telefonie oni mają procedury, świetnie tylko z Waszej winy ja jestem poszkodowana!

Niezweryfikowany Klient_fVlU

17.02.2022

Placówka

Wrocław, ul. Nyska 48A

Nie zgadzam się (0)
Spory wybór oraz...
Spory wybór oraz kompetentni sprzedawcy świetnie doradzajacy

Klient_RiaB

10.02.2022

Placówka

Olsztyn, Pułaskiego 7

Nie zgadzam się (0)
Miła obsługa, wygodny...
Miła obsługa, wygodny parking.

Anna_4826

12.01.2022

Placówka

Jarosław, Elektrowniana 1

Nie zgadzam się (0)
Super Kobieta, która...
Super Kobieta, która mnie obsługiwała posiada bardzo duży zasób wiadomości na temat intersującego produktu. Potrafi w sposób jasny i zrozumiały przedstawić zarówno główny produkt jak i dodatkowe do niego.

Henryk_41

11.01.2022

Placówka

Lubawa, Kopernika 7

Nie zgadzam się (0)
Sklep sprzedaje towary,...
Sklep sprzedaje towary, których nie posiada. Czekam od 4 tygodni na opłaconą mikrofalówkę, która wciąż widnieje na stronie sklepu jako towar sprzedawany.

Niezweryfikowany Klient_nNkQ

04.01.2022

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Ogólnie pracownicy kompetentni...
Ogólnie pracownicy kompetentni i pomocni ale bardzo nachalnie proponują ubezpieczenia rożnego typu, przedłużenia gwarancji itp.

Małgorzata_2381

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Rewelacyjna pomoc i...
Rewelacyjna pomoc i doradztwo.

Niezweryfikowany Klient_FMzi

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (1)
Zero zainteresowania klientem.
Zero zainteresowania klientem.

Bogumiła_7

31.12.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Kierownik sklepu niepomocny...
Kierownik sklepu niepomocny i niemiły, zwrot w tym miejscu jest niemożliwy mimo tego, że klient ma do tego prawo.

Niezweryfikowany Klient_IwfE

29.12.2021

Placówka

Gryfice, Wojska Polskiego 43

Nie zgadzam się (0)
OSTRZEGAM PRZED ZAKUPAMI...
OSTRZEGAM PRZED ZAKUPAMI W NEONET!!!!!Zamówiłem w tej karykaturze sklepu soundbar (outlet) zostałem poinformowany że mogą występować jakieś rysy i ślady ponieważ towar znajdował się na wystawie sklepu stacjonarnego.(liczyłem się z tym - w końcu to outlet) Jednocześnie Pan u którego składałem zamówienie telefonicznie poinformował mnie że towar zostanie wysłany wg informacji na stronie czyli za 7 dni. A to dlatego że sprzęt ten będzie skrupulatnie sprawdzony przez NEONET później solidnie zapakowany i dopiero wysłany. Mówię sobie - spoko - specjalnie robiłem zamówienie z 3 tyg wyprzedzeniem (bo to miał być prezent) żeby nie martwić się terminami i że nie zdążę. Zadowolony że kupiłem sprzęt w niezłej cenie - czekałem na paczkę. Ku mojemu zdziwieniu paczka była u mnie już dwa dni później (luzem w kartonie oryginalnym nawet nie zafoliowane - dziury w kartonie pilot lata luzem - widać go przez tą dziurę - mógłby wypaść po drodze....).... Rozpakowuję a tam niespodzianka - brak ładowarki/zasilacza głównego (bez którego nawet nie sprawdzę czy to działa) brak uchwytu do mocowania do ściany (wg info ze strony neonet miał być w zestawie) pilot załączony był nie od tego sprzętu.... Więc łapię za telefon i dzwonię - pani przyjmuję zgłoszenie reklamacyjne. Zapewnia mnie że w takich przypadkach ich "wspaniały" sklep dosyła brakujące rzeczy. mija dzień a ja nie dostałem nic na email więc dzwonię 2 raz. tam słyszę że mojego wczorajszego zgłoszenia nie ma! Zgłaszam więc problem 2 raz. tym razem dzień później dostaje potwierdzenie na email. Mam czekać na odpowiedź co zamierza sklep z tym problemem zrobić. Mija tydzień i nic! dzwonie 3 raz już trochę wściekły. dostaję dzień później odpowiedź na email że mogą mi oddać 150 zł z ceny za to! (jak by to rozwiązało problem!) Dzwonie 4 raz! mówię że mnie to nie satysfakcjonuję i że odstępuję od umowy. Pani przyjmuje zlecenie i informuje mnie że muszę to solidnie zapakować i odesłać na swój koszt!!!!! Krew mnie zalała i powiedziałem że mają to sobie odbierać! Mija dzień i nic na email nie przyszło! Dzwonie 5 raz! Na wstępie mówię że idę do sądu jak to nie będzie przy tej rozmowie załatwione! Pan rzeczowy - mówi że nie wie jak to się stało i że nie ma problemu on przyjmuję odstąpienie i wysyła do mnie kuriera na ich koszt - kurier rzeczywiście był dzień później po soundbar. Dzień później widziałem na stronie śledzenia że paczka odebrana pod adresem zwrotów. Piszę więc maila że widziałem że towar dotarł do nich(i mam na to dowód) z zachowaniem terminów odstąpienia i proszę o zwrot pieniędzy. Mija 5 dni a tu cisza! żadnego odzewu. Dzwonie 6 raz! I pytam gdzie moje pieniądze a Pani mi na to że ja zwracałem towar z tytułu rękojmi więc oni muszą teraz naradzić się czy mi to w ogóle uznać!!!! Dostałem takiego szału że próbują mi tu wmawiać rękojmię!....Powiedziałem że mam dowód na to że zwróciłem towar z zachowaniem 14 dni i mają zwracać kasę! Pani mi na to trzasnęła słuchawką!!!! szczyt bezczelności! Dzwonie 7 raz i spokojnie informuję że idę do sądu i zgłaszam sprawę do rzecznika praw konsumenta - kolejna pani rzuca słuchawką. Czaicie to? Ale ku mojemu zdziwieniu w przeciągu 5 minut od ostatniej rozmowy dostaję email że przyjęto na magazyn oddany sprzęt i pieniądze zostaną zwrócone na konto które podałem w mailu przy odstąpieniu!!! Mija kolejne 8 dni ale na szczęście pieniądze wpływają na konto! uff! Tak więc NIE POLECAM TEGO PSEUDO SKLEPU - NEONET - bezczelność poziom ultra! NIGDY WIĘCEJ!!!

Niezweryfikowany Klient_6BWF

21.12.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
W czasie pobytu...
W czasie pobytu czekałam długo około 1min juz po obejrzeniu samemu pralki na obsługę porostu nie mogłem jej znaleźć nie było nikogo za kasa . Pan był niezbyt piozytywnie nastawiony lecz udzielił mi wszelkich informacji i miał świetną wiedzę na temat sprzętu nie zmienia to faktu ze jednak nie kupiłem tej pralki z powodu oklamania mnie ze musze kupić ubezpieczenie by dostać raty 0% w innym sklepie tej samej sieci kupiłem ta pralka za na raty 0% bez ubezpieczenia wiec poczułem się oszukany historia prawdziwa pozdrawiam

zarejestrowany-uzytkownik

02.12.2021

Placówka

Olsztyn, Krasickiego 1b

Nie zgadzam się (0)
Jestem pod wrażeniem...
Jestem pod wrażeniem obsługi w tym sklepie. Przyszłam jeszcze niezdecydowana na konkretny produkt, a wyszłam z całym sprzętem AGD do domu. Sprzedawca miał dużą wiedzę na temat oferowanych produktów.

Klient_Pq5c

20.11.2021

Placówka

Aleksandrów Kujawski, ul. Narutowicza 8

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam tego...
Nie polecam tego sklepu

niezalogowany-uzytkownik

19.11.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)

NEONET

NEONET to jedna z największych w Polsce firm z branży AGD/RTV/IT/GSM obejmująca sieć blisko 300 sklepów stacjonarnych i sklep internetowy www.neonet.pl. Od początku działalności firma współpracuje z największymi producentami sprzętu w Polsce i na świecie. Wśród partnerów NEONET znajdują się między innymi marki takie jak: Samsung, Apple, Bosch, Electrolux, Amica, Beko, Bosch, Braun, Hewlett-Packard, Huawei, Kenwood, LG, Panasonic, Philips, Siemens, Sony, Tefal, Toshiba, Whirlpool czy Asus. Jednym z najczęściej wybieranych przez Klientów NEONET produktów są nowoczesne telewizory. Smart TV, Full HD, 4K UHD, OLED czy QLED. Oferta NEONET to nie tylko szeroki wybór i najnowocześniejsze technologie, ale także wysoko cenione przez Klientów fachowe i przystępne doradztwo.

Czy te firmy wypadają lepiej niż NEONET?

Ktoś 7 dni temu dodał opinię na temat tej firmy

Tak sobie.
Tak sobie.
Zgadzasz się?