DPD Polska

(3.43)

Dodaj opinię

Firma otrzymała Godło Gwiazdy Jakości Obsługi.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1975 z 3476)

NIE POLECAMY TEJ...
NIE POLECAMY TEJ PSEUDO FIRMY KURIERSKIEJ JAKO FIRMA KTORA PRZEZ KILKA LAT WYSYŁA I ODBIERA PACZKI!! KURIERZY DOPUSZCZAJĄ SIĘ POMÓWIEŃ KARALNYCH, ICH PRZEŁOŻENI Z ODZIAŁU GRUDZIAC POPIERAJA KRĘTACTWA I POMOWIENIA SWOICH KURIERÓW, NAWET KIEROWNIK TEGO ODZIAŁU STANOECZO KRĘCI I PRUBUJE ZA WSZELKĄ CENĘ ZDYSKRYMINOWAC FIRMĘ KTÓRA ZA WYSYŁKI PLACI WYSOKIE KWOTY!

Niezweryfikowany Klient_pSDu

13.09.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
DPD olewa ustalone...
DPD olewa ustalone na stronie terminy dostaw. Strona swoje, kurier swoje. DPD ma gdzieś klientów. Z tą firmą kurierską mam swoje najgorsze doświadczenia. Nie korzystać z jej usług, konkurencja jest bardziej profesjonalna.

Niezweryfikowany Klient_zhJq

10.09.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Brak wykonania usługi....
Brak wykonania usługi. Kurier nie doręczył paczki - był niemiły i opryskliwy przez telefon. Uznał, że nie będzie na mnie czekał, aż zejdę po przesyłkę na dół. Dzwoniąc na infolinię poinformowano mnie, że kolejnego dnia dostarczą ponownie paczkę. Niestety to również nie doszło do skutku. Paczka trafila do automatu. Nie polecam nikomu. Szkoda pieniędzy na taką "usługę".

Niezweryfikowany Klient_uNpT

09.09.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Kurier nie zwraca...
Kurier nie zwraca uwagi na ciebie i twoją przesyłkę, nie jest zainteresowany w dostarczaniu do ciebie paczki. Na razie najgorsza kurierska firma z którą miałem sprawę.

Niezweryfikowany Klient_WORn

04.09.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Bardzo dobry kontakt...
Bardzo dobry kontakt z panem (chłopakiem) , miła obsługa,uczynny.

zarejestrowany-uzytkownik

03.09.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
W dniu dzisiejszym...
W dniu dzisiejszym miała zostać dostarczona do mnie paczka - napisałam do kuriera z informacją, że w miejscu które podałam jako adres odbioru paczki będę dostępna po godzinie 16. Myślę, że warto w SMS informującym o zamiarze dostarczenia paczki, napisać również o możliwości jej przekierowania - o tym zostałam poinformowana przez kuriera, gdy odpisał mi, że on po godzinie 16 nie pracuje.

Niezweryfikowany Klient_QHyW

23.08.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Kurierowi nie chciało...
Kurierowi nie chciało się dostarczyć przesyłki do domu to wpisał że mnie nie zastał (a byłem cały czas w domu) po czym dostarczył przesyłkę do punktu bez uzgodnienia ze mną. Do punktu nie pojadę bo mam 30min drogi. Zadzwoniłem na infolinię, miła pani poinformowała mnie ze kurier może tak zrobić i nie będzie kolejnej próby dostarczenia przesyłki po czym się pożegnała i rozłączyła. Takie standardy ma DPD i tak wygląda wykupienie usługi dostarczenia paczki na adres oraz pomoc infolini. Zamiast zdyscyplinować kuriera to usprawiedliwiają jego metody. Mój numer przesyłki 0000335062087W. Może warto następnym razem wybrać inną firmę kurierską

Niezweryfikowany Klient_R84w

18.08.2021

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Kolejna paczka z...
Kolejna paczka z rzędu i nieudana próba doręczenia chociaż cały czas byłam w domu i czekałam na kuriera. Nie po to zamawiam dostawę do domu, a nie odbiór w punkcie żeby potem z noworodkiem biegać i odbierać duże paczki. Wcześniej był kurier (dane osobowe pracownika usunięte przez administratora - RODO) (centrum Wrocławia) i nie było problemów. Nagle jest inny i nawet nie chce mu się zatrzymać pod bramą i zadzwonić domofonem. Każda inna firma kurierska chociaż nie ma obowiązku to zawsze do mnie wcześniej dzwoni i dopiero jak mnie nie ma to ustalamy punkt odbioru.

Niezweryfikowany Klient_U7HL

10.08.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Polecam. Spotkała mnie...
Polecam. Spotkała mnie trudna sytuacja z inną firmą kurierską, zamówiłam kuriera w czwartek na odbiór palety, w piątek towar nieodebrany, w poniedziałek dzwonię na infolinię tej firmy i zapewniają mnie ze odbiór będzie. Oczywiście paleta nie odebrana. Wieczorem podejmujemy decyzję ze rezygnujemy z tej innej firmy i zamawiamy dpd. Sytuacja dla mnie b. stresująca bo chwilę przed urlopem towar w magazynie, klient czeka na dostawę dłużej niż miał to zagwarantowane. Firma Dpd pierwszy kontakt dzwonię na infolinię, zostaję połączona z Panią która jest niezwykle miła i pomocna, upewnia się ze paleta zostanie odebrana, kontaktuje się z kurierem, zostaje poinformowana ze odbiór nastąpi zgodnie z zamówieniem czyli we wtorek. Wtorek rano zjawia się kurier dpd, miły i uprzejmy, odbiera towar, mi spada kamień z serca:) Bardzo dziękuje Pani z infolinii i kurierowi za tak miłą i sprawną obsługę.

Niezweryfikowany Klient_HxtG

10.08.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Nie dostałam informacji...
Nie dostałam informacji o terminie dostarczenia paczki (ani wiadomości sms, ani próby kontaktu telefonicznego), więc w momencie dostarczenia przesyłki nie było mnie w domu. Wiadomość sms dostałam, dopiero z informacją, że paczka znajduje się w punkcie odbioru (znacznie oddalonego od mojego domu). Pomimo teoretycznej możliwości ponownego dostarczenia przesyłki kolejnego dnia, kurier oświadczył, że mam sobie sama odebrać przesyłkę. Bezczelność i lekceważenie klienta - to w skrócie. brak informacji o dacie dostarczenia przesyłki, lekceważenie klienta przez kuriera i pracownika infolinii

Niezweryfikowany Klient_VZkU

10.08.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Tragedia, brak informacji...
Tragedia, brak informacji o terminie dostarczenia przesyłki, brak kontaktu z kurierem, kłamstwa na temat dastarczenia przesyłki. Zdarza się to nagminnie, zdecydowanie nie polecam.

Niezweryfikowany Klient_adbY

05.08.2021

Placówka

Dołuje, Stobno 74

Nie zgadzam się (0)
Jesteśmy sklepem internetowym....
Jesteśmy sklepem internetowym. Przesyłki zaopatrzone naklejką nie rzucać są traktowane tak samo jak inne. Na naszym monitoringu widać że przesyłki są wrzucane jak węgiel do parowozu. Przesyłki o znacznej długoościści lecą na samochód niczym oszczep. Zwracanie uwagi kurierom nie powoduje poprawy zmian. U nich liczy się czas! Z relacji klientów wynika że uszkodzone przesyłki są podrzucane pod drzwi po czym kurierzy uciekają bez powiadomienia o dostawie. Wykorzystując bramkę związaną z sytuacją nadzwyczajną pandemii Covid19. Klientowi pozostaje zgłoszenie przez internet jeżeli wie o co chodzi lecz takich przypadków zdarzył się tylko jeden ponieważ klientem był pracownik DPD. Klient ma na to 1 godzinę od dostarczenia. Natomiast wszystkie reklamacje odrzucane są z automatu w pierwszej instancji. Dopiero w instancji odwoławczej pracownicy pochylają się nad zagadnieniem lecz i tu z góry jest się na przegranej pozycji. Mamy wiele reklamacji a niespełna 20 procent uznali jako zasadną, spełniającą ich kryteria. Najtaniej tj. najgorzej! Nagminnym jest zawyżanie wag przesyłek nawet o 50%. Towar który waży 30 w DPD potrafi ważyć nawet 45 kg. (opinia zmoderowana z uwagi na treść)

niezalogowany-uzytkownik

03.08.2021

Placówka

Białystok, Produkcyjna

Nie zgadzam się (0)
Kurierowi nie chciało...
Kurierowi nie chciało się przywieźć paczki i od razu zawiózł ją do centrali (o jakimkolwiek telefonie z informacją nie wspomnę), z której musiałem ją odebrać osobiście. Nigdy więcej - jak nie będę zmuszony przez opcje u sprzedającego - z nich nie skorzystam. Żenada

niezalogowany-uzytkownik

03.08.2021

Placówka

Warszawa, Mineralna 15

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam. Kurier...
Nie polecam. Kurier dostarczył zniszczoną paczkę . Mie odbierał tel co uniemożliwiło spisanie protokołu szkody. Dzwoniłam dwa dni. Infolinia , dzwoniłam na drugi dzień po dostarczeniu. Zgłosiłam reklamacje oraz na formularzu reklamacyjnym na stronie dpd, tak jak zalecono na infolinii. Wysłałam zdjęcia , szkoda że nie mogę tu ich zamieścić. Towar dostarczony nie nadaje sie do użytku . Dział reklamacyjny po 40 dniach odpisał iż reklamacja jest bezpodstawna . Twierdzi iż ktoś wszedł na moją posesję i zniszczył paczkę po czym sobie poszedł i za to nie odpowiadają. Nadmieniam iż była to karma dla zwierząt i karton w którą był zapakowany był roztargany, a opakowania karmy roztargane . Karma rozsypana w pudle i na podjeździe przed bramą posesji. Czyli sypało się jak niósł . Nie było mnie w domu podczas tej sytuacji. Pieniądze 330 zł odebrał z zaprzyjaźnionego sklepu (od 10 lat mam to umówione z kurierami) czasami zdarzały się problemy ale to , to jawne krętactwo i zniszczenie mienia. Brak odpowiedzialności. Paczka miała być dostarczona dzień wcześniej. Byłam w domu. Powód niedostarczenia w terminie :) Kurier nie zdążył dostarczyć paczki. Jak była uszkodzona a mnie przeważnie nie ma w domu...a tu niespodzianka byłam. To nie zdążył. NIE POLECAM !!!!! Zalety Brak Wady Problemy z kurierami, brak brania odpowiedzialności za pracowników, wielokrotnie paczka zaginęła, wielokrotnie paczka uszkodzona, wielokrotnie brak terminowego dostarczenia

Niezweryfikowany Klient_fVOV

21.07.2021

Placówka

Skawina, ul. Majdzika 15

Nie zgadzam się (0)
Kurier wchodząc do...
Kurier wchodząc do mojego biura przywitał się, poprosił o pokwitowanie dostarczenia przesyłki na czas podziękował i pożegnał się.

ARTUR_196

06.07.2021

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Tragedia, wysłałem paczkę...
Tragedia, wysłałem paczkę za pobraniem, nie dość że paczka krążyła prawie 2 tygodnie to jeszcze nie pobrali sumy pobrania, żenada. Oczywiście może Pan złożyć reklamację, co uczyniłem, czas rozpatrzenia 30 dni. Reasumując pieniądze po wysłaniu paczki, oczywiście jeżeli dostanę, to zwrócą po około 1,5 MIESIĄCA!!! Rozumiecie to, pieniądze z paczki pobraniowej nie wcześniej jak po 1,5 miesiąca to chyba rekord. Nie wspomnę już jaki tam mają bajzel i tego że paczka międzyczasie miała przyznane aż 4 nowe numery, to się po prostu w głowie nie mieści. Ale sprawa na pewno będzie zgłoszona do Rzecznika Konsumentów.

Klient_C0yV

06.07.2021

Placówka

Komorniki, Ks. Wawrzyniaka 2

Nie zgadzam się (0)
Wielki wielmożny (dane...
Wielki wielmożny (dane osobowe pracownika usunięte przez administratora - RODO) przywozi paczki za każdym razem rozwalone. Paczkę zostawia i ucieka, poza tym za każdym razem są uszkodzone wyrwany karton i zalepione taśma DPD. Mam wrażenie, że za każdym razem jak przyjeżdża owy pracownik ma awers do klienta. Jak tak duża firma zatrudnia takiego "profesjonalnego pracownika jak ten to nigdy w życiu nie widziałem". Jak już widzę, że sklep ma tego przewoźnika rezygnuje z zakupów w tym sklepie.

Klient_3EZR

28.06.2021

Placówka

Zielona Góra, Stefana Batorego 118b

Nie zgadzam się (0)
Serdecznie NIE polecam...
Serdecznie NIE polecam DPD Polska. W poniedziałek kurier własnoręcznie ustawił moją paczkę na odbiór osobisty i od poniedziałku usiłuję to odkręcić. Swoją drogą szalenie fascynujące. Ponoć przesyłka w poniedziałek nie została dostarczona ze względu na niepełne dane adresowe i brak numeru telefonu, a mimo to kurier deklaruje, że zdołał ze mną porozmawiać i ustalić odbiór osobisty... Wydzwaniam codziennie, czasem po kilka razy dziennie i codziennie mi obiecują dostawę następnego dnia. Mamy piątek, paczki jak dotąd nie widziałam. Dzisiaj po zażądaniu rozmowy z przełożonym Działu Interwencji otrzymałam informację, że będzie dzisiaj. Kolejny dzień mam warować przy drzwiach. O ile zakład, że paczki dzisiaj też nie zobaczę? Ah i wczoraj usłyszałam szczyt profesjonalizmu w wykonaniu Działu Interwencji, że mogli byli od razu tą paczkę odesłać do nadawcy, to nie byłoby problemu. Tak się rozwiązuje problemy proszę państwa, zduszając je w zarodku!

Klient_K3zt

25.06.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
DPD to po...
DPD to po prostu krętacze, JAK POWIEDZIAŁ MI KURIER rzucają przesyłkami W SORTOWNI, uszkadzają je, a potem udają, że to odbiorca zniszczył przesyłkę, którą sam zamówił i na którą czekał z utęsknieniem. Zamówiłem blat stołowy. Przesyłka przyszła pognieciona. Kurier ją wydał odebrał pobranie i tyle go widziałem. Gdy chciałem zrobić protokół , powiedział mi, że teraz to tylko składa się elektronicznie i uciekł. Natychmiast wypełniłem protokół elektroniczny, wysłałem zdjęcia zniszczonego blatu , potem wezwali mnie o kolejne dokumenty - wysłałem, po czym odmówili przyjęcia reklamacji bo uznali, że blat został zniszczony po przekazaniu mi go przez kuriera. Po prostu krętactwo w biały dzień. ODRADZAM TEGO PRZEWOŹNIKA I ŻYCZĘ MU ŻEBY NIE PRZETRWAŁ NA RYNKU TO MOŻE NIE NACIĄGNIE KOLEJNEGO KLIENTA. (opinia zmoderowana z uwagi na treść)

Niezweryfikowany Klient_gyMC

21.06.2021

Placówka

Koszalin, Słowiańska 5

Nie zgadzam się (0)
Szkoda czasu na...
Szkoda czasu na ta firmę , spychoterapia zamiast realnej pomocy , wiele reklamacji nie przynosi poprawy sytuacji.

zarejestrowany-uzytkownik

01.06.2021

Infolinia

Nie zgadzam się (0)

DPD Polska

DPD Polska [dpd.com.pl] jest częścią DPDgroup, drugiej pod względem wielkości międzynarodowej sieci kurierskiej w Europie. Jest wiodącą firmą na polskim rynku. Z DPD kooperuje ponad 6 tys. kurierów. Grupa kapitałowa DPD Polska obejmuje firmę kurierską DPD wraz z firmą spedycyjną ACP Global Forwarding. DPD Polska dysponuje siecią ponad 2200 punktów nadań i odbiorów Pickup, której oferta przeznaczona jest dla klientów indywidualnych i mniejszych przedsiębiorstw. Dzięki innowacyjnym technologiom, znajomości lokalnej specyfiki i doskonałej obsłudze, DPD dostarcza usługi najwyższej jakości nadawcom i odbiorcom paczek. W 2016 r. DPD Polska wprowadziła jako pierwsza na rynku możliwość dokonania płatności za pobranie kartą u kuriera. W 2018 r. firma rozwinęła sieć oddziałów miejskich i wprowadziła nowe usługi dla biznesu – DPD Today i Dostawy Nocne. DPDgroup doręcza codziennie 5,2 mln przesyłek na całym świecie w sposób neutralny dla środowiska. Dysponuje zespołem 75 tys. ekspertów od doręczeń działających pod markami DPD, Chronopost, Seur i BRT oraz siecią 42 tys. punktów Pickup. Jest siecią kurierską holdingu GeoPost, który należy do poczty francuskiej La Poste. GeoPost w 2018 r. zanotowała przychody w wysokości 7,3 mld euro.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż DPD Polska?

Ktoś 1 dzień temu dodał opinię na temat tej firmy

Bardzo źle.
Bardzo źle.
Zgadzasz się?