PSS Społem

(3.70)

Dodaj opinię

Firma należy do grona TOP100 firm w branży.

Firma nie korzysta z możliwości odpowiadania swoim klientom.

Firma nie jest aktywnym uczestnikiem Polskiego Programu Jakości Obsługi.

Opinie (1600 z 2344)

Dzwoniłem do "Społem"...
Dzwoniłem do "Społem" pochwalić pracownika. Osoba w sklepie była bardzo miła i uprzejma oraz pomocna. Osoba po drugiej stronie słuchawki przyjęła opinie z radością i poinformowała, że pracownik będzie poinformowany o tym.

Infolinia

Nie zgadzam się (0)
Luboń 22 maj....
Luboń 22 maj. Odwiedziłem rano dzisiaj sklep Społem. Sklep znajduje się przy przystanku autobusowym naprzeciwko Żabki. Na przywitanie obsługa mój dzień dobry i pyta się miło z klientem. Sklep jest mały ale czysty i zadbany. Przejście przez alejki jest możliwe. Obsługa również jest chętna do pomocy.

Placówka

Luboń, Poniatowskiego 29

Nie zgadzam się (0)
Sklep duży, cenowo...
Sklep duży, cenowo jest przystępnie, asortyment jest tak samo spory, lecz kasjerzy pracują niestety trochę jak za karę, ceny niejednokrotnie nie zgadzały się przy kasie

PawelStaroniek

19.03.2024

Placówka

Warszawa, Kasprowicza 47

Nie zgadzam się (0)
Wysokie ceny, większość...
Wysokie ceny, większość obsługi została jeszcze w czasach PRL.

ZweryfikowanyKlient

12.02.2024

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Nie polecam tego...
Nie polecam tego sklepu. Obsługa praktycznie nie widoczna a jak się pojawi starsza pani widać, że zmęczona życiem oraz pracą w tym miejscu co przekłada się na jakość obsługi. Pracuje tam również pracownik ochrony z reguły jest to emeryt nie posiadający w ogóle pojęcia o zajmowanym stanowisku.

pawelsyc6

02.02.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Dobrze zaopatrzony sklep,...
Dobrze zaopatrzony sklep, miła obsługa i zawsze jest szysto.

Klient_OXzIO

02.02.2024

Placówka

Kraków, Lubocka 99

Nie zgadzam się (0)
Personel niezbyt uprzejmy...
Personel niezbyt uprzejmy do klientów, kasjerka kłóci się klientem

Klient_B3a5i

30.01.2024

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Niemiła obsługa, ...
Niemiła obsługa, ,sprzedają towar nieświeży i przeterminowany.

niezalogowany-uzytkownik

10.01.2024

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
Obsługa w sklepie...
Obsługa w sklepie przy ul. Broniewskiego bardzo nie sympatyczna, zwłaszcza przy kasie, robiłam tam bardzo często zakupy, jednak po kilku incydentach zapewne nie prędko, żeby nie powiedzieć, że nigdy tam nie zawitam. Z tak niemiła obsługą spotykam się bardzo zadko i nie bardzo mam ochotę się denerwować z byle powodu, bo akurat nie trafię w dobry nastrój sprzedawcy i po raz kolejny zostanę niemiło potraktowana

Klient_eygc2

08.12.2023

Kontakt online

Nie zgadzam się (0)
wszystko, co potrzebne...
wszystko, co potrzebne do jedzenia, picia, pieczenia czy domu można kupić. Sklep bardzo dobrze zaopatrzony, panuje w nim porządek, a produkty są systematycznie uzupełniane. Małym minusem jest dość specyficzny zapach jak się wchodzi do sklepu.

EmiZw

28.11.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
W sklepie możemy...
W sklepie możemy poczuć się jak w latach 90-tych. Dostaniemy wszystko co potrzebujemy również kurczaka z rożna co jest już rzadkością 😊

D.M.

13.11.2023

Placówka

Warszawa, Grochowska 207

Nie zgadzam się (0)
Weszłam przez przypadek...
Weszłam przez przypadek do tej sieci. Asortyment na półkach bardzo okrojony, sklep sprawia wrażenie zaniedbanego. Lada mięsna nie zachęca do zakupów, mięso obsuszone tj wędliny. Panie z obsługi niby miłe tylko cóż z tego skoro niewiele po polsku mówią, do tego słaba jakość znajomości asortymentu który sprzedają.

Klient_gyCZf

12.11.2023

Placówka

Wrocław, Kraszewskiego 21

Nie zgadzam się (0)
Od stoiska z...
Od stoiska z wędlinami z daleka. Śliskie, widać że stare.

mmmoonniikkaa

19.10.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Sklep zadbany obsługa...
Sklep zadbany obsługa miła i uśmiechnięta . Mięso / wędliny , owoce /warzywa świeże .

astachowiak65

21.09.2023

Placówka

Katowice, Le Ronda 14

Nie zgadzam się (0)
Sklep czysty, towar...
Sklep czysty, towar na półkach dostawiony. Obsługa sklepu bardzo pomocna i miła. Ceny widoczne pod każdym produktem. Polecam.

mmalyszko7

06.09.2023

Placówka

Nie zgadzam się (0)
Zawsze uśmiechnięty personel....
Zawsze uśmiechnięty personel. Świeże owoce i warzywa oraz mięso i wędliny. Polecam.

mmalyszko7

17.08.2023

Placówka

Białystok, Zwycięstwa 25

Nie zgadzam się (0)
Odwiedzona przeze mnie...
Odwiedzona przeze mnie w weekend placówka SPOŁEM nie posiadała żadnego podjazdu - trzy wysokie schody do drzwi co w zasadzie uniemożliwia zakupy osobom niepełnosprawnym a rodzicom z wózkiem bardzo utrudnia wejście. Wnętrze bardzo wąskie i mnóstwo porozrzucanych kartonów po wypakowanym towarze. W sklepie było kilku klientów ale nieporządek spory - nie wiem czy trafiłam na taki moment... ale mnie będąc z synem wózkiem bardzo to utrudniało przejazd wózkiem między półkami. Sklep ten jest w tym miejscu odkąd pamiętam ale miejsca jest tam bardzo mało - ciasno postawiane regały Na plus bardzo duży wybór owoców - świeżych i ładnych - po nie weszłam. Obsługa sklepu bardzo pomocna i empatyczna. Syn się uderzył - Panie gotowe do pomocy . Obsłużyły mnie szybko i sprawnie. Nie musiałam długo czekać. Minus to brak parkingu przed sklepem.

AnnaStokowska

07.08.2023

Placówka

Kalisz, Rzeźnicza 2

Nie zgadzam się (0)
Obsługa taka raczej...
Obsługa taka raczej z PRL-u... Nieprzychylna klientom, powolna, niezaangażowana.

Poziomk@

26.07.2023

Placówka

Piotrków Trybunalski, Leonarda 13/17

Nie zgadzam się (0)
Super zatowarony sklep....
Super zatowarony sklep. Zawsze różnorodność i dostępność wielu produktów.

Klient_ Kasia

25.07.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)
Sieć w której...
Sieć w której czas się zatrzymał w latach 90 ubiegłego wieku.

Piotr_2463

25.07.2023

Inna forma kontaktu

Nie zgadzam się (0)

PSS Społem

PSS Społem czyli polska spółdzielnia spożywców została założona w 1868 roku. Zasadami jakimi kieruje się PSS Społem są: otwarte członkostwo, demokratyczne zarządzanie spółdzielnią i sprawowanie kontroli społecznej, neutralność polityczna i tolerancja religijna, ograniczone oprocentowanie udziałów członkowskich, sprzedaż za gotówkę, zwroty od zakupów i prowadzenie działalności społeczno–wychowawczej. Spółdzielnia zrzesza ze sobą ok. 120 tys. członków. Sklepy pod nazwą PSS Społem znajdują się na terenie całego kraju.

Jesteś właścicielem tego miejsca?

Poinformuj nas i przejmij zarządzenie wizytówką tej firmy.

Firma nie jest uczestnikiem
Polskiego Programu
Jakości Obsługi
Zobacz więcej

Czy te firmy wypadają lepiej niż PSS Społem?

Ktoś 1 godzinę temu dodał opinię na temat tej firmy

Dobrze.
Dobrze.
Zgadzasz się?